Muńka i jak Gabi po szczepieniu?
Munka -jak dziś Gabi??? Nocka spokojna?? Mam nadzieję,ze nie bedziecie musiąły czesto korzystać z usług niemiłych pań w przychodni.
Dzięki!! Póki co jest wsio oki!! spała ładnie, dziś jak zawsze pełna energii, na rączce prawie śladu nie ma. Oby tak dalej!!
Sunshine6 - fajne buciorki!!
Witam wieczorkiem, Max już pojechał, ale spędziliśmy trochę czasu ale czas i odległość robią swoje no i to, ze wychowuje teraz go tylko tata, M bardzo się zmienił.
Jutro za to przyjedzie do mnie siostrzeniec na 3-4dni jak ja się cieszę, bo nie widziałam go od 3sierpnia, mam nadzieje, ze chłopaki A i K się dogadają
A czemu wychowuje go tylko tata, bo jakoś nie zarejestrowałam, że pisałaś kiedyś o tym.
od rana, albo już od wczoraj mam wrażenie, że idzie mi okres i nic...nerwicy dostane przez to oczekiwanie!
ja też tak często mam i już się zabezpieczam, a @ przychodzi po kilku dniach
a najprostrzy sernik z przoskwiniami na ziono robie na bazie galaretki. Galaretkę ( 2 szt brzoskwiniowej) rozpuszczam w podgrzanym syropie z puszki brzoskwiń studzę i mieszam z kg sera mielonego. Ewentualnie dodaje cukier, Wylewam do tortownicy i wrzucam pokrojone brzoskwinie. Po zastygnięciu na wierzch brzoskwinie i zalewam galaretką.
wrzucaj na przepisy! :-)