PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dzien dobry kobiety
Wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum )
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie
Jestem przeszczesliwa!!
Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288
Moje gratulacje ciesze się że wszystko w pożądku i dzieciaczek zdrowo rośnie.....moje badanie genetyczne mam przełożone z dziś na jutro ponieważ dziś mamy pogrzeb w rodzinie i nieuda mi się pojść na tą pore którą była umówiona więc musze poczekać do jutra aż do 20.45 ...................póżno ale to jedyna możliwość .....Pozdrawiam oby wam dzień minął miło
no Moj tata mial zawsze 5 dziewczyn w domu (mama plus 4 coreczki ) , plus gratis dwie kotki
a ze wczesniej przez tyle lat nie bylo dane mu miec faceta, to teraz kupil sobie pieska yorka , takze mysle ze u mnie bedzie na odwrot i dziewczyny miec raczej w domu nie bede.. no ale zobaczymy
Dziewczynki ja lece do szpitala ( z Mezem i Synkiem ), rano prawie zemdlalam.. od kilku dni tak mam.. strasznie mnie mdli ,piersi mimo ze nie widze zeby rosly strasznie bola.. no ogolnie czuje sie jakby moje dolegliwosci dopiero sie zaczynaly..
no ale nic.. trzymac kciuki zebym nie padla jak beda mi krew pobierac hihi
Mam nadzije ze szybko wrocimy do domku
Caluje :*
Trzymaj się napewno wszystko bedzie dobrze mi minął 12 tydzień i dopiero teraz zaczynam odczuwać mdłość a nawet odruchy wymiotne a już myślałam że mi to się nieprzytrafi
Ostatnio edytowane przez moderatora: