reklama
Dziewczyny proszę o zagłosowanie w imieniu mojej znajomej, autorki zdjęcia:
Urząd Miejski w Mszczonowie - oficjalna strona urzędu
zdjęcie numer 22, po prawej jest sonda, zaznaczacie, klikacie zobacz wyniki i wsio. Nie trzeba się rejestrować.
zdjęcie numer 22, po prawej jest sonda, zaznaczacie, klikacie zobacz wyniki i wsio. Nie trzeba się rejestrować.
widzę, że ładne szarlotkowe zamieszanie wprowadziłam
a macie przepis na jakieś fajne ciasto z gruszkami, ale nie jakieś wymyślne, tylko własnie takie zwykłe "babkowe"?
ja wrzucałam przepis na placek z owocami, więc tam dajesz owoc, który chcesz.
Na tej stronce też jest sporo:
Jesienne smaki » Przepisy na ciasta i desery - Mojeciasto.pl | Kasia
mlodak - zagłosowane ;-)
Dziewczyny proszę o zagłosowanie w imieniu mojej znajomej, autorki zdjęcia:
już.
Przypomnij się jutro od 8 do 14 to z pracy jeszcze zgałosuje
agaundpestka
Fanka BB :)
Dzieci śpią pościeliłam Kubie materac przy moim łóżku jak chciał i co zdenerwował się, ze każdy nie śpi dam tzn. ze Antek nie jest w swoim łóżku i zwiał do babci
Ja zrobiłam małą blaszkę ciasta i co Kuba wieczorem się spytał czy jutro znowu zrobimy
Co do mamy Maxa to niestety nieźle ta choroba jej nerwy zaatakowała, od przedwczoraj dopiero wprowadzają jej płyny, bo do tej pory była sonda i sadzają ją. Np. z laptopa czy telefonu nie jest wstanie korzystać i pomyśleć ze złapało ją to 2tyg. przed oddawaniem pracy habilitacyjnej.
Ja zrobiłam małą blaszkę ciasta i co Kuba wieczorem się spytał czy jutro znowu zrobimy
Co do mamy Maxa to niestety nieźle ta choroba jej nerwy zaatakowała, od przedwczoraj dopiero wprowadzają jej płyny, bo do tej pory była sonda i sadzają ją. Np. z laptopa czy telefonu nie jest wstanie korzystać i pomyśleć ze złapało ją to 2tyg. przed oddawaniem pracy habilitacyjnej.
To się mężulek spisałChyba ktos mi meza podmienil bo nie dosc, ze po powrocie z pracy pozalatwial wszystkie telefoniczne sprawy to jeszcze zaproponowal mlodej spacer beze mnie.... ubralam ja i poszli sami a ja mam chwilke :-)
hmmmm....... to chyba to ciasto
Aga- fajny taki otwarty dom ;-)
agaundpestka
Fanka BB :)
zespół guillaina-barregoaga - to co jej tak naprawdę jest, aż takie zmiany w mózgu zaszły?
Od grudnia do maja była pod respiratorem, a do teraz karmiona sonda. I pomyśleć, ze przez głupotę, bo nie doleczyła choroby i poleciała na wakację
zespół guillaina-barrego
o ja pierdziu....
kurcze biedny max.... oby mama doszla do siebie...
sunshine twoj maz jakies fluidy chyba rozsyla bo moj mi wlasnie lodowke posprzatal
dziewczyny jankowi w weekend skonczyl sie ponad tygodniowy katar i niby wszystko ok ale w nocy tak kaszle od dwoch dni... ma takie napady ze 20 minut potrafi kaslac przez sen. w dzien nie ma kaszlu ani kataru. nie wiem co zrobic? wilgotnosc w pokoju ok. chyba do lekarza z nim musze jutro isc zeby tylko znow czegos nie zlapal
sunshine twoj maz jakies fluidy chyba rozsyla bo moj mi wlasnie lodowke posprzatal
dziewczyny jankowi w weekend skonczyl sie ponad tygodniowy katar i niby wszystko ok ale w nocy tak kaszle od dwoch dni... ma takie napady ze 20 minut potrafi kaslac przez sen. w dzien nie ma kaszlu ani kataru. nie wiem co zrobic? wilgotnosc w pokoju ok. chyba do lekarza z nim musze jutro isc zeby tylko znow czegos nie zlapal
reklama
Moja G właśnie się obudziła, włączyła sobie pianino i "gra" łazi po całym mieszkaniu, gada, śmieje się... o co lotto!!!! czy takie akcje też zaliczają się do objawów poszczepiennych ??? :-)
Najgorsze, że nie widać po niej żadnych oznak zmęczenia...
Najgorsze, że nie widać po niej żadnych oznak zmęczenia...