reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej

Co wy z tymi waginami???:-D
No u nas nie ma takich atrakcji.

Zaza - ja też jestem (będę) "niepoznana". Serdzi tęskni za mamusia, i nadrabia przytulanie w nocy. Proponowałam Niespodziance, zeby pzryleciała doLublina, ale woli do Szczecina ( w sumie sie nie dziwie, tez chetnie poznałabym Iwon)
Aronia- ja zawsze na auto - 2h40m, a zmywarkę mam nową, więc chyba tak długo ma myć.
Sunshine - jak Aura??

Byłam wczoraj w "teatrze" na "3x łóżko". Powiem tylko tyle,ze dawno sie tyle nie śmiałam. Wszytskie komedie swiata sie przy tym chowają. I Damięcka mnie bardzo mile zaskoczyła, super zagrała. Polecam bardzo.

reklama
hej

Proponowałam Niespodziance, zeby pzryleciała doLublina, ale woli do Szczecina ( w sumie sie nie dziwie, tez chetnie poznałabym Iwon)

:eek: :baffled: Ladnie ja slepa jestem... Nie wiem czy jakos mi umknelo czy zapomnialam. Chyba moje komorki nerwowe utracone w czasie ciazy jeszcze sie nie odbudowaly. Ale jak zapraszasz to zrobie grafik ;) W Lublinie jeszcze nie bylam.

Tak w ogole to przylatuje sama z T i nie mam jeszcze powrotnego biletu wiec moze zrobie sobie rajd po czerwcowkach :-D U kazdej ze 2 dni :-D

Aylin a my na gumkach :baffled: Chyba czeka nas abstynencja ... z moim aktualnym poziomem libido nie mialabym problemow :dry:

Tak Pola kocha inne dzieci, a szczególnie w wieku przedszkolnym i od razu do nich biegnie. To dlatego, że pod nosem mam przedszkole i uczęszczam tam na plac zabaw. Ale nie da sobie w kaszę dmuchać :p Antoś faktycznie nie taki zły jak go mama malowała:) Grzecznie się bawi! No a nasza Nataszka jest grzeczniutkim i ciągle uśmiechającym się bobasem! Koniec słodzenia, bo mam załamkę!!! Wczoraj zdechł mi drugi nowo kupiony chomik - co za pierdzielony fatum! P od rana chodzi i woła 'Mini', a ja mówię, że pojechała z tatą brum brum do pracy (ma kupić wracając do domu). Jakim sposobem zdychają dwa chomiki pod rząd?

andzia
ja raz w życiu byłam w teatrze i to z przymusu - w szkole:p Jestem antykulturalna (opera, teatr) i niereformowalna co wkurzam M:D:D Dobrze się się podobała, rozrywa zawsze się przyda! Jak tam młody, trochę lepiej?

niespdzianka szkoda, że nie przylatujesz do 13.00, bo mam rzut beretem do lotniska (moją wiochę łączy ogrodzenie lotniska i widok na pas startowy) i podjechałabym P pokazać samoloty i od razu zobaczyć was. Ale na 14.15 jadę z siostrą do ortodonty:///////// Może jak będziecie wylatywać?

Ostatnia edycja:
:eek: :baffled: Ladnie ja slepa jestem... Nie wiem czy jakos mi umknelo czy zapomnialam. Chyba moje komorki nerwowe utracone w czasie ciazy jeszcze sie nie odbudowaly. Ale jak zapraszasz to zrobie grafik ;) W Lublinie jeszcze nie bylam.

Tak w ogole to przylatuje sama z T i nie mam jeszcze powrotnego biletu wiec moze zrobie sobie rajd po czerwcowkach :-D U kazdej ze 2 dni :-D

Aylin a my na gumkach :baffled: Chyba czeka nas abstynencja ... z moim aktualnym poziomem libido nie mialabym problemow :dry:

Co do gumek i libido - mam identycznie. M mnie siła zaciaga :zawstydzona/y:
Z Lublina to odbior, a docelowo to Zamość, wiec jeszcze więcej do zobaczenia.:-D

Kasiek - mnie na klasykę tez by nikt nie zaciągnął, ale komedia to co innego -polecam. Warto sprobować.
Mati kaszle nadal, ale już mu sie odrywa, wiec idzie ku lepszemu. Dzis został z ukochaną babcią, wiec bez płaczu rano zrobił mi i Adriankowi papa.
Współczuje odejcia chomiczki. Może jakąś starowinkę Ci ostatnio sprzedali??? Drugie wyjscie - Twoja mama była u Was;-) (przepraszam, zarcik)

Ostatnia edycja:
Hejo!! Ja na szybko bo juz w drodze :-)

Ksiek- wspolczuje,ze tak szybko chomiczki od Was odeszly...

