reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kamila - kurcze faktycznie on jeszcze jest w takim wieku, ze ciezko poodpoczywac:zawstydzona/y: nocnik to mu postaw na srodku duzego pokoju zeby widział i nie zapomniał:tak: a jakies bajeczki? postaraj sie go przyzwyczaic do czytania bajek w łóżku, albo tv moze predzej polezy..

jak mnie boli głowa......:sorry:

reklama
polaa bardzo dużo dobrych ale niestety nie tylko .. ja już nie chcę do tego wracać :*
Masz super dzielnego synka, ile czasu lecieliście? :) A jak Pani ciężarna zniosła lot ?:)

a............ zapomniałam (oj skleroza mnie bierze oj bierze..)

naczytałam sie głupot u majówek na temat wróżb, które przepowiadaja płeć dziecka. Zrobiłam test z obrączki i najpierw było wahadełko poczym zaczęło kręcić sie kółeczko. Zmieniało sie to jeszcze dwa razy:-(
nowa moda - dwie łyżki sody i sikamy! jak sie pieni to chłopak, jak nie reaguje dziewczynka;-)

Kamila ok nie wypytuje ale myslalam o Dorocie, co u niej? Pozniej juz nie mialam dostepu do neta a eraz nie moge znależ:-( niestety przeczytalam o dredce:-( ach, wspolczucia Kochana:-(

Lecielismy dwie godziny, niby krotko ale z dzieckiem to sie ciagnie a ja lot znioslam dobrze:tak:

buziak nocnik stoi na srodku:) bajki w tv non stop leca czasem sie na nich zawiesi na 20 min ale szybko sie nudzi a czytanie bajem ma w d. ;p

polaa z Dorotką i jej maluszkiem wszystko ok, są cali i zdrowi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziak no to się zabawiłam i zrobiła test z sodą ;-) Uwierzcie mi nie pieniło się czyli dziewczynka?! Jak się potwierdzi u dzina to dam znać.

reklama
Do góry