reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek one szly bardzo dlugo ... dziasla byly napuchniete ze dwa miechy a jak wyszly to wszystkie 4 w ciagu wlasnie tych 10 dni :) a kataru serio nie dostal ani na chwile ... nocki tez przesypial nie liczac ze czasem obudzil sie o 6 a nie o 7 jak w standardzie ... a syrop nazywa sie imunoglukan :)

Mlodak szczescie dla kota :p

Alijenka oby kolano szybko doszlo do siebie :p

powiesic takie doslownie

reklama
G przed chwilą obudziła się z drzemki, zawołała mnie, po czym jak weszłam, położyła się na kołdrze. Pogłaskałam ją po głowie, powiedziała dwa razy NIE!! NIE!!! więc przestałam głaskać i zasnęła :-D:-D
Czasami tak ma, że jak się obudzi, to nie każe się dotykać, a po jakimś czasie wyciąga łapki i się przytula.

alijenka - świetny temat z sankami, bo też nie mamy i musimy kupić na zimę!!
Ale jakoś mi nie pasuje ta rączka do sanek, bo w sumie po co ona? Ciekawe jak się zachowują takie sanki przy zjazdach.

kasiekz - łoj...

Ostatnia edycja:
Alijenka- hej. Zdrówka dla kolanka;-) Sanki mam zwykłe matelow, ze zdejmowanym oparciem i do tego śpiworek. Nie mam all w pracy, wiec nie wiem jakie wstawiałas.

Kasiek- ja nie czytam juz takich rzeczy. Wystarczy ze mimo woli słysze o tym w radiu.

alijenka zdrowiej i wskakuj na maszynę:) Mnie kiedyś też kolano nawalało i ortopeda kazał mi jeść galaretkę na wzmocnienie mazi stawowej i chrząstki - polecam:) Sanki z amorkami - czego nie wymyślą! Genialne i ładne:)

kasienka a w ten sposób:) Chodzi o ten: Pleuran Imunoglukan Syrop opinie - bangla.pl

muńka słodkie dziecko. Moja też jeszcze śpi, już drugą godzinę a i tak będzie mieć drugą drzemkę:)

A takie buciorki kupiłam:
2220066510000sur.jpg

Załączniki

• 2220066510000sur.jpg
    2220066510000sur.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 74
Sarunia ma juz 550g ... pol kilograma szczescia :D
kawał kobity;-)

Zaza chyba ja eko mamą dostaje bo Sz nadal nie szczepiony bo nie mogę się przekonać do tej szczepionki po roku.
ale tylko tej jednej? to słabo jak na ekomamę:-p Reni pewnie sama robi szczepionki:-D

Nie martw się, daleko mi do Reni ;-)
ty i tak w DDTVN będziesz dzięki karierze wokalnej (Iwon), więc nie musisz być eko, a Reni karierze słuch zaginął, to radzi sobie inaczej

No i wyszło jaka nasza zaza jest naprawdę :-D:-p;-)
A tak serio, to pewnie tak tylko gadała, ze spoko, że luz, ale to zawsze boli. Jakby na to nie patrzeć. Cierpliwość i wyrozumiałość z Twojej strony, oto moja rada ;-) Pewnie to przetrawi i będzie dobrze.
no i się wydało:-D najgorsze, że ja taka na prawdę jestem:zawstydzona/y:

a odnośnie koleżanki to staram się być cierpliwa, ale ona jest wobec mnie nie fair... ja tak to czuję, wczoraj byłam przygotowana na złość, płacz i inne nerwowe zachowania, a ona taki spokój, uśmiechnęła się i pogratulowała, a dzisiaj mnie unika, to chyba zemsta jest, co nie? czuję się przez nią podle

Młodak - no raczej sie nie da zepsuć (trzeba powiedzieć Zazie zeby zrobiła:-D;-))
:rolleyes2:

zapewne tych 20 stron nie nadrobię :-:)-:)-( ale do piątku jestem sama w domu to postaram się być teraz na bieżąco z Wami

ale tak moje chodzenie na vacu legło w gruzach :-(, nie dość że @ nadejszła :-p to do tego kolano mnie boli :-(, mam nadzieję że przez te 9 dni @ kolanko dojdzie do siebie i wrócimy do ćwiczeń, za to codziennie teraz orbitrek w ruchu :-)
ło matko ile dni masz okres????? i kolano dalej nie odpuściło?:sorry:

słysząłam o tym już parę dni temu... popłakałam się...
teraz jest tyle tego typu doniesień, że się zastanawiam czy świat już na prawdę zszedł na psy?...

G przed chwilą obudziła się z drzemki, zawołała mnie, po czym jak weszłam, położyła się na kołdrze. Pogłaskałam ją po głowie, powiedziała dwa razy NIE!! NIE!!! więc przestałam głaskać i zasnęła :-D:-D
Czasami tak ma, że jak się obudzi, to nie każe się dotykać, a po jakimś czasie wyciąga łapki i się przytula.
normalnie jak mój D:-D:-D:-Dpoczekaj tylko jak G wejdzie w drugą fazę z "nie dotykaj mnie" na "nie dotykaj mnie muszę zjeśc najpierw coś słodkiego":-D

no nic tylko udusić:-p

reklama
Kasiek śliczne te butki, ile dałaś?

Zaza no nie wiem czy koleżanka się mści, nie znam jej, więc ciężko powiedzieć. Ale wg mnie to może być po prostu jakaś forma zazdrości i poczucia pokrzywdzenia - sama napisałaś, że to ona rozkręcała tą firmę od podszewki. To przyznaj, no można się wkurzyć :sorry: Jedyne co, to nie powinna mieć pretensji do ciebie, prędzej do szefostwa. Bo co Ty winna?

Do góry