reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka - 2 cm to dużo w tak krótkim czasie. Tak skojarzyłam, ze moze przez to ze tak intensywnie rośnie, ma teraz gorsze nocki.

Może ja toszke pobolewać i przez to jest marudna.

Niepodzianka - butki lasockiego mamy i sa spoko. Dla Adriana mialam na lato sandały - spisały sie super. I sa rzeczywiscie niedogie w porównaniu do innych firm.

Ja jak ogładam czasem jakieś stare pamiętniki, albo czytam listy, które sobie pisałam z przyjacióka na lekcjach w liceum to mam niezłą polewę. Achhhhhhh młodość:rofl2:

reklama
kobietki ja z doskoku ... spotkala sie ktoras z Was z taka dostawka do wozka LITAF SEAT2GO albo LITAF PICK UP? bo ja juz nie wiem co zrobic ... nie chce kupowac blizniaka bo 1000 zł nie wydam

Witam :) my od rana na działce robiliśmy porządki na zimę :) młody wymęczony padł i ja chyba zaraz zrobię to samo :) co do pomiarów to ja mam 166 i but 41, dawca miał 183 i but 44, więc Antek raczej mały nie będzie.
Wczoraj była u nas siostrzenica z 2,5letnią córą więc dzień też zleciał.

Zdrówka dla chorowitków "biedaczków" Julek, Nikoś, Mati, Damianek- i to jeszcze tego potrzebuje!!

Alijenka mam nadzieje, ze z każdym dniem Nataszka będzie lepiej spała!!

Kasiek myślałam, ze ja mam kopyto, ale ciotka nie do pozazdroszczenia :D

Niespodzianka fajne muszą być takie pamiętniki ja ostatnio znalazłam list miłosny który dostałam od pierwszego chłopaka :D

kobietki ja z doskoku ... spotkala sie ktoras z Was z taka dostawka do wozka LITAF SEAT2GO albo LITAF PICK UP? bo ja juz nie wiem co zrobic ... nie chce kupowac blizniaka bo 1000 zł nie wydam

Mi się wydaje, ze może źle się pchać wózek tzn. kroki stawiać, widziałam ostatnio jak babka miała z boku taką fajną przystawkę dla dziecka.

Kasienka - nie widziałam na żywo, ale chyba są dośc praktyczne.
Aga - a dziękuje za życzenia zdrowia, przydadza sie na zaś, bo aktualnie jesteśmy zdrowi:-)
Tak od poniedziałku zaczełaś, wieć czeka was pracowity tydzień.;-)

reklama
Kasienka owszem widziałam, ma sąsiadka na mojej wiosce i jest mega zadowolona:) Ma z 172cm wzrostu. Posiada tą drugą dostawkę, ale nie używa siedziska - dzieć 3 letni tylko stoi, bo siedzieć nie chce. Wszędzie tak jeżdżą, na spacery, do sklepu i do kościoła. Na początku byłam w szoku o co chodzi nim się waśnie pod kościołem przyjrzałam temu wynalazkowi:) Sama bym się w to zaopatrzyła w razie potrzeby:p

Aga ja wszystkie popaliłam, oj jaka szkoda:(((( Ty na działce, a ja porządku porobiłam po domem z kwiatkami na zimę:)

Niespodzianka
kurde, ja też kiedyś miałam taki pamiętnik i nie mam pojęcia co z nim zrobiłam, a szkoda...

Asik Sunshine ale z was kurduple:pppp Moja przyjaciółka miała 154:)

Alijenka też mam owocówki i to nawet nie wiem do czego - grrrry. Super, że Nataszka kończy nocne pobudki i wraca do swojego starego rytmu:)

Kurde u P z 3 tygodnie temu wyszły wszystkie cztery połówki czwórek. Dziwne, u was podobnie było?

Ostatnia edycja:
Do góry