Niespodzianka - to skoro u każdej z czerwcówek bedziesz 2 dni,to do Wawy przyjezdzasz na baaaardzo długo - możecie zatrzymać sie u nas,miejsce jest :-D:-D

Andzia- super,że jestes zadowolona ze spektaklu. Ja kiedyś byłam ma komedii Mayday i płakałam ze śmiechu :-D

Josie!!!! Halooo!! Gdzie bedziesz w Poznaniu??? :-D:-D

Pa laseczki!!

josie - a gdzie będziesz stacjonować w Poznaniu??, może będziemy niedaleko :-D

na ratajach. to ty tez w poznaniu??? :szok::-):tak:

Josie no to Janek nadrobil z nawiazka :) A ile pije zazwyczaj ?

no tak srednio 150 a czasem i 120:no:

dziadkowie mi kradna dziecko i zabieraja na dol ze soba. normalnie przez drzwi slysze jak biega i krzyczy BA!BA! - czyli mama:dry: mowilam im rano ze baba znaczy mama. juz wyslalam meza z reprymenda:dry: mam nadzieje ze dzis do moich rodzicow sie przetransportujemy

Niespodzianka hmm byłam w tym Teatrze i tak własnie wydawał mi się znajomy, ale pipki tam jeszcze wtedy nie było:-D no ale ja tam byłam jakieś 12 lat temu chyba
a do mnie wpadaj smiało, mam dwie rozkąłdane kanapy i łóżeczko turystyczne, więc miejsce jest

Kasiek przykro mi z powodu chomika, gryzonie to chyba w ogóle takie chorowite są...

Andzia to ty w Zamościu mieszkasz? ponoć tam pieknie jest? tylko pipki nie ma:-p

Josie dasz radę! wytrzymasz, to jeszcze tylko trochę! a jak nie to będziemy ci słać paczki do więzienia:-D

ależ ja zawsze miałam chomiki syryjskie i żyły 2-3 lata. te kupiłam młodzinki ok. 1,5 miesięczne. napierw pierwszego, który zdechł po 7 dniach, potem poszłam kupić gdzie indziej drugiego i ten wytrzymal aż 3 dni! coś nie tak, ale karma świeża, podłóże też, nic innego do jedzenia nie dostał, Polka nie nosiła, bo jeszcze nowe i musiały się oswoić - no nie kumam, chyba duch tamtego je wykańcza:D

andzia mamy właśnie nie było:D Wtedy byłam też na komedii, ja po prostu nie lubię czegoś takiego i nie mam pojęcia dlaczego:/ dobrze, że wszystko się odrywa małemu!

sunshine
biedactwo ma wysypkę podobną do trzydniówkowej:( Oby szybko zeszło! Chomiki nie były razem, kupiłam pierwszego - zdechł, kupiłam drugiego też zdechł. Poza tym to syryjskie - samotniki z natury. Nerwica mnie weźmie, gdyby P nie łaziła co chwilę do klatki to olałabym, a tak to mi jej szkoda, bo się przyzwyczaiła:(

gumka, bleee ja nie stosować tego czegoś:D

josie o kurdę to przejeżdżałaś 12 km od mojego domu :-(

aronia moja wcina surową cebule jak jabłko, a czosnek tylko nadgryzła i się skrzywiła jak Twój dzieć :-D:-D

aronia, katrina i inne dziewczyny, macie się z tymi zębami ja mam już to za sobą teraz czekamy na piątki :-)

Aylin moja koleżanka ma wózek maxi cosi i jest meeeeega zadowolona, mówi że nie żałuje wydanych pieniędzy

andzia ja ostatni raz w teatrze byłam jakieś 6 lat temu :-):-)

Niespodzianka jak jesteś chętna zwiedzić Polskę serdecznie zapraszam i do mnie nawet na tydzień !!!!!!!!!!!!!!

kasiek nam wczoraj zdechł mały kotek :-:)-:)-:)-(, a z chomikami ze sklepów tak jest niestety, one są źle żywione, żle przetrzymywane i źle transportowane dlatego różnie później z nimi jest

Sunshine, biedulka mała ucałuj ją od nas <cmok>

Muńka Ty to masz się dobrze z tymi wyjazdami !!!!!!

reklama
Tak Pola kocha inne dzieci, a szczególnie w wieku przedszkolnym i od razu do nich biegnie. To dlatego, że pod nosem mam przedszkole i uczęszczam tam na plac zabaw. Ale nie da sobie w kaszę dmuchać :p Antoś faktycznie nie taki zły jak go mama malowała:) Grzecznie się bawi! No a nasza Nataszka jest grzeczniutkim i ciągle uśmiechającym się bobasem! Koniec słodzenia, bo mam załamkę!!! Wczoraj zdechł mi drugi nowo kupiony chomik - co za pierdzielony fatum! P od rana chodzi i woła 'Mini', a ja mówię, że pojechała z tatą brum brum do pracy (ma kupić wracając do domu). Jakim sposobem zdychają dwa chomiki pod rząd?

a moze ze sklepu chorego przyniosłas?? ZMień sklep.

Zostalam w domu z Perelka.....
A jak ona hmmmm...... same zobaczcie, jak dla mnie nie widac roznicy od wczoraj......
Zobacz załącznik 586034Zobacz załącznik 586035Zobacz załącznik 586036Zobacz załącznik 586037

.

biedna. Zdrówka dla chorowitka.

Do góry