reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mloda wspolczuje bolu ucha.Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

Andzia dobrze, ze u chlopakow juz lepiej.

Munka gratuluje wygranej :)

Sylka super, ze siostra przyjezdza. Ja sama bardzo tesknie za moja - podobnie jak u Was, jestesmy bardzo zzyte.

Alijenka moze mloda po prostu odreagowuje przezycia z dnia i sobie w nocy gada czy krzyczy... Wczoraj rozmawialam z kolezanka, ktora ma syna 3miesiace starszego. Mowila, ze mlody zaczal przechodzic jakis bunt (wszystko na nie, czego nie wolno to bierze w pazury, histerie i awantury - podobnie jak u Ciebie) i o ile wczesniej przesypial cale nocki tak teraz krzyczy, gada, piszczy w srodku nocy. Moze to powiazane?

Bardzo sie dzisiaj zdziwilam, bo dziec obudzil sie o 9.30 :szok: Pierwszy raz od urodzenia. Bardzo mnie to ucieszylo, ale radosc sie skonczyla kiedy sie okazalo, ze ma temperature znow. Czyli choroby ciag dalszy...

reklama
Niespodzianka - kurcze niedoleczony??? Zdrówka
Asik - Ale D ma apetyt:szok:
Sylka- a co dziś pichcisz?????

U mnie dziś leniwie.
Makaron z serem - uwielbiany pzrez chłopaków. I z wczoraj zostały kluski ślaskie i zrazy z cebulka.

Bry

Alijenka - dziecko nadmiar wrażeń i emocji odreagowuje w nocy, np. przez płacz, krzyk, gadanie, czyli to co Twoja córcia robi, to normalne.
Zbliżamy się do buntu dwulatka - wszystko na nie - to bedzie jazzda. Ale przeżyjemy.
A co do rozmawiania z dziećmi - bardzo dobrze robisz. Im wiecej do niej mówisz i to dziecko więcej rozumie i szybciej się rozwija. Całkiem spokojnie mozesz mówic jak do dorosłego, jak się nauczyc juz mówic, to wtedy będzie Cie pytać co znaczy to czy tamto - wtedy trzeba udzielić prostej odpowiedzi, żeby maluch zrozumiał.

reklama
Helloł Gerls:)
Wróciłam właśnie od gina. Więc podsumowanie: tydzień 17, paramentry w normach, rozwija się prawidłowo.

No i ... chłopiec:)
jajka na wierzchu - gin mówi,że dawno nie miał tak łatwego usg:)

Z wrażenia nie czytam więcej na razie tylko szukamy imion męskich;)

Do góry