reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Iwon spoko to pijemy :-):-):-), ja wodę a ty winko :-D:-D

kasiek normalnie nie można się nikim dogadać co do godziny, chyba będzie tak że w ogóle to nie wypali :-:)-:)-(

MsMickey to co Ty masz za wizje !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Iwon no kurde akurat dziś sobie piwka nie kupiłam :-:)-(

kasiek mi też by bardziej pasiło popołudniu bo mała ostatnio długo śpi w dzień, dziś zasnęła o 11,30 i spała do 14,15 także ja już sama nie wiem co robić i o której, Edyta mówi że po 14 bo Madzia jej do 13 jest w przedszkolu

eeee ściemniasz. gdzie to brzuszek ciażowy??? Ja mam wiekszy teraz :)

aylin mam szary:ppp

hmmm a teraz mysle co mozesz mieć szarego.....

No i wróciłam z zakupów u kolezanki - i powstrzymałam sie :p kupiłam tylko spódniczkę. Za to moje przyjaciółka wydała 120 zł :p i mam w planie pozyczyc od niej 2 sukienki dla Tysia mojego

Alijenka oj dużo by pisać...

Nie mam preferencji co do płci raczej. Tzn myślę, że byłoby fajnie mieć dwie dziewczynki - takie przyjaciółki kiedyś. A Pe stwierdził (jeszcze zanim zaszłam),że przydałoby się trochę testosteronu bo same kobiety go otaczają....;) tak naprawdę to mamy to w nosie, byleby zdrowe było. I o to się boję, oczywiście.

Aylin ja sobie nie wyobrazam siedzen :p Ja sobie siebie nie wyobrazam jak biore T na rece po szalenstwach w kaluzach ;)

Munka w ogole to dopiero skumalam z ta autostrada jakby to wygladalo :-D Ale mam zaplon. Dzieki/nie dzieki za przepis na ciasto. Niestety wyszlo pyszne i mnie wola.

Aronia ja ogladalam How I met your mother i teraz Angry Management (ale nie powiedzialabym, ze to na poziomie :-p). W ogole lubie seriale ogladac...

Kasienka piekne brzuszki :) A Nikos pewnie testuje. Najczesciej tak jest, ze dzieci z rodzicami pokazuja rogi, a z kims innym to aniolki.

MsMickey bede trzymac kciuki za ug :) Daj znac po wizycie :)

Iwon ja nie pamietam tych sklepow - za mloda jestem ale drina chetnie sie napije. Zdrowko!;-)

alijenka a moja idzie o 15-16.00 na drugą drzemkę. Zawsze mogę ją przetrzymać, więc luz może być 14.00. Adze też pewnie lepiej po 13.00. Czy chcecie jeszcze później, bo informuję, że o 16.00 są mega kroki w tej okolicy:) Może napisać sms do Agi?

iwon ja przy Lechu Free:p

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek pisz sms do niej, wiesz taką drzemkę jakby moja miała to bym się nie martwiła bo w aucie by spała, a i napisz mi na prv numer tel. bo nie mam, po ostatniej akcji telefonu w kawie niestety zniknęło mi wszystko :)

Do góry