reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Sunshine zakupy udane ale co z tego jak nie dla mnie

kurdę wiecie że ja normalnie nie mam się w co ubrać :-:)-(, wszystko mam takie stare, powyciągane, pozaciągane, moje swetry to mają chyba z 10 lat :-:)-(, a do tego wszystko w czarnym kolorze, przydało by mi się tak luźne 1000 zł aby zmienić całą garderobę

reklama
Hej wszystkim

Ja dopiero nie dawno skończyłam jeść śniadanko bo koleżanka po 9 wpadła na kawę i tak się rozgadałyśmy, że głodu w ogóle nie czułam;-)

Tak nagadałam na O. że taka nie dobra a od wczoraj wieczorem jak aniołek się zachowuje:tak: Nawet rano bez marudzenia się wyszykowała do szkoły, no po prostu :szok:

Muńka super, że nie ma żadnych powikłań po szczepionce. My mieliśmy w udo

Sunshine buciorki fajne.
Hehe no tak, ciasto w domu to zdziwiony myślał, że o czyś zapomniał

Aga jeden odjechał, drugi przyjeżdża, drzwi się u Ciebie chyba w ogóle nie zamykają;-)

Kasiek nie panikuj, dostaniesz @ a jak nie to będziesz miała drugiego bąbla;-)

Iwon my jeszcze śmigamy w adidaskach, jak były przymrozki to zakładałam grube skarpeciochy

hej

młody spał dzisiaj do 7:40 :szok:i pewnie spał by dalej ale jak teściowa domofonem zadzwoniła to psy zaszczekały
a nie mogłaś poszczuć psami teściowej?:-p:-D;-)

Andzia koleżanka gdyby miała 100% pewności, że urodziłaby chłopaka to też zdecydowałaby się na kolejną ciąze a ma aż 5 córek

Kasieńkajuż końcówkę macie z zebolami, fajnie

Alijenka a ja tam lubię jak K. jest w domu;-) ale tak jak Ty jestem wtedy mniej zorganizowana. Trzymam kciuki, żeby młodej szybko przeszło łobuziakowanie

Alijenka- 1000 zł i wymiana całej garderoby:szok: - nierealne:no: no chyba że będziesz kupować na mega promocjach
Asik- a widzisz! kolejny dowód na to ze BB działa cuda:-D;-):-p Może podczytuje co Ty tu piszesz??? A Oliwce zeby tak juz zostało.
Muńka - u nas po roku szczepią juz w rączkę.

Hej melduje, ze zyje i stresuje sie wyjazdem :baffled: Jak T to zniesie i co bedzie w samolocie. Caly bagaz podreczny to beda ksiazeczki ( no i koldry dla dziewczyn + to co sobie Munka zazyczy, bo jeszcze nie napisala :-D ). Dziewczynie napisalam, ze nie bede miec miejsca na kurtki (i wcale sie nie szczypalam) i dostalam odpowiedz, ze przesadzam, bo kurtke to mozna w rulonik, albo na wierzchu polozyc :szok::no:
Nie wiem czy Wam pisalam, ze bylam u fryzjera? Koncowki juz mialam tak sfilcowane, ze poszlam do jakiejs baby i kazalam obciac na prosto. Jak bede w Pl to moja przyjaciolka mi wycieniuje czy jakies inne cuda zrobi :) Mam nadzieje, ze wybaczycie, ze dzis tylko o se.

nie panikuje laseczki, bo ja tak do 36dni okres mam, a że jeszcze nieregularnie to do 20października mogę sobie czekać...:) Tylko denerwuje mnie to, że mam typowe objawy na okres od dwóch dni a jego ani widu ani słuchu - pierwszy raz tak mi się to przedłuża!

sunshine
dzięki zaraz zerknę póki co obkupiłam ją w dwie nowe zabawki:p

alijenka
przynajmniej będziesz mieć plac zabaw z prawdziwego zdarzenia! Co do garderobty to mam to samo. Stare łachy i wszystkie zmechacone!

muńka w udo wszystkie szczepionki z MMR włącznie

niespodzianka
udanej podróży!

Hej melduje, ze zyje i stresuje sie wyjazdem :baffled: Jak T to zniesie i co bedzie w samolocie. Caly bagaz podreczny to beda ksiazeczki ( no i koldry dla dziewczyn + to co sobie Munka zazyczy, bo jeszcze nie napisala :-D ). Dziewczynie napisalam, ze nie bede miec miejsca na kurtki (i wcale sie nie szczypalam) i dostalam odpowiedz, ze przesadzam, bo kurtke to mozna w rulonik, albo na wierzchu polozyc :szok::no:
Nie wiem czy Wam pisalam, ze bylam u fryzjera? Koncowki juz mialam tak sfilcowane, ze poszlam do jakiejs baby i kazalam obciac na prosto. Jak bede w Pl to moja przyjaciolka mi wycieniuje czy jakies inne cuda zrobi :) Mam nadzieje, ze wybaczycie, ze dzis tylko o se.

