reklama
asiia_
Fanka BB :)
czy ja coś przeoczyłam czy ktoś już wie, że będzie miał dziewczynkę? czy tylko o chłopcach wiadomo?
kamila!
biedactwo, to hormony pewnie, popłacz troszkę to może się "oczyścisz" i będzie ci lepiej
ja raczej nie mam nastrojów do płaczu, częściej mnie jakiś taki wkurw bierze niekontrolowany i niby bez powodu, choć oczywiście powód zawsze się znajdzie
narazie 3 do 0 dla chlopcow ,ale moze jutro ja bede mogla Wam sie pochwalic i oznajmic ze drugie dzieciatko kore nosze w sobie to dziewczynka :>
ahh tak bym chciala ..
avo- to jst dokladnie tak jak pisala an.ka- normalne, ja tez gdzies widzialam artykul, ze takie krwawienie przypada na okreslony tydzien ciazy- poszukam, moze znajde ten artykul.
Czy Wy tez tak macie, ze zachciewa Wam sie brzydkich , tluczacych i nie jakos super zdrowych, ale przepysznycz potraw?
Jejku to sie ciesze, bo myslalam, ze tylko ja sie w smietnik przemieniam.
Rzeczy, ktore lubilam, zdrowe, teraz jem automatycznie- z porzymusu, a chipsy, kluski, placki, pierniczki...moglabym non stop
Aha i obudzily sie znow mdlosci Nie bylo ich, bylo zle, a jak sa, to jeszce gorzej ehhh i kto tu nas zrozumie buuuu chyba sobie tez pojde poplakac, nad sokiem buraczanym
ja tez bym wcinala teraz tylko chipsy, batony,i inne beznadziejne zarcie.. na dodatek mam ciagle ochote na bic maca z mc donalda (i przechodzac obok nie moge sie oprzec) ,i gazowana pepsi,ktorej przed ciaza nie pilam...
a Moj faworyt,bez ktorego obejsc sie nie moge- to papryka w occie ze sloika.. normalnie moglabym codziennie pozerac jej caly sloik ;O
haha a w pierwszej ciazy, mialam ciagla ochote na lod w kostkach, gryzlam go co chwile,az mi sie zeby pokruszyly.. (straszne co ) ,teraz na szczescie na taki lod juz nawet nie moge patrzec
A ja jutro na 9.45 ide na badania do szpitala (wkoncu!!) trzymac kciuki za dobre wyniki , i za pomysle usg, bo wkoncu znow zobacze Moje Bejbiki hihi ciekawe czy cos urosly przez ten tydzien ,no i ciekawe czy druga dzidzia pokaze to co ostatnio tak przed nami chowala hihi moze bede mogla pochwalic sie pierwsza na forum dziewczynka , chociaz mam przeczucie (przez Meza) ze i tak bedzie kolejny chlopak. ,
M mowi ze bab robic nie potrafi hihi
Edit:
a co lepsze musze sie Wam pochwalic ze kupilismy juz bilet na samolot i 4 stycznia lecimy z Mezem i Synkiem do Polski na 3 tygodnie ,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ze dadza mi pozwolenie na taka podroz wiec rowniez prosze o 3manie kciukow dzis sie nawet zarejestrowalam do Mojego Polskiego ginka ) ahh jeszcze miesiac i Gdansk wita
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sicilpol
ja mam dokładnie to samo! nawet w którymś momencie miałam o tym napomknąć. Generalnie całe życie mam fazę na zdrowe, ekologiczne w miarę możliwości, sezonowe, nieprzetworzone żarcie, tak jem i tak lubię. A teraz o zgrozo! Jak najtłuściej, jak najbardziej przetworzone, do tego słodkie i najlepiej takie, żeby łatwo i szybko wpadało, żeby się jadło bez wysiłku, do tego biały chleb i bułki w każdych ilościach (wcześniej nie do pomyślenia dla mnie) i straszna ciągle ochota na colę, jak jest w zasięgu ręki to mnie nic nie powstrzyma, jak raz byłam w mc donaldzie to zjadłam zestaw bic mac, 2 cheesburgery i jeszcze jakiegoś hamburgera którego dali za darmo bo długo czekaliśmy. Dramat! kupuję sobie zdrowe warzywa ale jak na nie patrzę to mnie mdli i zwykle psują się i muszę wyrzucić. Nie mogę sobie z tym kompletnie poradzić.
mamina
snoopy
witaj!
asiia
życzę z całego serca dziewczynki, ja też mam wielką nadzieję na córeczkę teraz, same ogony w domu to przesada
ja się pewnie najwcześniej będę miała okazję przekonać przy usg genetycznym dopiero 14 grudnia
ale faza z tym lodem w kostkach, jeszcze nie słyszałam o czymś takim kiedyś tylko w tv widziałam program o Angielce, która w ciąży nie mogła się powstrzymać i jadła mydło
asiaa
powodzenia, trzymam kciuki Ja też jestem chwilowo nad polskim morzem, zupełnie z drugiej strony wybrzeża, piździ strasznie ale i tak na plaży dziś byłam
ja mam dokładnie to samo! nawet w którymś momencie miałam o tym napomknąć. Generalnie całe życie mam fazę na zdrowe, ekologiczne w miarę możliwości, sezonowe, nieprzetworzone żarcie, tak jem i tak lubię. A teraz o zgrozo! Jak najtłuściej, jak najbardziej przetworzone, do tego słodkie i najlepiej takie, żeby łatwo i szybko wpadało, żeby się jadło bez wysiłku, do tego biały chleb i bułki w każdych ilościach (wcześniej nie do pomyślenia dla mnie) i straszna ciągle ochota na colę, jak jest w zasięgu ręki to mnie nic nie powstrzyma, jak raz byłam w mc donaldzie to zjadłam zestaw bic mac, 2 cheesburgery i jeszcze jakiegoś hamburgera którego dali za darmo bo długo czekaliśmy. Dramat! kupuję sobie zdrowe warzywa ale jak na nie patrzę to mnie mdli i zwykle psują się i muszę wyrzucić. Nie mogę sobie z tym kompletnie poradzić.
