alijenka
Mamcia Nataszki :))
wiecie co a ja się jeszcze nie odważyłam na wyciągnięcie małej z wózka na mieście, jak narazie jeszcze w nim siedzi i nie próbuję jej wyciągać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co a ja się jeszcze nie odważyłam na wyciągnięcie małej z wózka na mieście, jak narazie jeszcze w nim siedzi i nie próbuję jej wyciągać :-)
heheh pewnie go w orzeszki cisnęło![]()
josie mi pediatra zabroniła podawać krople nasivin i wodę morską
Aylin- Ja tez jak w domu jestem to nie bardzo mam czas na BB, a jak jestem w pracy to i tak siedze przy kompie, wieć co chwile zagladam i napiszę jak mam o czym:-) Ale pzrysiągam, że swoja pracę wykonuję solidnie i na bieżąco![]()
mniam!!! ale to jednak nie mój polecony przepis, bo ja robię placek bananowy :-)
wczoraj powiedziałam koleżance z biura o moim małym awansie, dostałam od szefa zielone światło na podzielenie się z nią tą informacją... chciałam jej powiedzieć zanim pójdzie oficjalne info, bo jakby nie było to ona przede mną w tej firmie juz kilka lat pracowała, jak ten wydział utworzyli to go rozkręcała od podstaw i trochę głupio wyszło, ale ona jest taka, że nie potrafi nikomu złego słowa powiedzieć, a co tu o rozkazywaniu mówić, no i szef wybrał mnie... wczoraj powiedziała, że ona to rozumie, źle by się czuła na takim stanowisku, gdzie trzeba być stanowczym itd., że sama kiedyś powiedziała szefowi z Włoskiego oddziału, że ja się na to stanowisko nadaje, bla bla bla
a dzisiaj się do mnie nie odzywa![]()
aaaaaaaa zamiast dodać słodką czerwoną paprykę dodałam Polce ostrą...jak ona ma to zjeść, jak lekko pali:/ Martysia Aylin na pewno zjadłabyBosche, może wodą przepłukam na sitku, bo nie ma czasu na gotowanie nowego - jak ja to zrobiłam
![]()
A takie buciorki kupiłam:
Zobacz załącznik 584478
Wlasciwie to wpadlam zapytac czy ma ktos konto na chomiku, bo bym chciala ksiazke. Ladnie sie usmiechne w podziece Kiedy pozwolić Kiedy zabronić(oryginał).pdf - Psychologia wychowawcza - Psychologia - esi4 - Chomikuj.pl
Upatruje w niej rozwiazania wszelkich problemow zwiazanych z fochami mlodego (czyt. darcie sie, placz, wyrywanie sie, rzucanie na glebe, a w ekstremalnych przpadkach walenie glowa w podloge)
Josie jaka pedofilia, ococho? Nie wiedzialas, ze upal powoduje takie zachowania? Wiekszosc ludzi tak ma![]()