reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
płakać mi się chce... ale nie wiem z jakiego powodu ..
czy ja coś przeoczyłam czy ktoś już wie, że będzie miał dziewczynkę? czy tylko o chłopcach wiadomo?
kamila!
biedactwo, to hormony pewnie, popłacz troszkę to może się "oczyścisz" i będzie ci lepiej
ja raczej nie mam nastrojów do płaczu, częściej mnie jakiś taki wkurw bierze niekontrolowany i niby bez powodu, choć oczywiście powód zawsze się znajdzie
kamila!
biedactwo, to hormony pewnie, popłacz troszkę to może się "oczyścisz" i będzie ci lepiej
ja raczej nie mam nastrojów do płaczu, częściej mnie jakiś taki wkurw bierze niekontrolowany i niby bez powodu, choć oczywiście powód zawsze się znajdzie
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
nie chyba nie ma jeszcze żadnej dziewczynki u nas...czy ja coś przeoczyłam czy ktoś już wie, że będzie miał dziewczynkę? czy tylko o chłopcach wiadomo?
kamila!
Chce mi sie płakać ale jakoś nie moge ?!?! dziwne to... a smutno zrobiło mi się bo synio usną i jest cisza w domu ..
kamila!
to ty się ciesz! ile ja bym dała, żeby mój synio usnął i była cisza w domu! na szczęście teraz moja mama trochę go "przejęła" a ja sobie leże z laptopem i buszuję po necie. Mój synek niestety nie śpi już w dzień mniej więcej odkąd skończył 2 lata...
to ty się ciesz! ile ja bym dała, żeby mój synio usnął i była cisza w domu! na szczęście teraz moja mama trochę go "przejęła" a ja sobie leże z laptopem i buszuję po necie. Mój synek niestety nie śpi już w dzień mniej więcej odkąd skończył 2 lata...
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
mój tez nigdy nie śpi i nie jestem przyzwyczajona do tej ciszy uwielbiam jak bryka śmieje sie bawi śpiewa tańczy i wymyśla nowe słowa a jak spi to tak cicho ciemno beznadziejnie no ale cóż..kamila!
nanulika wydaje mi się że wyniki masz książkowe.
W mojej mądrej książce napisali, że kobietom w ciąży mogą puchnąć lub krwawić dziąsła pod wpływem działania estrogenu na tkanki jam ustnej. Należy wtedy zwiększyć dbałość o higienę jamy ustnej, zmienić szczoteczkę do zębów na miękką, żeby dodatkowo dziąseł nie podrażniać. Używać regularnie nici dentystycznej, można też używać delikatnego antyseptycznego płynu do płukania ust.
sicilpol
Ma-Ma!
avo- to jst dokladnie tak jak pisala an.ka- normalne, ja tez gdzies widzialam artykul, ze takie krwawienie przypada na okreslony tydzien ciazy- poszukam, moze znajde ten artykul.
Czy Wy tez tak macie, ze zachciewa Wam sie brzydkich , tluczacych i nie jakos super zdrowych, ale przepysznycz potraw?
Jejku to sie ciesze, bo myslalam, ze tylko ja sie w smietnik przemieniam.
Rzeczy, ktore lubilam, zdrowe, teraz jem automatycznie- z porzymusu, a chipsy, kluski, placki, pierniczki...moglabym non stop
Aha i obudzily sie znow mdlosci Nie bylo ich, bylo zle, a jak sa, to jeszce gorzej ehhh i kto tu nas zrozumie buuuu chyba sobie tez pojde poplakac, nad sokiem buraczanym
Czy Wy tez tak macie, ze zachciewa Wam sie brzydkich , tluczacych i nie jakos super zdrowych, ale przepysznycz potraw?
Jejku to sie ciesze, bo myslalam, ze tylko ja sie w smietnik przemieniam.
Rzeczy, ktore lubilam, zdrowe, teraz jem automatycznie- z porzymusu, a chipsy, kluski, placki, pierniczki...moglabym non stop
Aha i obudzily sie znow mdlosci Nie bylo ich, bylo zle, a jak sa, to jeszce gorzej ehhh i kto tu nas zrozumie buuuu chyba sobie tez pojde poplakac, nad sokiem buraczanym
reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
z tego co czytam to się opyla! jeśli mnie to ma uchronić przed pęknięciem albo nacięciem podczas porodu to zacznę już dziś tylko zapytam ginki czy przy tych plamieniach mogę..
mamina
a sexiki to to co myślę czy może jakiś nowy rodzaj ćwiczeń który się tak ładnie nazywa?
SEXIKI to jest zalecenie lekarza pani doktor maminy, cwiczenia te sa bardzo wskazane w calym okresie zycia maja na celu utrzymanie gorracej temperatury pomiedzy babka a powtarzaczem slowa "zaraz"czyli facetem.
wzmacniaja nie tylko miesnie kegla ale rowniez miesnie ust kobiety co pomaga jej w przyszlosci walczyc ze slowem "zaraz"