reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,
przepraszam, ze nie nadrobilam ale ja tak z doskoku, wykorzystuje czas w Polsce jak sie da, dzieci ma kto bawić a ja odwiedzam koleżanki :tak: Jutro maz do nas dolatuje. A w sobotę wesele :-)
Jak wrócę do domu to bede od nowa na bieżąco :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i buziaczki dla dzieci

reklama
Hej
Mati znowu wstał z zapchanym noskiem Wrrrrrrr:wściekła/y:
Dziś kupuje tą maść, o kótrej pisalyście.

Munka fajnie ze warsztaty sie udały i gratuluje super skóry.
ja cere mam tłusta, skóre na ciele bardzo suchą (ale to przez chorobę), jak nie nawilże codziennie to swędzi. Nie trudno sie domyslic że swędzi często:zawstydzona/y::-( - lenistwo. Z tego samego powodu nie robie makijazu - jednynie podkład i tusz. Moj poranny pobyt w łazience trwa 15-20 min. ( wraz z umyciem wlosów i icg wysuszeniem)

Alijenka - wszystkike sanki super, ale czy nie szkoda kasy na te bajery. Ta raczka jakas wydaje sie niewygodna, a śpiworek - hmmmm czy dasz radę włożyć teraz Nataszke do niego i jak długo bedzie w nim siedzieć???? Adi na drugą swoją zimę nie bardzo chciał usiedziec taki opatulony, i co chwile chciał siadać i schodzic z sanek, ja poprostu cieplej go ubierałam. Ale może Twoja lubi jeżdzić:happy:

Pola korzystaj z okazji i udziielaj sie towarzysko ile sie da.:-)

Aronia - co do ozdób św. na choinke to u mnie były i będa szklane banki. Adi nie bardzo sie ich czepial, wiec licze, ze reszta prztrwa do przyszłorocznych świat.:-D

Co od szczepionki. Przyznam sie szczerze przy Adrianie nie ineresowałam sie tym ( zasiegałam opinii tylko w sprawie pneumo i rota) i narmalnie szłam na szczepinie. Teraz sie Was naczytałam i mam wątpliowści, ale będe traktować synów równo ;-) i Matiego tez zaszczepie.

Iwon - jak zakupy??? co, gdzie, za ile ??/?

Ostatnia edycja:
hej kobiałki

my dziś znowu spałyśmy do 8 :-D:-D:-D:-D:-D

dziś za oknem u nas słoneczko to i odrazu uśmiech na twarzy, idę dziś poszukiwać dla siebie kaloszy

aronia ja właśnie małej zakupiłam za 30 zł kalosze w lokalnym naszym sklepie

andzia no właśnie nie wiem jak to będzie na zimę czy mała będzie chciała jeździć, a rączka hmmmm dlaczego wydaje Ci sie niewygodna ??????
a próbowałaś na noc małemu wsadzić masło do noska ????? ja teraz tak robiłam i mała super spała, i też jej dawałam masełko na drzemkę no i tylko sól fizjologiczną i zero wyciągania gili fridą

Alijenka- na jak jest gladko, równo to spoko, ale teraz raczej chodniki odśnieżaja całkowicie, wieć bedziesz chodzić po łakach, polach :-D i w takiej sytuacji lepiej ciagnać. Tak mi sie wydaje dlatego ja kupilam zwykle sanki. Spiworek dostałam i używałam, ale teraz bym juz nie kupowała.
Poczekaj na opinie dziewczyn które maja sanki z taką raczką. No prosze pomoc kolezance. Zadna nie ma takich sanek??:rolleyes2::-D

Ostatnia edycja:
andzia no u mnie chodniki zawsze zasypane także wózkiem w tamtym roku nie mogłam przejść, ale za to na mieście wszystko odśnieżone, kurde to teraz mi ćwieka zabiłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do śpiworka to nie używałam nigdy

reklama
Hej

AAAAAA zaraz stracę wszystkie włosy, Damian dorwał grzebień i mnie czesze:szok:

Iwon o promocjach to ja się dowiaduje od was, więc nie pomogę
Andzia z uśmiechem super:-)
Sunshine dobrze, że osłuchowo ok.
Jakiś czas temu Damian chyba z tydzień nie chciał nic jeść-przeczekaliśmy
A brat jak już pisałąm złamał dużego palca u nogi
Alijenka ja też mam naturalny kolor włosów i jakoś mnie nie korci by zmienić. Sanki mamy zwykłe więc nie pomogę

Dawaj andzia, dawaj, słowo się rzekło ;-) Przecież wiesz, że nawet jeśliś brzydka, to i tak powiemy, że nie więc od razu się podbudujesz :-p;-) Tak jest, apeluję o zdjęcie andzi i asik. Kto jest za?
małpa:-p;-)`

Muńka tylko pozazdrościć takiej skóry:tak: ja siedząc w domu się nie maluję, no chyba, że gdzieś wychodzę to cieniem i tuszem potraktuje oko i do tego błyszczyk na usta. Na jakieś większe wyjścia to już pełen makijaż
Aronia a mój frytki uwielbia
Polaa wykorzystuj pobyt w PL ile się da, poczekamy

Któraś była w szoku ( nie pamiętam która:sorry2:), że przy złamanym palcu gips aż do kolana- ja też byłam. Ale noga (stopa) jest wtedy lepiej usztywniona. Poza tym miał paskudne to złamanie i gips aż na miesiąc

A i w 70% dziękuje za gratulacje;-):-D

edek
IMG_2127.jpg nie mam żadnego aktualnego

Załączniki

• IMG_2127.jpg
    IMG_2127.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Do góry