reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam, kurcze młody całą noc był ciepły, a teraz coś mu z nosa wypływa :/ wybija mu się ostatnia czwórka i 2 trójki na raz czy to może to??

Goldenlucy boskie rzeczy uwielbiam taki styl luzaka :D

Kasiekz u nas to samo z rączką:baffled:ja walcze z młodym, bo ciągnie mnie za wystającego pieprzyka i już parę razy krew z niego poszła, a tak to tez po buzi mnie maca, za sutka drugiego ciągnie:szok: czasami daję mu coś trzymać w tą rączkę to tak nie macha :D

Sunshine
witamy nową studentkę :D tylko pamiętaj by nas w czasie sesji nie zaniedbywać :p

reklama
Najpierw o sobie, a raczej o moich chłopakach.
A więc. Mati wczoraj został bez problemu, bo sie zabawił. Potem torszkę marudził(ale marudzi i w domu), zasnął bez problemu, jak się obudził to ja przyszłam po niego ok .13. A i zjadł koledze śniadanie:-D
Dziś byłko gorzej. Zakumał o co chodzi, więc mojego palca nie chciał puścić. No i przy rozstaniu był płacz:zawstydzona/y:, ale jakoś dałam radę wyjść, gorzej z moim mężem - chciał wracać.
Jestem w sumie spokojna, bo wiem,że to naturlane,że dziecko płacze przy rozstaniu z mamą, no i obok mam szpiega:-D Adrian opczywiście przeszedł adaptację bez problemu.

Asik -zdrówka
Kasiek- Mati zachowuję się identycznie: Jak ma dostep do drugiego sutka to go szczypie, głaszcze mnie po brzuchu, macha raczką, jednem słowekm coś z reką musi robić:-D
Sunshine- powodzenia na studiach. Dobrze,że mlodziutko wygładasz, to wtopisz sie w tłum.:-D
Golden - ja fejsa nie mam, ale oblukam u siostry, i zapewne polubię:-D
Aga - przy tylu wychodzących zębach lekki stan podgorączkowy nie dziwi. w razie czego zdrówka.

I zapomniałm ( jak mogłam). Wczoraj Mati zacząl chodzić:-D Nie przejdzie jeszcz ecałego mieszkania, ale chodzi tak sobie od szafki do szafki itd. Najważniejsze, że sie w końcu odważył:-)

Ostatnia edycja:
Już prawie koniec wakacji i liczę, że nie będzie tu takich pustek!

Aga
ufff dobrze wiedzieć, że to nie tylko przypadłość Polki. Jak jej tą rączkę złapie i przytrzymam to afera! Zaczęło się jakiś miesiąc temu i jest coraz gorzej. Wczoraj nie mogłam jej uśpić, bo tak rękom wierzgała:/ Na bank na zębole. Polka też tak miała i pediatra powiedziała mi że zęby idą. Tak w ogóle to widzę, że też macie tych zębów sporo jak u Alijenki...tylko my wciąż 8 sztuk...grrrrry

Sunshine też zamiast spać to często odświeżam:D:D Gratulacje dla studentki i powodzenia!

Josie bo następna będzie córeczka:D

Andzia nie zauważyłam twojej odpowiedzi, bo po jak ja pisałam ty już odpowiedziałaś:D Heh czyli i u was 'nerwica' rączki :D:D Polce pierwszy ząb wyszedł już w 4 miesiącu i myślałam, że będę mieć szybko z głowy, a tu taki zastój:D I gratulacje dla Matiego!!!!!!!!!!!

Mój dzieć postanowił olać wszelkiego rodzaju kanapeczki - nie tknie i już. To samo dotyczy jajecznicy (no 2 kęsy zje) itp. Na śniadanie tylko cyc...gryyy. To samo tyczy się kolacji...przed kąpielom nic nie zje...czeka tylko na kaszkę po i potem popitka cycem i sen.

