reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczynki moje drogie... będzie mnie mniej teraz:/ dostalismy zlecenie na wnętrza, na które mamy tylko 2 tygodnie.... do tego pracuje normalnie więc każda minuta na wagę złota.... będę zaglądąć w miarę możliwości:) Tak więc na zaś:

- gratuluję

- trzymam kciuki

i....

.........i chce Was tu zobaczyć w komplecie jak wrócę znów na dobre:))))))***:tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczynki moje drogie... będzie mnie mniej teraz:/ dostalismy zlecenie na wnętrza, na które mamy tylko 2 tygodnie.... do tego pracuje normalnie więc każda minuta na wagę złota.... będę zaglądąć w miarę możliwości:) Tak więc na zaś:

- gratuluję

- trzymam kciuki

i....

.........i chce Was tu zobaczyć w komplecie jak wrócę znów na dobre:))))))***:tak::tak::tak::tak:

Nianiulka powodzenia we wszystkim i rychłego powrotu! Czekamy!!!!!!!!!!

Dziewczyny naszła mnie taa ochota na biszkopta z jabłkami i go zrobiłam ateraz ide się pochlapać troszke a później robie posiedzenie nad plackiem jeśli któras z was chce do mnie dołączyć na posiadówie to zapraszam zaglądne później ;-)

Gratuluję udanych wizyt:)
Asia bliźniaki się zrównają musisz tylko się dobrze odżywiać,jak wyniki będziesz miała dobre to będzie wszystko ok.

Carla
połówkowe robi się między 18 a 22 tygodniem.
Ja prywatnie mam robione co 4 tygodnie.A wielkość dzieci w tym okresie jest różna,moje też miało 7 cm i lekarz mówił,że bardzo duże,zapytałam czy to źle to powiedział że dobrze i jakby miał 4 cm też byłoby dobrze na tym etapie dzieci różnie się rozwijają. Także nic się nie martw:)

Gratuluję udanych wizyt:)
Asia bliźniaki się zrównają musisz tylko się dobrze odżywiać,jak wyniki będziesz miała dobre to będzie wszystko ok.

Carla
połówkowe robi się między 18 a 22 tygodniem.
Ja prywatnie mam robione co 4 tygodnie.A wielkość dzieci w tym okresie jest różna,moje też miało 7 cm i lekarz mówił,że bardzo duże,zapytałam czy to źle to powiedział że dobrze i jakby miał 4 cm też byłoby dobrze na tym etapie dzieci różnie się rozwijają. Także nic się nie martw:)

Dzięki wielkie...ja zielona jestem i zaraz szukam w tym swej winy...:)

reklama
Do góry