reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka - brzuszek masz jak swtorzony do ciaz :-) Z synkiem - nie wiem. Moze jest po prostu zmeczony zlobkiem? Tam jest z lekka przygaszony jako jedno z wielu dzieci a w domu odreagowuje?

Dziewczyny: mozecie podpowiedziec jakis zabawny serial do ogladania? W typie Dharmy i Grega. Albo Rancza? Wlasnie skonczylam ogladanie Dharmy i Grega na necie (przed stu laty ogladalam w TV a teraz na necie) - fajnie mnie to odprezalo. Tylko nie Przyjaciol, prosze, tu na powtorke nie bardzo mam ochoty. Zadne Alfy, Bille Cosbie, Pelne Chaty - wyroslam ;-) Piata planeta od slonca - tez nie. Googlowalam i kombinowalam ale nic nie wymyslilam. Chce mi sie cos lekkiego, wesolego i na poziomie. Z wdziecznosci za dobre pomysly bede Was rzadziej meczyc na bb ;-)

reklama
Aronia ja właśnie oglądam Big Bang Theory (teoria wielkiego podrywu). Tłumaczenie tytułu obledne ...
mnie bawi:-) jest na iitv.info

Właśnie doczytalam i foteliku na środku i chyba jutro zmienię. Mamy osobne siedzenie i pełny pas więc jest ok. Ale z drugiej strony: co ze zderzeniem czolowym? Czy Dzieć nie poleci do przodu pomiędzy siedzeniami? Choć rozumiem też kwestię uderzenia bocznego... no nic, spróbuję ...

Dziewczyny jutro Pe kończy urlop i jedzie do roboty, ja jeszcze zostaję, Pe przyjeżdża w piątek i w sobotę na wieczór wracamy razem. Kończy mu się 2,5 tyg urlopu... fajnie było mieć go cały dzień... pomimo moich ataków krótkiej cierpliwości;-) szkoda...

Muńka w takim razie umowmy się na next week ok? Hatszept?

W piątek mam genetyczne usg o 16.30 więc kciuków trzymanie wskazane:-):-):-)trochę się cykam bo ostatnie usg było w 7 tyg więc dopiero teraz coś konkretnego zobaczymy... eh stres.

Gratki dla zakupowiczow:-):-):-) śliczne kurtki, szaliki, getry i buty:-) termosy śliczne inaczej:p

a moje paczki czekają w wawie na poczcie...

Hej baby :cool2:

Zamówiłam na dzisiaj winko i M. przywiózł, a co ;-) Pije która ze mną? :cool2::-p

Dzięki baby za odpo w sprawie trojaków. Chyba zdecyduję się je oddać. A my mamy już nowe, które idealnie nadają się do naszych obiadów - kupiliśmy dzisiaj w sklepie "1001 drobiazgów" (pamiętacie? ;-)) Fajnie,że takie miejsca jeszcze istnieją :blink:

Dzisiaj dostałam w żłobku pierwszy rysunek Jula - fakt, że były na nim trzy kreski, ale co tam, obrazek wisi u mnie w pracy na tablicy :-D

Asik ale co to znaczy najbardziej niegrzeczna? Nauczyciele lubią przesadzać ;-) Mój też w "świętej trójcy" (czyt. on + dwóch kumpli) i wciąż jakieś zastrzeżenia. Ale mam luz, dopóki nie ma wulgaryzmów, bicia i zachowań, które zagrażają bezpieczeństwu jego i innych dzieciaków. Mi ostatnio nauczycielka powiedziała na zebraniu na osobności: wie pani jak to jest, ich zadaniem jest "brojenie" a naszym mówienie o tym ;-)

Młodak stawanie wózku- to również ostatnio jedna z ulubionych akrobacji mojego dziecia :tak:

Kasieńka śliczny brzusio :-) I jaka szczuplutka jesteś, sweet :) A co do Nikosia, to nie sądzę, żeby to była wina żłobka. Może tęsknota za Tobą? Przeczekaj to, dzieci mają różne "fazy" :blink:

Msmickey kciuczki zaciśnięte ;) Jakieś preferencje co do płci? ;-)

Ostatnia edycja:
MsMickey jak masz dobrze zamontowany fotelik to nie ma prawa się ruszyć z miejsca, fotelik nie może się nawet lekko kołysać musi być na sztywno przypięty do kanapy !!!
ja też kocham mieć swojego K przy sobie ale cóż można zrobić, ktoś musi pracować :-:)-(

