reklama
Waris
Fanka BB :)
Bocianek witamy w gronie czerwcóweczek
U nas w domciu jest odwrotna przewaga 3:0 dla muszelek ( mieszkamy z moją mamą i siostrą). Mój mąż czuł się do tego stopnia zdominowany przez kobitki aż ( wprawdzie nieplanowanie) kupiliśmy psa (choć był zdania że pies w bloku to pomyłka ale teraz jak już zaczęliśmy domek to będzie w przyszłości na działce no i będzie już odchowany.)
Ogólnie trzymam kciuki aby na naszym wątku pojawiło się więcej muszelek bo na razie to fiutki są górą !
Sicilpol masz racie 3:1 :-)
xdorotaa
Dzien dobry kobiety
Wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum )
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie
Jestem przeszczesliwa!!
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie
Jestem przeszczesliwa!!
asiia_
Bocianek witamy w gronie czerwcóweczek
U nas w domciu jest odwrotna przewaga 3:0 dla muszelek ( mieszkamy z moją mamą i siostrą). Mój mąż czuł się do tego stopnia zdominowany przez kobitki aż ( wprawdzie nieplanowanie) kupiliśmy psa (choć był zdania że pies w bloku to pomyłka ale teraz jak już zaczęliśmy domek to będzie w przyszłości na działce no i będzie już odchowany.)
Ogólnie trzymam kciuki aby na naszym wątku pojawiło się więcej muszelek bo na razie to fiutki są górą !
no Moj tata mial zawsze 5 dziewczyn w domu (mama plus 4 coreczki ) , plus gratis dwie kotki
a ze wczesniej przez tyle lat nie bylo dane mu miec faceta, to teraz kupil sobie pieska yorka , takze mysle ze u mnie bedzie na odwrot i dziewczyny miec raczej w domu nie bede.. no ale zobaczymy
Dziewczynki ja lece do szpitala ( z Mezem i Synkiem ), rano prawie zemdlalam.. od kilku dni tak mam.. strasznie mnie mdli ,piersi mimo ze nie widze zeby rosly strasznie bola.. no ogolnie czuje sie jakby moje dolegliwosci dopiero sie zaczynaly..
no ale nic.. trzymac kciuki zebym nie padla jak beda mi krew pobierac hihi
Mam nadzije ze szybko wrocimy do domku
Caluje :*
Karamija nie przerażaj mnie, bo ja na razie cieszę się, że mi się rozmiar nie zmienił i chodzę w tych samych stanikach co przed ciążą. Tłumaczę sobie, że w związku z tym, że mam już teraz duże to urosną mi mniej niż tym co mają mniejsze, bo moje już przy dzisiejszym rozmiarze pomieszczą więcej a innym muszą urosnąć...u mnie z bimbałkami przeciętnie, teraz przeskoczyłam z dużego c na duże d ale odkopałam moje biustonosze z końca poprzedniej ciąży i z czasów karmienia i się przeraziłam, ciut mniejsze od namiotu wojskowego!!
asiia_
Dzien dobry kobiety
Jestem przeszczesliwa!!
Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288
ajjj Gratulacje Dorota Pewno kazda Ci teraz pozazdrosci Coreczki hihi
Dzien dobry kobiety
Jestem przeszczesliwa!!
Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288
Wow, super, jaki dzidziul piękny!!!
Dorotka, ale napisz coś więcej o swoich nerkach, czy to rzeczywiscie neiwydolność jednej, czy źle to nazwalaś, bo szczerze mwóiac bardzo się zmarwiłam, jak napisalaś,ze jest niewydolna.Niewydolnośc jest neiuleczalnaALe potem napisałaś,ze dostajesz jakies leki i moze będzie poprawa więc chyba to jednka nie jest niewydolność tylko jakaś dysfunkcja, przeciezenie w ciąży itp, tak? Mam szczera nadziję,ze to drugie
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
an.ka- uff to dobrze, zem nie sama ,
karamija- ja poki co rozmiarowo chyba jak przed ciaza, ale kurczak, nie wyobrazam sobie ich wiekszych, bo bede musiala sobie bereciki i gumki kupic
xdorotaa- superrrr, moje gratulacje! jejku, super, jakie te dzieciaczki coraz wieksze! gratuluje pierwszej różowej dzidzi ja swoje USG mam rowno za tydzien
asiaa- my w domku rodzinnym mielismy kocurka- jaka to byla meska solidarnosc! jak moj tato wracal z pracy, koteczek przy drzwiach stal o danej godzinie, potem mu namiauczal co sie musial wycierpiec z tymi babami, a jak moj ojciec jadl obiad- kota mial na szyji jak etole
karamija- ja poki co rozmiarowo chyba jak przed ciaza, ale kurczak, nie wyobrazam sobie ich wiekszych, bo bede musiala sobie bereciki i gumki kupic
xdorotaa- superrrr, moje gratulacje! jejku, super, jakie te dzieciaczki coraz wieksze! gratuluje pierwszej różowej dzidzi ja swoje USG mam rowno za tydzien
asiaa- my w domku rodzinnym mielismy kocurka- jaka to byla meska solidarnosc! jak moj tato wracal z pracy, koteczek przy drzwiach stal o danej godzinie, potem mu namiauczal co sie musial wycierpiec z tymi babami, a jak moj ojciec jadl obiad- kota mial na szyji jak etole