reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

msMickey -
Wwooowww Gosia bez cyca!!! :-D Tak, jak prosiłaś - jutro nauczę Cię robić omlety ;-)

kasiekz - super, że zareagowałaś na sytuację!

Iwon - zdrowia dla Młodego!!!!

reklama
MsMickey gratki! :D

Monika dzisiaj znów pokazała klasę - zjadła pomidorówkę sama! szybciej niż Szymek :dry::sorry:

teraz je widelcem kawałki (pokrojone) kanapki :p i zaraz deserek łyżeczką jak wczoraj :D

będę później ;) Muszę dzieciarnię wykąpać, sama coś zjeść, i powrzucać fotki do galerii w suwaczku ;)

Sunshine - Wy jeszcze chore? Oj, ciagnie sie to... Miejmy nadzieje, ze pojdzie teraz z gorki, jak juz wiadomo, co to i skad to :tak:

Agaundpestka - moj malz ma twardy sen ale dziec jest wytrwaly - nie odpusci, poki ojca nie obudzi :-p

Katrina, zaza - a o co kaman z ta maka: jak jest rozpylona to jest latwopalna? Pierwsze slysze :szok:

zaza - gdybym ja miala 120km do Wrocka to bym juz tam dawno byla ;-)

andzia - a po co Ty Matiemu dajesz mm skoro on na UU? Ma prawo pluc chlopak :tak: Probowalas swojego mleka? A mm? Znasz roznice? :-D A tak serio: mozesz mu dawac 1000 innych rzeczy nabialowych zamiast mm. MM jest dla tych dzieci, ktore nie dostaja cysia :tak:

Munka - fajna ta Twoja mala z tym ojej :-) Takie dwa maluchy to musial byc slodki widok :tak:

Kasienka
- Ty masz obowiazek czuc sie gruba ;-)

josie - to grzeczna byla ta parapetowka jak tam same ciezarne i mamuski :-D
Ja nie umialabym zostawic swojego na godzine placzacego :no: Mielismy dzis baaaaaardzo ciezki ranek i probowalam go przetrzymac. Wytrzymalam 5 minut a i tak mam wyrzuty sumienia :no:
Koce z ikei by Ci nic nie daly, jakbys miala slup ognia srednicy ponad metr, wysoki az do samego sufitu :szok: Takze lepiej, zebys miala odruch chwytania po pokrywke a nie po wode :tak:

kasiekz - dobrze, ze zareagowalas w szkole :tak:U nas za dnia z UU jako-tako. Ale w nocy najchetniej spalby przyssany. Co gorsza przy tym przygryza (kiedy nie pije) :wściekła/y: W natarciu kilka zebow naraz - 1 czworka i 2 trojki :baffled:

MsMickey - dobrze wiedziec, ze sposob na odstawienie dziala :tak:Chociaz moj juz z cytryna sie zapoznal i mimo, ze sie krzywil... rzul dalej :szok::-)

Laski - tu macie cos w tym rodzaju, tylko u nas plomien byl wiekszy (=wiekszy garnek) i na swiezym powietrzu, wiec wyzej (kilka pieter). Strazak mowil, ze taki rozgrzany tluszcz ma temperature 650st C!!!! :szok:: http://www.smog.pl/wideo/42358/gaszenie_plonacego_oleju_woda/

Ostatnia edycja:
jakos nie moglam sobie wyobrazic, ze ta maka sama z siebie wybucha - padl na mnie blady stach, co by sie moglo stac, gdybym rozsypala make :-) Na szczescie po chwilce googlowania upewnilam sie, ze potrzebna do tego jest jeszcze iskra :-p

Pustki okrutne tu panuja. Pojde sobie, to moze ktoras wroci ;-) Monologowanie nie sprawia przyjemnosci :no:

M z pracy wrócił dopiero przed kąpenim P strasznie zadowolony. Wydusiłam z niego, że kupił kajak dmuchany!!! Oszaleję z tym chłopem, na co mu to badziewie i gdzie i kiedy on zamierza tym pływać - normalnie oswieje z nim :angry::angry::angry:

msmickey
super, gratuluję i zazdroszczę - u mnie zapewne nie da się tak szybko:D

aronia tak właśnie zrobiła moja koleżanka, z okapu drewnianego nad kuchenką został popiół:D Dobrze, że domu nie spaliła:szok:

aronia - no dokładnie - tak jak w przypadku gazu na przykład, ale iskra.... to nie jest tylko zapalenie zapałki jak ktoś może sobie wyobrażać. Wystarczy wyładowanie elektrostatyczne. Poza tym nie chodzi o zapylenie, jakie możesz spowodować wysypując mąkę z opakowania do miski, żeby zrobić ciasto.
Nie dajmy się zwariować - po prostu trzeba uważać - tak jak w przypadku palącego sie tłuszczu na patelni, czy odkręconego kurka z gazem.

zagrozilam, ze sobie pojde i podzialalo :-p

Kasiekz - my tez mamy dmuchany kajak :-) Mozemy poplywac razem :-) A psy zostana na brzegu (lub beda pedalowac wplaw) :sorry2:

A teraz ide juz ide na serio :-p

reklama
Sunshine w dalszym ciagu zdrowka dla Was

Asik poszalalas z tym jednym drinem :p

Munka zdjecia calusnych maluchow poprosze

Kasienka jak czujesz sie gruba to wszystko jest w najlepszym porzadku :)

Iwon zdrowka dla Misia. Bol ucha to nie przelewki :/

Asik daaaaaj slonecznika :) Uwielbiam, a wieki nie jadlam.

Josie trzymaj sie, pij duzo.

Kasiek nie dziwie sie, ze poszlas na skarge. Zachowanie dzieciakow coraz gorsze :(

MsMickey graaaatki :) Nie bylo tak strasznie - G dzielnie zniosla :)

Rysica gratuluje postepow w samodzielnym jedzeniu. Tzn Monice gratuluje :p

Aronia wspolczuje tych nocek. Musisz sie wziac za dziecia. Wiem, ze sie przykro robi, ale mlody juz duzo kuma i wiecej wymusza niz potrzebuje. Zameczysz sie.

Ufff ;) Zamiast spac to siedze przy kompie, bo mnie szanowny malz wpienil. Czasem mam wrazenie, ze z zyje z kims z innej planety..... AAAAAAAA zaraz zaczne gryzc sciany.

Do góry