hej
na wczorajszej wizycie pediatra tylko przeziębienie stwierdziła, a gorączki się już nie pojawiają, więc mam nadzieję, że na tym się skończy...
Niespodzianka Kasienka gratuluję nowych ząbków u Waszych chłopaków!!! a
Josie i
Asik waszym synkom postępów nocnikowych!!!
Ja jestem

Normalnie sie czuje odmozdzona. Caly dzien rozmow z malym czlowieczkiem ktory odpowiada mi tylko de (otworz, poczytaj, generalnie zrob cos z tym), da (daj), yyyy (pytanie) i nie

Znam na pamiec chyba wszystkie ksiazeczki... Czy Wasze dzieciaki tez sie smieja z satysfakcja jak cos wywala (klocki z pudelka, kamyki z wiaderka itp)? Moj az piastki zaciska z radosci
to Sergiusz mówi tylko "eeeee"

i tak cały dzień :/ a jak coś zepsuje to też się cieszy
no nareszcie ;-)
dwie ulubione czynnosci mojego dziecka:
-wyciaganie i chowanie spowrotem zawartosci mojego portfela
-sciaganie skarpetek i czyszczenie nitek z pomiedzy paluszkow.
cisza jak makiem zasial juz od 15 minut
a rano mu nieopatrznie pokazalam jak robie jaskolke i niestety teraz ciagle musze stawac na jednej nodze a ten sie cieszy
S też uwielbia mój portfel, ale on wyciąga i zjada :/ , więc mu go nie daje
a nitki i okruszki uwielbia wyciągać zewsząd, mamy prześcieradło frotte, i jak jest pościelone to siedzi na nim i je skubie
Byłyśmy w ZOO i spotkałyśmy tam Agaundpestka z Antosiem

)) Młody to mały przystojniaczek, niby poważny, ale przesłodki!!! Był w czaderskim kapeluszu - Aga powinna wam pokazać zdjęcie! Hmmm...trzeba ich w przyszłości zeswatać, bo mi się podoba przyszły zięciu

ppp
ano przystojniak z Antosia
no dobra stalo sie, sciagnelismy bok lozeczka i zalozylismy taka pol-barierke. mam nadzieje ze nie wypadnie, caly czas sprawdzam na kamerce czy jest na miejscu

ogolnie to chodzi mi o to ze jak sie budzi w nocy to musze go wyciagnac zeby go przytulic, a tak to sobie legne kolo niego na sekundke i bedzie po sprawie
boje sie tylko ze wylezie z lozka, stanie pod drzwiami a wtedy ja drzwi nie otworze bo sie otwieraja do srodka... no ale moze nie wpadnie na to, jak ide spac to mu zostawiam otwarte drzwi wiec moze nawet przyjdzie do nas do lozka? ciekawe czy bedzie cos widzial bez swiatla?
no nic, ekscytujaca noc mnie czeka
u nas w sypialni drzwi otwierają się do środka i jak S wyjdzie z łóżeczka po popołudniowej drzemce to puka, a ja otwierając mówię "uważaj mamusia wchodzi" i on się grzecznie odsuwa, wystarczyło kilka razy walnąć go drzwiami w łeb;-) (taki żarcik oczywiście, ale zdarzało mi się odsuwać go drzwiami ;-))
a może taka mała lampka led, bądź do kontaktu z czujnikiem zmroku? u nas się sprawdza
hmm nic - antybiotyk biorę

nie róbcie mi smaka plizzz

wypijcie ze mną herbatkę
widzę, że się czerwcówki ulotniły, więc napiszę kolejnego już posta pod postem i idę spać z karnym k...
dobranoc