reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aronia a zapraszasz?:D Jest u ciebie gdzie popływać? Oj moja będzie chętna, bo wodę uwielbia:) Z tego co pisałaś to i twoja psina kocha wodę, więc się dogadają:p Ostatnio chciałam coś napisać o twoim dzieciu i właśnie sobie uświadomiłam, że nie pamiętam jak ma na imię, albo nie pisałaś? Więc jak się młody zwie?:)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz - tak, poplywac jest gdzie - kilka tygodni mozesz krazyc po okolicy, dopoki komary nie zezra :-D Zapraszam :tak:A imie (i inne nazwy wlasne) podaje jako pw (nie chche byc namierzona na forum przez znajomych z reala), jak chcesz to sie zglos ;-)

Ostatnia edycja:
Hejo

MsMickey - gratuluję szybkiego odstawienia. Jak kiedyś pisałam u nas tez cytryna zadziałała, ale mi sie szkoda zrobiło:zawstydzona/y:
Aronia - w sumie to podobnego wniosku doszliśmy wczoraj i Mati na kolacje dostał kaszke na mleku na gęsto i o dziwo zjadł, bo ostatnio gardził.
Iwon- jak Julek?? na kontroli ok?,
Sunshine, josie - zdrówka
Asik - ja chętnie pzryjme słonecznik. W tym roku zjadłam jednego jak wracaliśmy znad morza, dzieciaki spały wiec miałam czas.:-D
Kasiek- dobrze ze zareagowałaś. Mój okres chyba nie był okresem. W nastepnym tyg. ide do gina zobaczę o co chodzi.
Aronia- już chyba wszystkie wiedzą jak twój bejbik ma na imie, więc ja tez chce.:-) Prosze o pw. Pytałas kiedyś o tym, ze twoj maly wali sie z liścia po głowie:rofl2: Mati tez tak robi- nie wiem dlaczego ale w ten sposób pokazuje że "ma kłopot"
Niepodzianka - było godzonko???;-):-D:-p

Siostra dała sobie rade, fakt, ze mama na 3 h przybyła z pomocą, ale było ok. Wczoraj Mati zrobił mi ładnie pa pa, dziś płakał jak wychodziłam, zeby cały dzień nie okazał sie marudny.

edek - Iwon odabrała mi dziś 1 miejsce, bo za długo pisałam posta:-D:-p

hej

ja skopiuje styl Iwon i też tylko się przywitam ;)

niestety mimo że poczytałam, to na odpisanie czasu brak :/ lecę na produkcję

Witam

Jezu jak mi się nie chce jechać z Oliwką do logopedy, no ale nie będę odwoływać wizyty z powodu mojego lenistwa.
Może kupię sobie przy okazji jakieś buty? Przydałoby się:tak:

Josie oj bidulko, dziś pewnie już jest lepiej ale ja dokładniej przyjrzałabym się teściowej:-p;-)

MsMickey no no no! szybko poszło z odstawieniem- gratki:tak:

Rysica tylko pozazdrości, że Monia tak ładnie je sama

Kasiek dmuchany kajak:-D teraz będziecie na spływy jeździć;-)

Niespo dawaj adres to Ci wyślę ten słonecznik bo nic nie robię tylko dłubie

Ostatnia edycja:
Musicie mi to wybaczyć, ale nic nikomu nie odpiszę :)
5min temu miałam telefon i " aga mogę do Ciebie przyjechać i chciałbym zostać na noc byśmy spędzili ją tak jak kiedyś" :) czyli na graniu i oglądaniu śmiesznych bajek :) oczywiście nie musze pisać, ze był to Max i będzi po 13tej, a ja rano wzięłam się za generalne porządki i w domu mam jakby tajfun przeleciał :D
No nic wyprawiam młodego z babcią zaraz na zakupy i biorę się do roboty:)

Buziaki
jak ja się ciesze :-):happy2::-p:rofl2::biggrin2::rolleyes::rofl:

dzien dobry

u mnie o niebo lepiej, ale w nocy z kolei padlo na meza... mlody spal bez pobudek 20-8.20 :-):-):-)

hahahhaa aga najpierw myslalam ze to jakas seksualna propozycja :szok::-D super!

reklama
Do góry