reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wooow, ale produkcja :-)

Znaczy szyją się w szwalni. Ale ja rysuję, projektuję, dobieram kolory oraz materiały :) Zaglądajcie na facebooka bo będę organizować wkrótce jakiś konkurs z nagrodami ciuszkowymi. A tak w ogóle na pewno dla Czerwcówek będą zniżki :)
https://www.facebook.com/mouseinahouse

fajno, fajno!!! Stronkę już polubiłam ;-)

Gratuluję dzieciaczkowych postępów!!! I życzę łagodnego przechodzenia ząbkowania :-)

No i tyle, bo sączę winko o z harry potterem ;-)

Niespodzianka - moj dzis sie obsmial na cale gardlo jak mnie opryskal woda az piszczalam :szok::-)
Nie musisz miec fejsa, zeby obejrzec strone Goldenlucy. Ja tez nie fejsbukowa a mi sie wyswietlilo :tak:

Kasiekz, Golden - no to mnie pocieszylyscie, bo ja tez mam wrazenie, ze moj sie rozcycowal bardziej :rofl2: Dzis w nocy co godzine :baffled: U nas w natarciu az trzy zebolce: dwie gorne 4 (jedna prawie wyszla, druga w 1/3) a i dolna 3 juz tuz tuz bo ja widac i czuc pod dziaslem. Takze trzy zeby w trzech roznych katach buzi. Biedne te bejbiszonki z zabkowaniem :frown:

mojemu chyba tez cos idzie bo sie slini od dwoch dni jak mops!

munka ja tez winko! i zjadlam wlasnie 1,5 talerza makaronu z cukinia kurkami boczkiem i mascarpone, nie moge sie ruszyc z kanapy :szok:

pojechalam dzis wieczorem rowerem na zakupy i napotkalam po drodze rowerowa mase krytyczna. w przeciwnym kierunku :-D krzyczeli do mnie ze mam zawracac i jechac z nimi :-D gdyby nie goraca bagietka i zimne wino w torbie na plecach to pewnie bym z nimi pojechala

Dopiero wróciłam z zakupów, a M dzielnie nakarmił dziecia i ponoć w 5 min.uśpił:) Jutro do ZOO, bo od niedzieli tylko 17C:/A na 9.00 rano jadę do dentysty. Mam prześwietlenie szczęki i coś dziwnego wyszło nad jedynką górną, która mnie nie boli - już się boję co to:(

zaza
mojej już od połowy lipca idą i wyjść nie mogą...grrrrry

aylin pełne SPA :D Super, ja maseczki z 1,5 roku nie widziałam:p

kasienka dokładnie, dlaczego one wychodzą miesiącami???

golden i katrina ja też jeszcze nie nocnikuję, bo uważam że za mała:)

josie ale zjadłabym sobie to...................mniam.....

niespodzianka moja na odwrót, bo lubi wrzucać:p

aronia moja od tygodnia ładnie śpi w nocy, a nic nie wyszło! Ale w dzień to się strasznie 'rozcycowała'. Dziś na zakupach przy kasie zrobiła mega awanturę z szarpaniem bluzki i piskiem, że chce cyca:D:D

hej

powiedzmy że się wyspałam, wstawałam do małej tylko raz :-D:-D:-D no i pobudka o 7

najważniejsze że mój K wraca tylko ciekawe na ile :-:)-:)-(, coś mam przeczucie że nie na długo :baffled::baffled::baffled:

kasiek i jak wizyta u dentysty ????

ale tu była i jest cisza !!!!!!!!

witam. pobudka o 6.20. ale za to spal u siebie cala noc. coraz lepiej nam to wychodzi

dwie ulubione czynnosci mojego dziecka:
-wyciaganie i chowanie spowrotem zawartosci mojego portfela
-sciaganie skarpetek i czyszczenie nitek z pomiedzy paluszkow.
cisza jak makiem zasial juz od 15 minut :-D

a rano mu nieopatrznie pokazalam jak robie jaskolke i niestety teraz ciagle musze stawac na jednej nodze a ten sie cieszy:dry:

munka udanych lowow :) ja chyba dzisiaj skocze do ikei i do 4kids rozejrzec sie

czy wasze dzieci spia nadal w zamknietych lozeczkach? bo sie zastanawiam czy mu nie zrobic juz z przodu niskiej barierki ale nie wiem czy nie bedzie mi w nocy uciekal? on spi u siebie w pokoiku

reklama
Wczoraj juz padlam i nie zajrzalam :sorry2::-( cos mnie zmulilo :zawstydzona/y: ale wyspalam sie i juz jest dobrze :-)

Eh Sunshine - ja emigracja z powodu wstrętu córy do pełnych bucików :) Jaki rozmiar twoja nosi?? Zawsze mozesz zakupione sprzedać :) Moja ma szczupłą stopę ale to też problem bo nie kazde buciki na nią pasują

wczoraj to nieprzytomna bylam i ani aluzji ani zaluzji nie zajarzylam :sorry2: Moja chodzi w 3 czyli 19 jedyne pol buty jakie mam na nia dobre :dry: do reszty nie wcisne kulosa :-D ogolnie wydaje mi sie wg miary ze ma 2 czyli 18 ale te co ma 3 sa na nia dobre :dry: jakbys byla zainteresowana to mam 18 kremowe pol buty i addidaski reeboke biale z filoletem 18,5 i 19 granatowe za ciasne i sandalki echhhh duzoooo tego :-p stesknila sie Martynka?

a ja sie nie pochwalilam, zostawilam dzis mojego w lazience na nocniku i poszlam po ciuszki a ten nie dosc ze wysiedzial na miejscu to jeszcze kupe zrobil! bo normalnie to posteka posteka ale to bardziej takie udawane, kupy nie zrobi i chce zejsc zaraz

gratki dla Janka :-)

Asik- gratki dla mlodego :tak: moja tez wie co sie robi na nocniku ale jeszcze robic nie chce :dry:

Josie- moja dalej spi w zamknietym i boje sie ze jak wyjme szczebelki albo cala strone to wypadnie bo ona lubi spac przy barjerkach :dry:

Niespodzianka- podziwiaj loty, a poki mlody spi to nie narzekaj :-p mi dzis smieciarze obudzili mloda z drzemki :wściekła/y:
i dzia za linka, rzeczywiscie sliczne te butki :tak::-)

Munka- bawcie sie dobrze :tak:

Alijenka- oby tak zostalo &&&&& :-D

Edit: Kasiek- kupilam ser kozi poprosze o przepis na zupe :-)

I cos jeszcze :sorry2:nie pamietam...... Milego weekendu :*

Do góry