reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Musicie mi to wybaczyć, ale nic nikomu nie odpiszę :)
5min temu miałam telefon i " aga mogę do Ciebie przyjechać i chciałbym zostać na noc byśmy spędzili ją tak jak kiedyś" :) czyli na graniu i oglądaniu śmiesznych bajek :) oczywiście nie musze pisać, ze był to Max i będzi po 13tej, a ja rano wzięłam się za generalne porządki i w domu mam jakby tajfun przeleciał :D
No nic wyprawiam młodego z babcią zaraz na zakupy i biorę się do roboty:)

Buziaki
jak ja się ciesze :-):happy2::-p:rofl2::biggrin2::rolleyes::rofl:

jak tylko przeczytałam pierwsze zdanie, to wiedziałam o kim piszesz :-D suuuper!! Niesamowita więź!

Poza tym to dziewczyna brata L mnie zaczyna irytowac. Mowilam jej, ze przylatuje, ze mam 15 kg bagazu na mnie i na mlodego (wiec nie za wiele). Mowilam tez, ze kazalam wszystko kupic tacie (mleko, kaszki, herbatki, pampery itd) - czyt nie mam miejsca w bagazu. Poprosila o czapeczke dla corki - ok czapeczka duzo miejsca nie zajmie. Pozniej 2 pary dresow - no oki jakos upchne. Teraz chce kurtke dla siebie i dla faceta :szok: Nie kupie, nie ma bata - musialabym chyba w tylku przewiezc.

no coś Ty dasz radę!!!! a możesz mi też coś przywieźć??? :-p:-p:-p:-p

Hej Dziewczyny :-)
Ja sie tylko przywitam bo normalnie wstyd, ze nie mam czasu tu wejść odkąd wróciłam :-( Ale nie czytałam Was bo nie mam siły, chorobsko mnie rozłożyło, wybaczcie a co najgorsze Wojtek sie zaraził. Kaszlal pol nocy. Zawsze ze mną choruje a Kuba nigdy. Skubaniec mało co choruje, czasami w domu ja maz i Wojtek chorzy a Kubie nic nie jest.

Fajno, że choć na chwilkę wpadasz ;-)

ZDROWIA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!

My jutro mamy MMR...już mam stresa...

hahahhaa aga najpierw myslalam ze to jakas seksualna propozycja :szok::-D super!

Aga - super. Mysli miałam podobne do Josie, a jak doczytałąm że to Max to parsknęłam smiechem. Udanej zabawy.
Hehe, a co Wy głodne, ze macie takie myśli :D

Poza tym to dziewczyna brata L mnie zaczyna irytowac. Mowilam jej, ze przylatuje, ze mam 15 kg bagazu na mnie i na mlodego (wiec nie za wiele). Mowilam tez, ze kazalam wszystko kupic tacie (mleko, kaszki, herbatki, pampery itd) - czyt nie mam miejsca w bagazu. Poprosila o czapeczke dla corki - ok czapeczka duzo miejsca nie zajmie. Pozniej 2 pary dresow - no oki jakos upchne. Teraz chce kurtke dla siebie i dla faceta :szok: Nie kupie, nie ma bata - musialabym chyba w tylku przewiezc.
Właśnie miałam pytać czy nie przywiozłabyś mi kołdry puchowej, bo u nas takich nie ma, a ja z lotniska odbiorę :-D:-D:-D
A tak serio to niektórzy mają tupet :/ jak ja przyjeżdżałam zawsze z de to każdy chciał proszki ::crazy:

jak tylko przeczytałam pierwsze zdanie, to wiedziałam o kim piszesz :-D suuuper!! Niesamowita więź!
No przynajmniej jedna ...... :D
Kciuki za szczepienie.

Sunshine zdrówka i dla reszty która tego potrzebuje!!

hej, czytam na bieżaco ale nie jestem w stanie odpisac. Nie wyrabiam czasowo :)

Niespodzianka - to ja poproszę też tą kołdrę skoro Aga tak zachwala :p

A co do proszków niemieckich - one naprawde takie super? Kupiłam kiedyś ariel ale róznicy nie widzę - mniej się daje i tyle....

Hej!

Czytałam dzisiaj z rańca w gazecie wywiad z panią profesor od chorób zakaźnych i hepatologi i trzy razy podkreślała, że dzieciom do lat 10 nie powinno się podawać żadnych grzybów. Tak mi się przypomniało, bo chyba był u nas temat na tapecie ostatnio?

Wczoraj popołudniu dopadł mnie kryzys :confused2: Cały poniedziałek siedziałam z bąblem, bo M. wrócił dopiero około 21-szej, a wczoraj po pracy pojechał na drobne zakupy, więc znów ja + dzieci. J. zaczął najpierw delikatnie zawodzić, a potem już nie było innej opcji, jak tylko noszenie na rękach. Inaczej wrzask :confused2: Mój wkurz osiągnął apogeum do tego stopnia, że kiedy M. wrócił zostawiłam mu dzieciaki, zamknęłam się w sypialni i poszłam spać! Kiedy się obudziłam o 19-tej dzieci były już wykąpane, po kolacji, w kuchni naczynia ogarnięte, a młody grzeczniutki i spokojny jak aniołek :sorry2: Oczywiście później mój luby strzelił mi mały wykład, jakie należy mieć podejście do dziecia :baffled: Ech, tyle lat po ślubie, dwójka wspólnych dzieci, a on nadal nie potrafi czasem zakumać, że dziecko zupełnie inaczej zachowuje się przy ojcu, a inaczej przy matce. Moje syny to już w ogóle są "miszczami" szantażowania mnie swoją rozpaczą :-p:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
iwon ale mi tu brakuje rysunku:D heh, skąd ja to znam! Chyba to się już nigdy nie zmieni, bo oni inaczej rozumieją. W ich móżdżkach zachodzą jakieś dziwne reakcje, jakieś styki mają poplątane i wszystko rozumieją na opak, po swojemu, a ciebie nerwica nosi!

młoda wstała chwilę przed 8.00, ale coś mi się nie podoba. Jakaś niewyraźna, padnięta, jeść szyneczki nie chce, a rano dusiła ją flegma (kataru brak!). Wczoraj w sumie ganiała w samej bluzie do 18.00 po dworze, ale to raczej przez zębole, bo wszystko nerwowo w buzi.

mam prośbę, możecie odświeżyć wątek zakupowy, bo chce Polsce kupić jakieś nowe interesujące zabawki i nie wiem co jej się przyda i ją zajmie:D?

Ostatnia edycja:
Do góry