Nic jeszcze nie napisałam, bo jeszcze dopisuję do listy i jak będzie gotowa, to dam znać. A kiedy wylatujesz?? bo muszę jeszcze do Siorki zadzwonić, czy czegoś nie chce...:-D
Także na pewno nie zmieścisz już kurtki...

Czyli szczepią i w rękę i w udo... dobra, już nie gadam o tych szczepionkach, bo wkurzający temat....

Witam :) od rana ktoś przychodzi wychodzi i dopiero mam chwile dla siebie, Kuba ogląda bajkę, a Antek usnął dopiero po 15tej. Śmiesznie, bo poszłam do drzwi odprowadzić siostrzenicę A został w pokoju- wracam, a dziecko wcina garściami ciasto :D (dzięki za wczorajsze przepisy, ciasto super :) blacha poszła w parę godzin).

aga co rozumiesz przez pojęcie zmienił się? Może też wiek robi swoje? A siostrzeniec ile ma latek? Tak, we własnym pokoiku, ale tylko w dzień:)
Siostrzeniec w grudniu kończy 5lat.

Aga- super, ze spotkanie sie udalo, a zmiana na lepsze czy gorsze???? ostatnio cos czesciej Cie odwiedza moze tata nabral ochoty :dry::-p

Aga tez mialam sie zapytac co mialas na mysli poszac o tym ze Max sie zmienil.
M ma dopiero 9lat, a brak w nim takiej radości życia, zrobił się taki stary maleńki i to nie przez to, ze dorasta tylko ma takich rodziców :nerd:

Dziewczynki czy zakładacie już maluchom zimowe, ocieplane buty? Bo my jeszcze jedziemy na jesiennych. Niby rano chłodniej, ale po pierwsze po południu jeszcze grzeje słońce, a po drugie od kilku dni u nas dosłownie wiosna.
Super, ze julek pokonał katar :) a buty jesienne nosimy na zmiane z adidasami i od 2dni trampkami do kostek jeszcze.

mi też. Ale ja np carters'a oglądałam. I nówki maja normalne amerykańskie ceny i przesyłka gratis chinska pocztą. Ciekawa jestem tylko czy dojdzie :p
Ja ostatnio zamówiłam bratu na urodziny torbę skórzaną na ramię i gdy mijały już dwa tyg i zbliżał się termin urodzin, a torby nie było zadzwoniłąm do sprzedającego zapytać co jest, a ten, ze chyba nie doczytałam, ze torba idzie z chin do 40dni :D

A czemu wychowuje go tylko tata, bo jakoś nie zarejestrowałam, że pisałaś kiedyś o tym.
Pisałam Wam, ze jego mama zachorowała po tym jak niedoleczyłą zapalenia płuc i poleciałą do Turcji. Więc choroba nie jest dla niej łaskawa i leży już od grudnia w szpitalo/ sanatorium.

U nas szczepili w raczkę.

Tak nagadałam na O. że taka nie dobra a od wczoraj wieczorem jak aniołek się zachowuje:tak: Nawet rano bez marudzenia się wyszykowała do szkoły, no po prostu :szok:
A może Ty ją ciotkami z bb nastraszyłaś??

Hej melduje, ze zyje i stresuje sie wyjazdem :baffled: Jak T to zniesie i co bedzie w samolocie. Caly bagaz podreczny to beda ksiazeczki ( no i koldry dla dziewczyn + to co sobie Munka zazyczy, bo jeszcze nie napisala :-D ). Dziewczynie napisalam, ze nie bede miec miejsca na kurtki (i wcale sie nie szczypalam) i dostalam odpowiedz, ze przesadzam, bo kurtke to mozna w rulonik, albo na wierzchu polozyc .
Wiedziałam, ze na Ciebie można liczyć :*

Alijenka muisz nam pokazać Nataszkę w nowych czapeczkach :)

Niespo ja tez chcę! Ja też! Ja też!
Zresztą już zamówiłam przez ebay, tylko musisz mi odebrać... okazyjnie wyprzedawali giga zestawy duplo... ale to nie problem, jak rozumiem, zawiesisz sobie na plecy czy jakos tak...

Muńka Ty i Twoje ciasta... grrr

Przepis na sernik super, robiłam kiedyś taki trikolor;-)

Przepraszam, ale nie mam weny. Choc czytam regularnie... zaraz Muńka będzie mówić, że tylko zaglądam...;-)

Bosh, jaki G miała ciężki dzień:-:)-:)-(normalnie płacz średnio raz na 5 minut). Jedyne, co mnie dziś rozsmieszylo, to projekt, o którym przeczytałam na fb: Reasons why my son is crying. Tata robił zdjęcia synowi z podpisami, dlaczego on płacze. Są tak irracjonalne ale realne, że chichralam ze śmiechu. A ze chłopiec ma 3 lata to wszystko przed nami. Ja dziś mogę zacząć taki swój projekt.

reklama
Do góry