mamina
snoopy
witaj!
asiia
życzę z całego serca dziewczynki, ja też mam wielką nadzieję na córeczkę teraz, same ogony w domu to przesada
ja się pewnie najwcześniej będę miała okazję przekonać przy usg genetycznym dopiero 14 grudnia
ale faza z tym lodem w kostkach, jeszcze nie słyszałam o czymś takim kiedyś tylko w tv widziałam program o Angielce, która w ciąży nie mogła się powstrzymać i jadła mydło
asiaa
powodzenia, trzymam kciuki Ja też jestem chwilowo nad polskim morzem, zupełnie z drugiej strony wybrzeża, piździ strasznie ale i tak na plaży dziś byłam
Ostatnia edycja:
asiia_
asiia- hihih jak tak samo, od rzeczy, ktore chcialabym zjeci, tyje juz od samej nazwy
trzymam kciuki!
snoopy12- witamy w gronie
no ja od kilku dni zajdam sie tym czym nie powinnam , nie potrafie tego przezwyciezyc ,na zdrowe zarcie oczywiscie ochoty nie mam.. wszystko jest silniejsze ode mnie.. najdzie mnie ochota na bic maca to musze go poprostu zjesc i tyle
Dziewczynki jeśli któras jest w stanie pomoc w interpretacji:
--------------------------------------------------------------------
tu nic na czerwono nie ma, ale za to insulina po 2h jest na czerwono i zaznaczona jako H:
głupieje jak czytam w necie co ma byc i jak....
a nie wszedzie widze normy w tym netowym podglądzie...
--------------------------------------------------------------------
Test obciążenia glukozą (75g) | Glukoza na czczo | 79 | mg/dl | 74 | 106 | N |
Glukoza po 2 godz. | 71 | mg/dl | ||||
Progesteron | Progesteron | 3,30 | ng/ml | |||
DHEA-SO4 | DHEA-SO4 | 284 | µg/dl | |||
Testosteron | Testosteron | 74,36 | ng/dl | 6,00 | 82,00 | N |
Insulina | Insulina | 2,9 | µIU/ml | 2,6 | 24,9 | N |
Toxoplazma gondii | Przeciwciała w kl. IgG | 0,13 | IU/ml | |||
Toxoplazma gondii | Przeciwciała w kl. IgM | 0,219 | S/CO | |||
Wirus różyczki (Rubella virus) | Przeciwciała w kl. IgG | > 500 | IU/ml | |||
Wirus różyczki (Rubella virus) | Przeciwciała w kl. IgM | 0,29 | Index | |||
Cytomegalowirus (CMV) | Przeciwciała w kl. IgG | 0,15 | U/ml | |||
Cytomegalowirus (CMV) | Przeciwciała w kl. IgM | 0,19 | S/CO |
tu nic na czerwono nie ma, ale za to insulina po 2h jest na czerwono i zaznaczona jako H:
Badanie | Parametr | Wynik | Jednostka | L | H | Norma |
Insulina | Insulina | 48,8 | µIU/ml | 2,6 | 24,9 | H |
głupieje jak czytam w necie co ma byc i jak....
a nie wszedzie widze normy w tym netowym podglądzie...
siula
cześć:-) dziewczyny wskoczyłam na chwilę do was ciesze się że wszystko ok trzymam kciuki za badania i za duże już fasolki ,u mnie bez zmian całe szczęście POZDRAWIAM
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Wiece co zamowilam kebaba... lecz jak tylko dotarł i zjadłam 3 kęsy to odstawilam nie moglam go zjeść nic a nic..... teraz tylko mnie mdli bo w calym domu pachnie kebabem z sosem czosnkowym :/ ehhhhh juz mam dość tych moich zachcianek tylko na chwile:/
SEXIKI to jest zalecenie lekarza pani doktor maminy, cwiczenia te sa bardzo wskazane w calym okresie zycia maja na celu utrzymanie gorracej temperatury pomiedzy babka a powtarzaczem slowa "zaraz"czyli facetem.
wzmacniaja nie tylko miesnie kegla ale rowniez miesnie ust kobiety co pomaga jej w przyszlosci walczyc ze slowem "zaraz" [/QUOTE]
Mammina Ty jesteś zajebista
wzmacniaja nie tylko miesnie kegla ale rowniez miesnie ust kobiety co pomaga jej w przyszlosci walczyc ze slowem "zaraz" [/QUOTE]
Mammina Ty jesteś zajebista
reklama