reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
bosche, waginy, cipki, słupki...dziewczyny!

muńka katrina
moje kochane byłe Wrocławianki:)))) Dokładnie laseczki, miejscem spotkań był i jest Pręgierz na pl.Solnym oraz Fredro w Rynku. Chociaż ostatnio moja 15-letnia siora ciągle umawia się pod McDonaldem w Rynku:/ Załamka:no: Młodzież ma w d...tradycję i zabytki:wściekła/y:

aronia ja włączam na 60C i myje 120min. - wszystko wychodzi cacy:)

aylin ja nie wiem, bo nie miałam x-landera. To opis moich 2 koleżanek, które mi odradzały. U mnie w wózku 'naciskam guzik' dwa lub trzy razy i mam pozycję leżącą (kilkustopniowa regulacja), a one narzekały na pasy, a szczególnie robienie ich do pozycji siedzącej. Mnie zniechęciło przede wszystkim to, że w spacerówce dzieć jest tyłem do mnie (nie ma możliwości obrotu budki!), a moja Pola ciągle jeździ przodem do mnie (obracam tyłem tylko w zoo itp.), no i to niewygodne siedzenie, o którym ci pisałam. Cipa daje radę:D:D:D:D Normalnie nie wiedziałam, że macie tam tyle ciekawych rzeczy - ile tu można się dowiedzieć!

Wy spicie już??? Czy pijecie beze mnie ;)

Ja jutro idę opijac ciążę koleżanki ;) poznanej na szkole rodzenia ;) spotkaliśmy się q zeszłym tygodniu i nawet rozmawialiśmy o kolejnych dzieciach, czy i kiedy planujemy. Ona się śmiała że mąż strasznie chce już 2 a ona woli najpierw pracę znaleźć. No i coś ja tknelo dzień po spotkaniu - mówiła że zezarla 2 paczki bake rollsow - a ostatnio na nie smyka miała dwa lata temu ;) i zrobiła 3 testy 2 pozytywne jeden negatywny. A wczoraj gin potwierdził że jest.
A i zabezpieczają się - tj zabezpieczali. Aczkolwiek kazalysmy się jej męża zapytać czy aby napewno kinder niespodzianka nie była przez niego planowana ;)

Aronia u mnie pisze 2,58 program eko czyli 45-65 stopni. Ale w związku z pomyłka panów od wody mamy ja podłączona do gorącej wody - i myje krócej ok 1,5 h. Ale dokładnie nie wiem bo zalaczam na noc a rano wyciagamy

Aronia jutro zobaczę bo pp aktualizacji aplikacji bb po pierwsze nie mogę otworzyć prv, pp drugie wywala mnie z bb a po trzecie nie aktualizuj mi postow waszych

kasiek - ach ta młodzież zero poszanowania tradycji!!!! McDonald.... ważniejszy niż Fredruś... nie no...

alijenka - żeby nie było, że byłam wcześniej - przed spaniem zaglądam jeszcze kontrolnie czy ktoś coś napisał...

Ostatnia edycja:
bry!
no i skończyło się rumakowanie... S dzisiaj znowu spał od połowy nocy z nami :/

Sunshine jak Aurelka?

Josie Muńka udanych wypoczynków!!! i proszę się tam nie spotykać razem, bo jak tak dalej pójdzie to tylko ja będę niepoznana:-(

za to w Łodzi mamy giga waginę... ludzie chyba lubią takie skojarzenia;-)

fontanna wagina łódź - Szukaj w Google
a gdzie ta wagina stoi?

Janek po wczorajszym niejedzeniu pobil swoj rekord i wypil w nocy 230 mleka z kleikiem na raz!!!:eek::eek:
pięknie!!!

Aronia moja program eco ma 45 minut, ale nie wiem ile stopni, 40 albo 50 (chyba)

Witam sie z kawka :)

Sunshine
jak Aurelka dzisiaj? Zdrowka dla niej, biedulka...

Iwon uwazaj, bo nastepnym razem zabukuje samolot w Twoje rejony i jeszcze zostane kilka dni :D

Kasiek przylatuje 14.10 tata mnie odbiera, ale licze na powitanie ;-)

Aga trzymam kciuki w takim razie za znalezienie szybko bobasa do pilnowania ( z sensowna mama :sorry2:)

Zaza SAP wczoraj zrozumial, ze powinien ustapic miejsca bb :-)A Sergi kiedys wyrosnie ze spania z Wami - do 18 juz niedaleko ;-)A wagina jest na Placu Dabrowskiego :) przed Teatrem Wielkim

Munka milego wyjazdu

Mloda ciesz sie jazda Szymka w wozku poki mozesz :) I zapewniam Cie, ze T wcale nie chodzi przy wozku. On biegnie gdzie go nogi poniosa, a za nim pedze ja z wozkiem, z wypiekami na twarzy i rozwianym wlosem (Iwon rysunek ? ;-) Ten Szymka jest boooski)

Katrina fajne butki. Kupowalas w Clarksie?

Wroclawianki super, ze spotkanko udane :)))

MsMickey zapomnialam o naszej waginie (tzn miastowej) ;-):-D Od razu mi saspol przyszedl do glowy jako miejsce spotkan.

Josie no to Janek nadrobil z nawiazka :) A ile pije zazwyczaj ?

Aylin gratki dla kolezanki. Czym sie zabezpieczali - wez nie strasz :-p

Tak sie naprodukowalam, ze mi weny na wlasna wypowiedz zabraklo :p Ide dziecia ogarnac i na spacer jak sie rozwidni.

reklama
hello

oj kasiek nie przesadzaj Ty mnie nie widziałaś jeszcze chudej :-D:-D:-D, a Nataszka musi koniecznie częściej przebywać z dziećmi bo inaczej to "Dzikus" z niej będzie :szok::szok::szok:
spotkanie bardzo udane choć czas za szybko zleciał !!!!!
Polka niesamowicie się bawi z innymi dzieciakami ale też diabełek w niej siedzi, a Antoś strasznie się zmienił normalnie taki grzeczniutki facet się zrobił że szok chyba to pilnowanie M dobrze wpłynęło na niego

katrina, Aylin butki super :-):-)

katrina ja mam stary model x-landera i mam skrętne kółka

Muńka, katrin - pręgierz hahahahhaa chyba się wszyscy pod nim umawiają albo pod
fredro2.jpg

aronia moja zmywarka to moje dwie ręce :-D:-D:-D:-D

katrina PRL taaaaak ale Jaazdaa hmmmmm jakoś nie lubię

Aylin, MsMickey fajne macie te miejsca :-D:-D:-D:-D hahaha dobreeeee

cdn

Do góry