reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Munka sankju i low ju :) Podam maila na prv - myslisz, ze da rade wyslac? Czytalas juz? ;-)

Josie :-Dkomentarz do ksiazki przeoczylam.
Sprytny ten Twoj Jas - moj by pewnie olal, albo z wsciekloscia probowal zerwac z siebie.

Alijenka to moze orbitreka tez powinnas maly odpoczynek zrobic... A i jak nuna grzecznie siedzi w wozku to nie wyjmuj. Moj przed klatka robi awanti i wyciaga lapki zeby go wyjac bo chce pobiegac. Jak nie wyjme to wyje.

heheh pewnie go w orzeszki cisnęło :-D

:-D:-D:-D Rozwalilas mnie
No i rzeczywiscie te nasze dzieciaki sie robia bardziej cywilizowane... Moj tylko na miescie, bo w domu tak szaleje, ze mi psycha siada...

Katrina zdjecia swietne - Kubus juz prawie tak duzy jak Alinka :D

Kasiek milego odpoczynku.

Przyznam szczerze, ze poprzednie strony przelecialam po lebkach. Mozg mi sie zlasowal. Mam wrazenie, ze mlody robi wszystko na opak (nie kazdego dnia, ale ma takie gorsze). Po poludniu wyjsc nie moglismy bo deszcz padal i tak sie kisilismy ze swoimi fochami ;)

josie mi pediatra zabroniła podawać krople nasivin i wodę morską

:eek::confused:
wlasnie ta u ktorej bylismy dzis - tylko u niej bylo miejsce - jest strasznie slaba i malo dociekliwa, nie mam do niej zaufania :-( no zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, dzis zjadl 2 butelki i pare kanapek wiec nienajgorzej...

wlasnie ogladam fakty i ksiadz sie wypowiada ze to goracy klimat na dominikanie niby spowodpwal pedofilskie zachowania... no nie moge!! oby wszystkie tego typu sprawy ujrzaly swiatlo dzienne, bo jak na razie to ksieza chowaja glowe w piasek i tylko sie osmieszaja.... ale mnie to denerwuje:wściekła/y:

a w temacie wozka to moj coraz mniej chetnie siedzi, i o dluzszych spacerach to juz w ogole nie ma mowy, zwiastuje u nas szybki koniec wozka

Niespo - pewnie, że przeczytałam! dwa razy i zaznaczyłam dla Ciebie co ważniejsze fragmenty :-p:-p

Wrzucam właśnie na swojego chomika, dam Ci namiar i ściągniesz co?? bo przez maila może być problem. Hmmm...tylko wtedy też będziesz musiała się zalogować :sorry:

Ostatnia edycja:
Josie jaka pedofilia, ococho? Nie wiedzialas, ze upal powoduje takie zachowania? Wiekszosc ludzi tak ma :no:

Munka super, dzieki. Jak nie bede umiala sciagnac to Cie najwyzej zasypie pytaniami.

Alijenka a Twoj pediatra mowil czemu woda nie mozna?

hejka,
spędziłam dzis dzień z dziewczetami z bb rzeszowskiego w klubokawiarni dla berbeci :) Moja wraz z narzeczonym i 2 dzieciaczków innych wyszalała sie tak ze drzemka która zawsze jest o 11 przesunęła sie na 14 :) Padła w aucie zanim jeszcze z parkingu zdązyłam wyjechać. Fajnie było - i jadła zupę z soczeiwcy :) w dom po drzemce dopchała pulpetami a wieczorem poszlismy na pizze - wciagneła 2 kawałki. Uprzejmie donoszę ze po zachowaniu dziecia mego wnioskuje ze zima bedzie długa i mroźna :)

Iwon - gratuluje przespanej nocki (miejsce w albumie dziecia nie pozostanie juz puste :) ) i zarazem zazdroszczę. Moja jeszcze takiej sztuki nie dokonała :)

Aylin- Ja tez jak w domu jestem to nie bardzo mam czas na BB, a jak jestem w pracy to i tak siedze przy kompie, wieć co chwile zagladam i napiszę jak mam o czym:-) Ale pzrysiągam, że swoja pracę wykonuję solidnie i na bieżąco :tak::-D:-p

i ktos mnie rozumie :) W domu z gadzina moja nie mam szans poczytać. jak widzi ze laptopa otwieram to jest pierwsza przy nim i wali w klawiature :)

mniam!!! ale to jednak nie mój polecony przepis, bo ja robię placek bananowy :-)

przepis proszę bo banany czekają :)

wczoraj powiedziałam koleżance z biura o moim małym awansie, dostałam od szefa zielone światło na podzielenie się z nią tą informacją... chciałam jej powiedzieć zanim pójdzie oficjalne info, bo jakby nie było to ona przede mną w tej firmie juz kilka lat pracowała, jak ten wydział utworzyli to go rozkręcała od podstaw i trochę głupio wyszło, ale ona jest taka, że nie potrafi nikomu złego słowa powiedzieć, a co tu o rozkazywaniu mówić, no i szef wybrał mnie... wczoraj powiedziała, że ona to rozumie, źle by się czuła na takim stanowisku, gdzie trzeba być stanowczym itd., że sama kiedyś powiedziała szefowi z Włoskiego oddziału, że ja się na to stanowisko nadaje, bla bla bla
a dzisiaj się do mnie nie odzywa:confused2:

bo musi przetrawić. Daj jej czas. U nas moja kolezanka 2 tyg temu została moja kierowniczka - i jej lekko odwaliło. Kulturalnie czekam az przejdzie :)

aaaaaaaa zamiast dodać słodką czerwoną paprykę dodałam Polce ostrą...jak ona ma to zjeść, jak lekko pali:/ Martysia Aylin na pewno zjadłaby:p Bosche, może wodą przepłukam na sitku, bo nie ma czasu na gotowanie nowego - jak ja to zrobiłam:crazy:

zjadła, zjadla :) bo to co mdłe jest beeee. Trzeb dziewcze zabrać na kuraka po balijsku :p

śliczności :)

Wlasciwie to wpadlam zapytac czy ma ktos konto na chomiku, bo bym chciala ksiazke. Ladnie sie usmiechne w podziece Kiedy pozwolić Kiedy zabronić(oryginał).pdf - Psychologia wychowawcza - Psychologia - esi4 - Chomikuj.pl
Upatruje w niej rozwiazania wszelkich problemow zwiazanych z fochami mlodego (czyt. darcie sie, placz, wyrywanie sie, rzucanie na glebe, a w ekstremalnych przpadkach walenie glowa w podloge :confused2:)

i miałam napisac ze zaraz ci ściągne ale widze ze juz masz :)

reklama
Do góry