Dziewczyny, jak nie macie nic przeciwko temu, to poproszę Admina, żeby mnie w tym wątku zrobił moderatorem, bo tu się robi mały nieporządek, oki?
i ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, jak nie macie nic przeciwko temu, to poproszę Admina, żeby mnie w tym wątku zrobił moderatorem, bo tu się robi mały nieporządek, oki?
Musze Was zmartwic nasikalam na sode i za cholere nie chciala sie spienic a ponoc bede miala kolejne siusiaki w domku takze wydaje mi sie ze to nie dziala no chyba ze ginka sie pomylila hihi
Jesli chodzi o imiona to ja dla dziewczynek chcialam Amelke i Julke ,
a dla chlopczykow to niestety zadnego pomyslu nie mam.
Wczoraj M powiedzial ze bedzie Taylor, i Michel..ale mi jakos to nie odpowiada w poprzedniej ciazy synek mial byc Alexem koniecznie przez"X" ,tak chcial M,ale ze mi sie spodobal bardzo Kubus to zostal Kubus no a Alex ma na drugie;p.
mi sie bardzo podoba Szymonek,ale juz Szymonka w rodzinie mamy takze tego wybrac nie moge..
katrina115- super! gratulacje z okazji udanej wizyty ja strasznie jestem ciekawa jak to jest, gdy ktoś ci siedzi w brzuszku, zobaczymy, czy później nie będę przeklinać swojej ciekawości
kurczę, z tego co piszesz to w takim razie u mnie może być pomyłka na tak wczesnym etapie i jeszcze jest szansa na dziewczynkę? a ja już dziś taką maleńką męską koszulę w lumpeksie kupiłam hehe
Mój gin na ostatnim usg (w 12 tygodniu) powiedział, że kolejne dopiero ok 24 tygodnia...o kurde pomyślałam...dłuuuugo...jakoś chyba...a u Was kiedy?
Chodzisz na kasę chorych? Bo na NFZ są chyba 3 USG tylko