Ledwo żyję...................
Muszę pochwalić mojego małego szkraba- poszedł ze mną do łazienki, ja wkładam ciuchy do pralki a ten złapał nocnik i siisii siisii. Szybko ściągam mu pampka, sadzam i pięknie zrobił siku do nocniczka

Damian ma 10 zęboli i kolejne 2 w natarciu.
Co do rozmiaru bucuków to sandałki ma 20 ale są takie 'na styk'. Półbuty już na 21 mu kupię. Buty na zimę będę kupowała dopiero jak już się zimno zrobi bo też nie wiem jaki rozmiar
Muszę pochwalić mojego małego szkraba- poszedł ze mną do łazienki, ja wkładam ciuchy do pralki a ten złapał nocnik i siisii siisii. Szybko ściągam mu pampka, sadzam i pięknie zrobił siku do nocniczka

Aj tam, pojechałabyś rozczochrana a i tak byłabyś najpiękniejszym widokiem dla dziecia;-)Idę do domowego spa bo jutro jadę po dziecia umuszę być piękna
Super te ciuszki a i modelka ślicznaDawno nic nie pisałam więc pewnie mnie już nie wszyscy pamiętają, ale na bieżąco was czytam. Czasu jakoś na wszystko mało, ale rozkręcam kobiecy biznes:-). Kończę pracę nad kolekcją dziecięcych ubrań. Jeśli któraś z was ma ochotę obejrzeć pierwsze modele mojej kolekcji zapraszam tu
https://www.facebook.com/mouseinahouse
Mam nadzieję że wam się spodobają. W roli modelki na większości zdjęć moja mała Ala. Ciekawa jestem waszych opinii . :-)
Fajnie, że udało Ci się upolować kombinezon. My na zimę jeszcze nic nie mamy..No i się cieszę, bo dziś weszłam do lumpku i kupiłam młodemu kombinezon na zimę za całe 14złrozmiar 92 chyba będzie dobry, a kurtkę kupiłam mu w czerwcu w tkmaxx
jeszcze buty nam zostały i zimo nadchodź <jak najpóźniej>
gratuluję i powodzenia;-)P.S Od dzis oficjalnie jestem studenta :-) (again)![]()
Gratki dla MatiegoI zapomniałm ( jak mogłam). Wczoraj Mati zacząl chodzićNie przejdzie jeszcz ecałego mieszkania, ale chodzi tak sobie od szafki do szafki itd. Najważniejsze, że sie w końcu odważył:-)
Zdrówka dla S.hej
ja jak zwykle na szybko![]()
S miał gorączkę popołudniu i o 5 rano teżwieczorem jedziemy do lekarza...
Damian ma 10 zęboli i kolejne 2 w natarciu.
Co do rozmiaru bucuków to sandałki ma 20 ale są takie 'na styk'. Półbuty już na 21 mu kupię. Buty na zimę będę kupowała dopiero jak już się zimno zrobi bo też nie wiem jaki rozmiar