&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno już zaciskam :-):-)

Kasieńka brzuszek rewelacyjny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aronia niestety nie pomogę nie oglądam seriali :-(

Iwon chętnie bym się z Tobą napiła ale nie mam co :-(, kubek zimnej wody mam przed sobą

ciekawa jestem co u naszej Kasiulki_1980 :confused::confused::confused:

alijenka słyszałam o tym wypadku - rzeźnia! Widzisz, każdy bobas inny - twoja rzepy, moja sznurówki:D A u mnie nie można wyłączyć poduszki:/ Dobra to jutro na Więziennej w Rynku, a o której?

aga o której jutro na tej Więziennej?

aronia danke, a więc nie kupiłam na necie, żeby nie wpakować się na za ciasne lub za wielki:) Zaopatrzyłam się w bodziaki w Smyku, bo było dziś 25% rabatu:p Z seriali polecam Modern Familii - śmiech do łez gwarantowany! Ale najlepszy z najlepszych i dla kobiet rewelka to Entourage (Ekipa) - uwielbiam!

mlodak normalnie rośnie ci wspinacz! Moja grzeczna, nigdzie nie włazi:) Za to demoluje wszystko w każdym sklepie:p

aylin mam szary:ppp

msmickey
będziemy trzymać!

kasienka
śliczny brzusio aż zazdrość bierze!:) I laska z Ciebie!

Alijenka, you! Padło na Ciebie! Ty się ze mną dzisiaj napijesz, bo ja Ci wieczór drinkowy wiszę, jako że Cię jakiś czas temu wystawiłam do wiatru :-p;-)

Guys with kids nie znam, chetnie sie przekonam co to, tytul brzmi zachecajaco :tak:Big bang theory juz widzialam :happy2: Ja nie jestem na biezaco z oferta TV (na co pewien wplyw ma pewnie brak telewizora ;-)), wiec chetnie czekam na dalsze podpowidzi tytulow. Tych w necie jest tony i nie wiem, jak wylowic z tego cos zabawnego, wiec jestem ciekawa Waszych hitow :-) Aktualnie szukam w internecie... kielbasy, wiec ehem ehem, rozumiecie, ze komedyjka bylaby ciekawa alternatywa :-D

Alijenka ale mój fotelik tak jest właśnie na szytwno przypięty. Nawet się nie kołysze. Tylko taką wizję miałam... ale to nierealne, musiałaby G być zupełnie nie przypięta przecież.

Aronia ja jeszcze oglądam Downton Abbey (kostiumowy - uwielbiam) i Game of Thrones (tak samo) no i Chirurgów czyli Grey's Anatomy. Właśnie weszłam na iitv i zobaczyłam nowe odcinki Downton i Grey's więc pożegnam się, Ladies;)

reklama
jestem! ;-)
ech czasu brak :( w pracy młyn na całego, a głównie wtedy was czytałam :-p
teraz w piekarniku wekuje kompot i mus jabłkowy dla młodego i mam zamiar obejrzeć top chefa

widzę, że tematyka fotelikowa dziś na całego;-)
że na środku najbezpieczniej i tyłem jak najdłużej to wiedziałam :yes:
mówicie że ciężko dostać foteliki dla starszych do jazdy tyłem? a my od siostry D dostaliśmy fotelik 9-18 kg i zamontowaliśmy go przodem, fotelik nieznanej nam marki, bo zużyty dosłownie, nawet metka odpadła i kiedyś D tą metkę wziął do ręki i probował odczytać i odczytał, że fotelik montuje się tyłem do kierunku jazdy:szok: teraz S ma nowy fotelik, tamten dałam znajomym i ostrzegłam, ale oni nie mają auta, więc nie wiem czy go użyją w ogóle kiedyś

Asik dobrze ci któraś napisała - dobrze, że nie najniegrzeczniejsza z całej klasy;-)

Kasienka brzunio przesłodki! ale gdzie Sarunia się mieści to nie mam pojęcia;-) a czytając o Nikosiu to trochę tak jak z moim S, teściowa twierdzi, że ładnie je, ładnie się bawi, a mnie czy D urządza sceny:dry: teściową oczywiście o kłamstwo podejrzewam:-p

Do góry