reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Alijenka to moze jak geste to jako posilek bo u mnie to taka woda z mleka jest :) do picia jak kakao ... u Nikosia tez widac w lustrze najbardziej ta asymetrie ... ale pokaz zdjecie :) jak sie uda

Multicytaty mi nie działaja :baffled:

MsMickey zdrówka dla Gosiaczka
Asik - mój Mati tez non stop marudząco-jećzący, współczuje
Zaza - super tort, no i niezła to ściema była,ze piec nie potrafisz:-D;-)
Alijenka- jak takie gesteo to mleko to traktowałabym jako oddzielny posiłek. Oby Niuśce nic nie było po szczepieniu.
Kasienka - super, ze miałas taki luźny dzien, należał Ci sie.

Ja dziś spałam do 9;30 - a co ??? należy sie i mi :-D

Ja dzis spalam do 10 :)

Alijenka a co to za mleko ze takie geste? Ja nie licze mleka jako posilek bo moj pije tego tyle co kot naplakal. U nas po pobudce wypija 90 a wieczorem roznie, max 120. Jak nie doje obiadu to mu za godzine robie 120 mleka zeby sie upewnic ze nie glodny.
A powinni pic 2 szklanki dziennie ehhhh... Pocieszam sie ze je duzo sera zoltego a podobno plasterek sera to jak szklanka mleka?

MsMickey zdrowka dla Gosi! Jak gesty katar to moze lepiej idz do lekarza gesty i zolty to bakteryjny. My po takim katarze mielismy zapalenie oskrzeli:/

Kasienka niezly pomysl z tym cieciem smoczka :D :D nigdy bym nie wpadla

nie pamiętam co komu więc nie obrażać się:p

alijenka oby tempka była poszczepienna, bo musimy się spotkać! Nie marudź z jazdą autem - Aga kursuje pociągami, komunikacją miejską - to jest wyczyn i szacun!:) Dobrze, że dziurkę macie na razie tylko obserwować, a ja nie zauważyłam większego policzka u Nataszki. Ojoj drobina 10,2kg! Chyba po Martysi Aylin najdrobniejsza na BB! Co do mleka to P nie pije mm, ale je kaszki na nim i traktuję je jako posiłek.

asik mam nadzieję, że reszta dnia minęła w spokoju!

josie położna mówiła, że 1 plasterek żółtego sera równa się zawartości wapnia w szklance mleka:) Swoją drogą dzieci do 3 roku życia mają wypijać 2 szklanki mleka - przyjmując, że jedna ma 250ml to daje 0,5l dziennie:szok: Moja nigdy tyle nie pochłonie:p

msmickey
zdróweczka i oby tempka większa nie rosła! Powiem ci, że śliwka suszona ze słoika czy luzem ma mega działanie. To jedyny owoc, który je P i nigdy nie miała zatwardzenia:)

kasienka a sioooo paskudny katarze! Dobrze, że miałaś dziś 'ludzi' do dziecia - czasem trzeba:p

andzia wyspałaś się:) Mi dziś M dziecia o 8.15 obudził:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kasiek wlasnie cos mi tak switalo z tym mlekiem:)
Chyba ty kiedys zachwalalas soczewki night&day air optix? Kupilam jedna pare na probe. W sumie nie zauwazylam roznicy i wrocilam na biofinity i co?? I teraz widze kolosalna roznice, wieczorem czasem mnie tak draznia ze sciagam na noc a jak spie w nich to rano oczy wygladaja zle!!! Wczesniej tego w ogole nie zauwazalam. No w kazdym razie dzieki:)

hej dziołchy

nocka koszmarna no ale nie będę się już na ten temat rozpisywać

hmmm mleko to nan 3 ono aż może takie gęste nie jest ale jest gęściejsze niż te poprzednie no i mała nigdy po nim już nie chce nic jeść widocznie jej to wystarcza, kurde zapomniałam o to zapytać przedwczoraj pediatrę :-:)-(

dziś już lepiej z Niuśką nie ma tempki i jest całkiem inna

josie ale żółty ser wcale nie jest taki dobry bo bardzo tłusty :-D

Błędy w żywieniu małych dzieci - BabyBoom.pl

kasiek no ja podziwiam Agę za jej przemieszczanie się bo ja bym siedziała ciągle w domu jakbym miała podróżować tak jak ona :-):-)

josie ja pisałam o soczewkach. Po johnson's miałam po całym dniu tak zamulone i na maxa wysuszone oczy, że nie dawałam rady. A air optix poleciła mi kuzynka optyk i zmiana kolosalna:)

alijenka ja się nie znam, bo P mleka samego nie tknie, ale koleżanka daje swojej 2 letniej córze na śniadanie mleko z kleikiem (180-210ml) i ona po tym nic nie tknie, aż do drugiego śniadania. Chyba od dziecia zależy.

reklama
Do góry