reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wooow, ale produkcja :-)

Znaczy szyją się w szwalni. Ale ja rysuję, projektuję, dobieram kolory oraz materiały :) Zaglądajcie na facebooka bo będę organizować wkrótce jakiś konkurs z nagrodami ciuszkowymi. A tak w ogóle na pewno dla Czerwcówek będą zniżki :)
https://www.facebook.com/mouseinahouse

fajno, fajno!!! Stronkę już polubiłam ;-)

Gratuluję dzieciaczkowych postępów!!! I życzę łagodnego przechodzenia ząbkowania :-)

No i tyle, bo sączę winko o z harry potterem ;-)

Niespodzianka - moj dzis sie obsmial na cale gardlo jak mnie opryskal woda az piszczalam :szok::-)
Nie musisz miec fejsa, zeby obejrzec strone Goldenlucy. Ja tez nie fejsbukowa a mi sie wyswietlilo :tak:

Kasiekz, Golden - no to mnie pocieszylyscie, bo ja tez mam wrazenie, ze moj sie rozcycowal bardziej :rofl2: Dzis w nocy co godzine :baffled: U nas w natarciu az trzy zebolce: dwie gorne 4 (jedna prawie wyszla, druga w 1/3) a i dolna 3 juz tuz tuz bo ja widac i czuc pod dziaslem. Takze trzy zeby w trzech roznych katach buzi. Biedne te bejbiszonki z zabkowaniem :frown:

mojemu chyba tez cos idzie bo sie slini od dwoch dni jak mops!

munka ja tez winko! i zjadlam wlasnie 1,5 talerza makaronu z cukinia kurkami boczkiem i mascarpone, nie moge sie ruszyc z kanapy :szok:

pojechalam dzis wieczorem rowerem na zakupy i napotkalam po drodze rowerowa mase krytyczna. w przeciwnym kierunku :-D krzyczeli do mnie ze mam zawracac i jechac z nimi :-D gdyby nie goraca bagietka i zimne wino w torbie na plecach to pewnie bym z nimi pojechala

Dopiero wróciłam z zakupów, a M dzielnie nakarmił dziecia i ponoć w 5 min.uśpił:) Jutro do ZOO, bo od niedzieli tylko 17C:/A na 9.00 rano jadę do dentysty. Mam prześwietlenie szczęki i coś dziwnego wyszło nad jedynką górną, która mnie nie boli - już się boję co to:(

zaza
mojej już od połowy lipca idą i wyjść nie mogą...grrrrry

aylin pełne SPA :D Super, ja maseczki z 1,5 roku nie widziałam:p

kasienka dokładnie, dlaczego one wychodzą miesiącami???

golden i katrina ja też jeszcze nie nocnikuję, bo uważam że za mała:)

josie ale zjadłabym sobie to...................mniam.....

niespodzianka moja na odwrót, bo lubi wrzucać:p

aronia moja od tygodnia ładnie śpi w nocy, a nic nie wyszło! Ale w dzień to się strasznie 'rozcycowała'. Dziś na zakupach przy kasie zrobiła mega awanturę z szarpaniem bluzki i piskiem, że chce cyca:D:D

hej

powiedzmy że się wyspałam, wstawałam do małej tylko raz :-D:-D:-D no i pobudka o 7

najważniejsze że mój K wraca tylko ciekawe na ile :-:)-:)-(, coś mam przeczucie że nie na długo :baffled::baffled::baffled:

kasiek i jak wizyta u dentysty ????

ale tu była i jest cisza !!!!!!!!

witam. pobudka o 6.20. ale za to spal u siebie cala noc. coraz lepiej nam to wychodzi

dwie ulubione czynnosci mojego dziecka:
-wyciaganie i chowanie spowrotem zawartosci mojego portfela
-sciaganie skarpetek i czyszczenie nitek z pomiedzy paluszkow.
cisza jak makiem zasial juz od 15 minut :-D

a rano mu nieopatrznie pokazalam jak robie jaskolke i niestety teraz ciagle musze stawac na jednej nodze a ten sie cieszy:dry:

munka udanych lowow :) ja chyba dzisiaj skocze do ikei i do 4kids rozejrzec sie

czy wasze dzieci spia nadal w zamknietych lozeczkach? bo sie zastanawiam czy mu nie zrobic juz z przodu niskiej barierki ale nie wiem czy nie bedzie mi w nocy uciekal? on spi u siebie w pokoiku

reklama
Wczoraj juz padlam i nie zajrzalam :sorry2::-( cos mnie zmulilo :zawstydzona/y: ale wyspalam sie i juz jest dobrze :-)

Eh Sunshine - ja emigracja z powodu wstrętu córy do pełnych bucików :) Jaki rozmiar twoja nosi?? Zawsze mozesz zakupione sprzedać :) Moja ma szczupłą stopę ale to też problem bo nie kazde buciki na nią pasują

wczoraj to nieprzytomna bylam i ani aluzji ani zaluzji nie zajarzylam :sorry2: Moja chodzi w 3 czyli 19 jedyne pol buty jakie mam na nia dobre :dry: do reszty nie wcisne kulosa :-D ogolnie wydaje mi sie wg miary ze ma 2 czyli 18 ale te co ma 3 sa na nia dobre :dry: jakbys byla zainteresowana to mam 18 kremowe pol buty i addidaski reeboke biale z filoletem 18,5 i 19 granatowe za ciasne i sandalki echhhh duzoooo tego :-p stesknila sie Martynka?

a ja sie nie pochwalilam, zostawilam dzis mojego w lazience na nocniku i poszlam po ciuszki a ten nie dosc ze wysiedzial na miejscu to jeszcze kupe zrobil! bo normalnie to posteka posteka ale to bardziej takie udawane, kupy nie zrobi i chce zejsc zaraz

gratki dla Janka :-)

Asik- gratki dla mlodego :tak: moja tez wie co sie robi na nocniku ale jeszcze robic nie chce :dry:

Josie- moja dalej spi w zamknietym i boje sie ze jak wyjme szczebelki albo cala strone to wypadnie bo ona lubi spac przy barjerkach :dry:

Niespodzianka- podziwiaj loty, a poki mlody spi to nie narzekaj :-p mi dzis smieciarze obudzili mloda z drzemki :wściekła/y:
i dzia za linka, rzeczywiscie sliczne te butki :tak::-)

Munka- bawcie sie dobrze :tak:

Alijenka- oby tak zostalo &&&&& :-D

Edit: Kasiek- kupilam ser kozi poprosze o przepis na zupe :-)

I cos jeszcze :sorry2:nie pamietam...... Milego weekendu :*

Do góry