Kasiek - Mati też coraz więcej domaga sie cycka. Rano co chwile "cyś". Wieczorem to już nawet mleka do końca z butelki nie wypija, tylko krzyczy "cyś", popołudniu też non stop. Muszę coś z tym zrobić:zawstydzona/y: TYlko jak to zrobić??????????

Helooooo,
po spa zaglądnełam i duzo nie było wpisów a tu dziś jest co czytać :)
brawo dziewczęta :p

Dzięki dziewczyny. Powiem wam że robota to strraszna( w sensie czasu) . Ale nie poddaję się. I sama jestem z siebie trochę dumna :-).Sprzedaż mam nadzieję od połowy września. Na facebooku wszystkie informacje na bieżąco będą udostępniane a także zdjęcia ciuszków.Jeśli chcecie być na bieżąco to polubcie proszę moją stronę.:-) Hmm ceny niestety nie takie niskie lecz na pewno każde ubranko z powodzeniem na dwa lata noszenia wystarczy. Właśnie takie są te ubrania. Oversize. Ceny od 49 zł do 99 zł w zależności od modelu.Dokładnie jeszcze nie wiem gdyż nie jest skończone szycie całej kolekcji. Jeszcze metki, wszywki , pudełka, woreczki... Ehh jest tego trochę. Ale dam radę :)
https://www.facebook.com/mouseinahouse

polubiona :) Nie szukasz modelek? Moja ostatnio ma zapędy :) babcia mówi ze robi awantury i nie daje się ubrać w to co my chcemy tylko sama wybiera... A i mam problem z butami - nie akceptuje zadnych poza sandałkami.... Chyba szykuje mi się emigracja. Np do indonezji jeeeeeeaaaaaaaaaah

Aylin- szykuj sie szykuj, bo corcia jeszcze nie pozna jak matka sie zapuscila :-p

P.S Od dzis oficjalnie jestem studenta :-) (again) :-p
kochana, maseczka nałozona, nogi wydepilowane, ciało wypeelingowane i nabalsamowane :) i zapomniałam z tego wszystkiego winka sobie nalać :)

A ty myślisz ze tak łatwo na studia wrócisz??? Bez opicia z kolezankami z forum :) jak mozesz.... Poza tym sesje tez opijać będziemy :)

Aga
ufff dobrze wiedzieć, że to nie tylko przypadłość Polki. Jak jej tą rączkę złapie i przytrzymam to afera! Zaczęło się jakiś miesiąc temu i jest coraz gorzej. Wczoraj nie mogłam jej uśpić, bo tak rękom wierzgała:/ Na bank na zębole. Polka też tak miała i pediatra powiedziała mi że zęby idą. Tak w ogóle to widzę, że też macie tych zębów sporo jak u Alijenki...tylko my wciąż 8 sztuk...grrrrry

Tysia też 8 - aczkolwiek 4 w natarciu cały czas, tylko coś przebić sie nie mogą.....

hej

ja jak zwykle na szybko:zawstydzona/y:
S miał gorączkę popołudniu i o 5 rano też :( wieczorem jedziemy do lekarza...

Asik zdrówka!!!!!!!!!!

Goldenlucy cuda!!!!! na pewno na coś się skuszę ;)

Sunshine no to gratuluję studentko! ale Aylin ma rację, proszę tu szybciutko flaszkę stawiać :p (no może być wieczorem:-p)

Aga może i zęby, przy zębach może cieknąć

Andzia najpierw gratulacje pierwszych samodzielnych kroczków! Pierwszy dzień w przedszkolu - bomba! dzisiaj gorzej, ale pewnie będzie coraz lepiej

Kasiek Sergiusz też ma tylko 8 zębów, a 4 idą mu już od początku sierpnia i co? i nic:baffled:

Aylin zazdroszczę tego SPA... ech gdzie by tu chłopaków moich wysłać, żeby się odstresować? :-D

Josie dziewczynka będzie druga;-)

a i jeszcze dzisiaj stoję już w drzwiach, coś tam teściowej gadam, S na rączkach u babci i mi papa robi:-D no to poszłam - chyba za długo gadałam, coś czuję w tym żyłkę ojca:-D

reklama
Do góry