reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

MsMickey :-D:-D:-D:-D

ale fak okruszki w nowym aucie to najbardziej bola. mam taki odkurzacz bezprzewodowy 2w1 taki duzy do podlogi i z niego sie wyciaga ten maly do auta. a dodatkowo ostatnio kupilam specjalna torbe na smieci samochodowe bo maz ma tendencje do wyrzucania wszystkiego za fotel :dry:

aylin mam kolege z rzeszowa ale o takich cudach to on nam nie opowiadal:-D:-D

reklama
aga alijenka to jutro spotykamy się w tej bawialni i już!

msmickey piękny nowy suwaczek!

aylin jak to bez motorniczego?! Ws. najprostszych dróg mądry ten wasz prezio:D Ja mam tylko 2 pary rękawiczek a pewnie z 4 się przydadzą na mokry śnieg:p Też potrzebuję jeszcze tylko spodnie do kombinezonu i z głowy:p

iwon drinkujesz, bo zamilkłaś!!!?

josie heh teściowa go na pewno podtuczy ziemniakami smażonymi i dżemikiem:p I co to za torba!?

Ostatnia edycja:
Aga dawałam też linka do tej knajpki i o niej też myślałam

Aylin u nas jest lepsza ta fontanna :-D
images
images
images

wy to metropolia :) a my południowo wschodnia prowincja :p hehe ale okrąglej kładki nie macie :)

aylin mam kolege z rzeszowa ale o takich cudach to on nam nie opowiadal:-D:-D

bo uczucia co do niektórych pomysłów sa mieszane :)
albo kolegi dawno w rzeszowie nie było.

aylin jak to bez motorniczego?! Ws. najprostszych dróg mądry ten wasz prezio:D Ja mam tylko 2 pary rękawiczek a pewnie z 4 się przydadzą na mokry śnieg:p Też potrzebuję jeszcze tylko spodnie do kombinezonu i z głowy:p

rózne wersje kolejki od lat sa omawiane. Ostatnio taka Tadeusz Ferenc: Rzeszów będzie miał nadziemną kolejkę

A bo slynny pomnik symbolem miasta jest :) więc trudno o nim nie wspominać. Moi znajomi jak przyjechali w odwiedziny to też pomnik obejrzeć koniecznie chcieli :)

A pod rzeszowem mamy pana który w przydomowym ogródku lwa choduje :) to tak z ciekawostek. w wakacje lew był odwiedzany przez tłumy dzieciaków z półkoloni :)

heloł

Asik - no dla mnie te zróżnicowane ceny, tez były dziwne i bez sensu,

Sunshine - pomyłka to nie była, ale powiedziałam dzis Pani, że 40E to dla mnie za drogo, ale za 35E to bym wzięła(znaczy się kupiła). No i mam butki dla Kubusia. Tu mi się to podoba - ostatnio kupiłam butki zamiast za 20E to za 15E, tylko dlatego, ze to z ubiegłego roku model - myślę, ze młodemu to kompletnie "wisi".

alijenka - dziś po raz pierwszy od bardzo długiego czasu weszłam na gg i akurat była Kasiulka. W piątek miała ostatnią chemię, jutro będzie miała konsultacje z lekarzami (z wynikami). Spróbuję ja jutro "złapać".

reklama
hej kobiałki :-D

u mnie nocka przespana z jedną pobudką ale to sama się obudziłam i poszłam przykryć tą mą małą wiercipiętę :-D:-D

kasiek, Aga tak dziś 14.30-15 bawialnia na Połanieckiego :-)

Aylin no wrocek to metopolia ja niestety albo i stety tam nie mieszkam :-D:-D:-D, haha ale faktycznie cuda u Was tam są !!! szkoda że tak daleko mieszkasz sama bym przyjechała to zobaczyć

katrina dobrze że Kubus ma butki !!!!!!
oj ta nasza Kasiulka kurdę mam nadzieję że się tam trzyma, &&&&&&&&&&&& mocno zaciskam

a gdzie nasz andzia się podziała ???
maćku ????? nie ma kto nas pilnować !!!!!
hatszept????
i reszta !!!!!

Do góry