reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

u mnie z bimbałkami przeciętnie, teraz przeskoczyłam z dużego c na duże d ale odkopałam moje biustonosze z końca poprzedniej ciąży i z czasów karmienia i się przeraziłam, ciut mniejsze od namiotu wojskowego!!

reklama
Bocianek witamy w gronie czerwcóweczek :-D
U nas w domciu jest odwrotna przewaga 3:0 dla muszelek :-D ( mieszkamy z moją mamą i siostrą). Mój mąż czuł się do tego stopnia zdominowany przez kobitki aż ( wprawdzie nieplanowanie) kupiliśmy psa (choć był zdania że pies w bloku to pomyłka ale teraz jak już zaczęliśmy domek to będzie w przyszłości na działce no i będzie już odchowany.)

Ogólnie trzymam kciuki aby na naszym wątku pojawiło się więcej muszelek bo na razie to fiutki są górą !

Sicilpol masz racie 3:1 :-)

Dzien dobry kobiety :)
Wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok;)
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum :))
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala :D:D Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec:)
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec :) a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci:)
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie ;)
Jestem przeszczesliwa!!

IMAG0373.jpgIMAG0376.jpg

Bocianek witamy w gronie czerwcóweczek :-D
U nas w domciu jest odwrotna przewaga 3:0 dla muszelek :-D ( mieszkamy z moją mamą i siostrą). Mój mąż czuł się do tego stopnia zdominowany przez kobitki aż ( wprawdzie nieplanowanie) kupiliśmy psa (choć był zdania że pies w bloku to pomyłka ale teraz jak już zaczęliśmy domek to będzie w przyszłości na działce no i będzie już odchowany.)

Ogólnie trzymam kciuki aby na naszym wątku pojawiło się więcej muszelek bo na razie to fiutki są górą !

no Moj tata mial zawsze 5 dziewczyn w domu (mama plus 4 coreczki :p ) , plus gratis dwie kotki :p
a ze wczesniej przez tyle lat nie bylo dane mu miec faceta, to teraz kupil sobie pieska yorka :) , takze mysle ze u mnie bedzie na odwrot i dziewczyny miec raczej w domu nie bede.. no ale zobaczymy

Dziewczynki ja lece do szpitala ( z Mezem i Synkiem :) ), rano prawie zemdlalam.. od kilku dni tak mam.. strasznie mnie mdli ,piersi mimo ze nie widze zeby rosly strasznie bola.. no ogolnie czuje sie jakby moje dolegliwosci dopiero sie zaczynaly.. :(
no ale nic.. trzymac kciuki zebym nie padla jak beda mi krew pobierac :p hihi
Mam nadzije ze szybko wrocimy do domku :)
Caluje :* :)

u mnie z bimbałkami przeciętnie, teraz przeskoczyłam z dużego c na duże d ale odkopałam moje biustonosze z końca poprzedniej ciąży i z czasów karmienia i się przeraziłam, ciut mniejsze od namiotu wojskowego!!
Karamija nie przerażaj mnie, bo ja na razie cieszę się, że mi się rozmiar nie zmienił i chodzę w tych samych stanikach co przed ciążą. Tłumaczę sobie, że w związku z tym, że mam już teraz duże to urosną mi mniej niż tym co mają mniejsze, bo moje już przy dzisiejszym rozmiarze pomieszczą więcej a innym muszą urosnąć... :-D

tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala :D:D Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec:)
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec :) a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci:)
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie ;)
Jestem przeszczesliwa!!

Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288

ajjj Gratulacje Dorota:D Pewno kazda Ci teraz pozazdrosci Coreczki :tak: hihi

Dorota fantastyczne wieści... Gratuluję serdecznie, tak się cieszę. Już nie mogę się doczekać swojego usg, a to dopiero w następny piątek. Witamy pierwszą czerwcową dziewuszkę :happy:

Jestem przeszczesliwa!!

Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288

Wow, super, jaki dzidziul piękny!!!

Dorotka, ale napisz coś więcej o swoich nerkach, czy to rzeczywiscie neiwydolność jednej, czy źle to nazwalaś, bo szczerze mwóiac bardzo się zmarwiłam, jak napisalaś,ze jest niewydolna.Niewydolnośc jest neiuleczalna:(ALe potem napisałaś,ze dostajesz jakies leki i moze będzie poprawa więc chyba to jednka nie jest niewydolność tylko jakaś dysfunkcja, przeciezenie w ciąży itp, tak? Mam szczera nadziję,ze to drugie:)

reklama
an.ka- uff to dobrze, zem nie sama :),

karamija- ja poki co rozmiarowo chyba jak przed ciaza, ale kurczak, nie wyobrazam sobie ich wiekszych, bo bede musiala sobie bereciki i gumki kupic :(

xdorotaa
- superrrr, moje gratulacje! jejku, super, jakie te dzieciaczki coraz wieksze! gratuluje pierwszej różowej dzidzi :) ja swoje USG mam rowno za tydzien :eek:

asiaa- my w domku rodzinnym mielismy kocurka- jaka to byla meska solidarnosc! jak moj tato wracal z pracy, koteczek przy drzwiach stal o danej godzinie, potem mu namiauczal co sie musial wycierpiec z tymi babami, a jak moj ojciec jadl obiad- kota mial na szyji jak etole ;)

Do góry