reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
katrina115- super! gratulacje z okazji udanej wizyty :) ja strasznie jestem ciekawa jak to jest, gdy ktoś ci siedzi w brzuszku, zobaczymy, czy później nie będę przeklinać swojej ciekawości ;)

karamija- no odpędzić to może nie ;) kiedyś strasznie mnie drażniły takie krowie spojrzenia, teraz już chyba z powodu wieku, niewiele sobie z tego robię. Strasznie mnie irytuje tylko jak ktoś ze mną rozmawia i myli poziomy gdzie powinien padać wzrok... Ja nie wiem, ze tez faceci nie potrafią się jakoś kontrolować..

Ostatnia edycja:
Musze Was zmartwic :p nasikalam na sode i za cholere nie chciala sie spienic :p a ponoc bede miala kolejne siusiaki w domku:tak: takze wydaje mi sie ze to nie dziala:p no chyba ze ginka sie pomylila hihi

Jesli chodzi o imiona to ja dla dziewczynek chcialam Amelke i Julke ,
a dla chlopczykow to niestety zadnego pomyslu nie mam.
Wczoraj M powiedzial ze bedzie Taylor, i Michel..ale mi jakos to nie odpowiada:no: w poprzedniej ciazy synek mial byc Alexem koniecznie przez"X" ,tak chcial M,ale ze mi sie spodobal bardzo Kubus to zostal Kubus no a Alex ma na drugie;p.

mi sie bardzo podoba Szymonek,ale juz Szymonka w rodzinie mamy takze tego wybrac nie moge..

Ja co prawda nie wiem jeszcze jakiej płci jest Klusek...ale chyba dla zabawy zrobię...obecnie zbieram mocz ;D
P.S. Powiem Wam, że zaskakują mnie spore różnice we "wzroście" naszych maleństw...u mnie 4,9 cm...u Dorotki 7cm...a termin OM chyba ten sam...czy to wynika z różnic owulacji (czyli momentu zapłodnienia) czy tempa rozwoju dzieciaczków?

katrina115- super! gratulacje z okazji udanej wizyty :) ja strasznie jestem ciekawa jak to jest, gdy ktoś ci siedzi w brzuszku, zobaczymy, czy później nie będę przeklinać swojej ciekawości ;)

Ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę. Jak mi baba w pierwszej ciąży powiedziała w 13 tyg że będzie chłopiec to było mi trochę przykro, ale już w 20 tygodniu powiedziała że jednak na 100% będzie córunia i tak jest :-D

Sicilpol niezły agent z tego twojego męża

Karamija ja miałam podobnie, dostałam lek na zmniejszenie krzepliwości krwi i panowie w aptece stwierdzili że w ciąży by mi go nie podali, poczytał ulotkę i bałam się go wziąć mimo że mam zaufanie do mojej gin, w końcu okazało się że lek jest zalecany w ciąży a takie informację umieszczają prawie na wszystkich lekach podobnie jak na wszystkich zabawkach że są powyżej 3roku życia, skoro lekarz przepisał to ja bym brała

Katrina
gratuluję udanej wizyty i łobuzowatego maluszka, wiem że pewnie kiedyś będę pluć sobie w brodę ale ja bym właśnie łobuziaka chciała :-)

Asiia_ to nam psikusa zrobiłaś z twoim sodowym testem

Kasiulka_1980 ja też jestem za

kasiulka1980
nie mam nic przeciwko
kurczę, z tego co piszesz to w takim razie u mnie może być pomyłka na tak wczesnym etapie i jeszcze jest szansa na dziewczynkę? a ja już dziś taką maleńką męską koszulę w lumpeksie kupiłam hehe

kurczę, z tego co piszesz to w takim razie u mnie może być pomyłka na tak wczesnym etapie i jeszcze jest szansa na dziewczynkę? a ja już dziś taką maleńką męską koszulę w lumpeksie kupiłam hehe

Na takim wczesnym etapie ciąży ta męska część ciała o której myślisz jest często mylona z pępowiną. Ja bym na razie się nie sugerowała tym co mówi lekarz i poczekała spokojnie z taką wiadomością do 20 tygodnia ciąży. Wtedy widać ;-)

Mój gin na ostatnim usg (w 12 tygodniu) powiedział, że kolejne dopiero ok 24 tygodnia...o kurde pomyślałam...dłuuuugo...jakoś chyba...a u Was kiedy?

reklama
Do góry