reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
no cuż ja mam powiedziec??????? u nas pod wielką ci.ą się umawialismy......

edit:
dla zobrazowania
1259616396_by_wojciech2112p_600.jpg

i moze bardziej doslownie :)
http://www.artserwis.pl/portfoliobrowser.php?portfolio_nmb=A4815X1571/20428

Załączniki

• 1259616396_by_wojciech2112p_600.jpg
    1259616396_by_wojciech2112p_600.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Aylin - szubienica jest w moim rodzinnym miescie a nie w tej dziurze, do ktorej wywiozl mnie maz :sorry2: I jej poziom architektoniczno-historyczny jest jak Waszej pipy :-D Poszukam w necie.

kasiekz - fajnie, ze sie spotkanie udalo :tak:w sumie autem to do Wrocka nie jest od nas tak daleko (pociagiem 2x dluzej :baffled:) ale bez noclegu i tak by sie nie obylo. Malza jednak nie wyciagne. Przynajmniej nie w tym roku :no:

Ten pregierz wyglada przerazajaco :szok:

Gospodynie posiadajace zmywarki: ile czasu leci program 65stopni w Waszych ustrojstwach? Ta nasza (czyt. mezowsko-kawalerska) mnie wkurza, bo az 2,5 godziny! :szok: A na urlopie mielismy taka, ze w 40 minut obrocila i bylo czyste :tak:Wiec nie wiem, czy my mamy jakiegos grata (choc niby marka dobra) czy tamta fuszerowala ;-)

Munka - ja najczęściej umawiałam się ze znajomymi pod Fredrą, potem przy fontannie .... ale fakt, że pod Pręgierzem - to również oblegane miejsce spotkań.
Jak ja bym chciała tam teraz być - nie ważne w którym z tych miejsc, byle na wrocławskim Rynku.... PRL, Jazzda...

Hej, ale tu ruch!!!
Sunshine zdrowka dla aurelki!
Mlodak u nas tez odwrotny problem tzn mlody w wozku dostaje spazmow
Munka butki super parapet tez:D

Asik pasta smakowala?

Ja w drodze do poznania ale dzis spimy w lesznie u tesciow brrrr

Janek po wczorajszym niejedzeniu pobil swoj rekord i wypil w nocy 230 mleka z kleikiem na raz!!!:eek::eek:

No wlasnie, Munka, malz mi wciska, ze nasza jest oszczedna a ja nie kumam jak mozna oszczedzac pracujac 4 x dluzej niz "pospolite" urzadzenie :baffled:

I jednak byla przyczyna pobudki o 5 rano: trzecia trojka! idzie razem z czwarta czworka :szok: Kosmos z tymi zebami :baffled: Wystaja tylko czubki, wiec najgorsze przed nami :szok:

AAAAAAAAAAAAA. Malz przyniosl mi wlasnie bejbiszonka i kazal pocalowac. Od razu nabralam podejrzen i slusznie! Okazalo sie, ze dziec znalazl pod zlewem zabek czosnku i przegryzl. Krzywil sie przy tym ponoc dziko ale nie puszczal :szok: Rany, jak beda pachniec moje UU po nocnym karmieniu :eek:

reklama
Josie - Kuba dziś z kolei prawie nie jadł, za to sporo pił, ale wieczorem poznałam winowajczynię - górna prawa trójka.
Jeśli piątki będą dla nas łaskawe i zdecydują się wyjść w swoim czasie (czyli ok. 2 roku życia), to mamy komplet i może wreszcie będzie cacy.

Do góry