No co Ty?!Buziak no to się zabawiłam i zrobiła test z sodą ;-) Uwierzcie mi nie pieniło się czyli dziewczynka?! Jak się potwierdzi u dzina to dam znać.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co Ty?!Buziak no to się zabawiłam i zrobiła test z sodą ;-) Uwierzcie mi nie pieniło się czyli dziewczynka?! Jak się potwierdzi u dzina to dam znać.
wróciłam od lekarza!
ale kobieta ma wzięcie, masakra, kobiety jeszcze tam czekają w poczekalni
ogólnie wszystko bardzo dobrze, powiedziała, że dzidziuś jest piękny, progesteronu mi nie trzeba, nic się nie odkleja i dała mi tylko leki na uszczelnienie czegoś tam a do tego kazała brać rutinoscorbin i powiedziała, że plamień nie będzie...Mam nadzieję
A no i powiedziała, że wg niej będzie kolejny chłopak!
kurczę, nie potrafię stłumić w sobie rozczarowania...oczywiście zdrowy dzidziuś najważniejszy i jak już Go zobaczę, to będę chciała tylko Jego itp itd ale naprawdę miałam nadzieję na córkę. Gdybym była młodsza to bym sobie jeszcze 3 dziecko urodziła ale w moim wieku to nie wiem czy się zdecyduję. No nic to, może się jeszcze i pani i sprzęt mylić a jak będzie kolejny pisiorek to też dobrze, kupię sobie psa, to znaczy sukę ;-)
polaa
pewnie, że pamiętamy
kamila
kurczę, przy dziecku w tym wieku nie da się leżeć wiem coś o tym, mój jest ciut starszy ale i tak ciężko się przy nim oszczędzać
z ta sodą to podobnież pewniak!!! ;-)
u mnie tez pewnie bedzie trzeci siusiak,co z tatą daje czterech![]()
kurde, moze i ja jutro polece po sode hehe
asiia - mówisz, ze Kubus ma tyle energii?? hmmm nie chce Cie straszyc, ale poczekaj troche to zobaczysz energię![]()
byłam dzis w aptecekurna miałam sobie kupic pojemnik na badanie moczu
![]()
dwa małe aniołki usnęły u mnie w wyrku wiec ide na przytulanki i tez lulu, czesc dziewczynki!
no asiia
ty z 4 fiutkami to pobijasz wszystkich
ale w sumie malutka szansa jest jeszcze i dla mnie i dla ciebie![]()