reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Imieninowe STOOOO LAAAAAT. Buziaki i najlepsze zyczenia dla Was

Josie gratuluje pierwszych krokow - super prezent :)

Wpadam na szybko. Dzieciaki spia - pewnie dlugo ta bloga chwila nie potrwa. Dzisiaj na szczescie ostatni dzien kiedy pilnuje malej. Utwierdzam sie w przekonaniu, ze bejbi sitting nie jest dla mnie. Aga chyle czola - tyle lat zajmowalas sie maluchami, a ja po czterech dniach mam cierpliwosc na poziomie -20 :confused2: Dzisiaj piateczek nioch nioch. Trzeba znalezc jakies filmidlo i chyba sobie drina strzele. Albo poszaleje i drina zabiore do wanny pelnej piany... i swieczki zapale... i muzyczke wlacze. A co! Wolno mi :) Czekam na wieczor :) Polecacie jakies filmy???

Aylin - my mamy po Alince taka pchajkę (na zdjeciu, które wkleiłaś to pierwsza od prawej strony), Alinka bardzo lubiła się nia bawić, ale dostała ją gdy miała coś około 2 latek, zobaczymy czy Kuba będzie chciał się nią bawić,

Asik (chyba) - Kuba wcina wszystkie owoce, ale Alinka..... koszmar!!! Zje ewentualnie jabłko, albo banana - truskawkę albo malinę słownie jedną i nie chce żadnych więcej owoców jeść.

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla wszystkich Anek!!!!!!

Przekazuję też pozdrowienia od Kasiulki.

Ostatnia edycja:
Niespodzianka jaki plan!!! Podlaczylabym sie gdyby nie to ze mamdzis ta kolacje z mezem :-D
Przegapilam ze zajmujesz sie dwojka :eek:

A z filmow to ja ostatnio wieczorami siedze z serialem - the killing. sa trzy serie a jestem w polowie drugiej :tak:

Sto lat Aneczki :-):tak:

A Ty Alijenka masz urodzinki dzisiaj? to najlepszego i widzimy sie pozniej przy drineczku lub pifffku ;-)

Aylin
- Toys r us ;-) jak tak zachwalasz to musze sie rozejrzec i tulasek dla pokrzywdzonej ;-) a co z tym watkiem siniakowatym?

Josie- jak czytam o Janku to jakbym o swojej czytala :-D tylko moze az tak drastynie nie wali glowa :-D

Asik- mojej mowie nie i pokazuje palcem zazwyczaj slucha ale jest dzien ze nie i zrobi po swojemu to dostaje po lapkach (delikatnie) tak tylko zeby wiedziala, ze raczka nie wolno tego dotykac ;-) Niektore rzeczy kojarzy, ze nie moze i wtedy jest tylko usmieszek, spojrzenie na mnie i czekanie na moja reakcje :-D wtedy mowie nie a ona i tak dotyka (np telewizora) to ja znowu sie pytam "co mam powiedziala" a ta reka macha na nu nu nu :-D

Dzisiaj piateczek nioch nioch. Trzeba znalezc jakies filmidlo i chyba sobie drina strzele. Albo poszaleje i drina zabiore do wanny pelnej piany... i swieczki zapale... i muzyczke wlacze. A co! Wolno mi :) Czekam na wieczor :) Polecacie jakies filmy???
nalezy Ci sie a co :tak::-D juz dawno tego nie robilam................

Dzieki za rady z tymi wszami bede je miec po kontrola ;-)

Wszystkiego dobrego dla wszystkich Anek:-)

asik ja mojemu groze palcem i mowie nu nu nu. sa rzeczy ktore juz kojarzy ze nie wolno, i jak go na tym przylapie to on speszony macha palcem i mowi nununu.... po czym robi to samo dalej :-D ogolnie ma dni ze slucha a ma dni ze wcale i jak mu zabronie to rzuca sie glowa w sciane czy podloge w ramach protestu... ostatnio czolem walnal w kant parapetu bo mu nie pozwolilam siegac do kwiatkow.... siniak na czole ze hej.,.. no wiec tak srednio slucha...
Damian na szczęście tylko usiądzie i płacze jak mu czegoś zabraniam

autko umyte tylko musiałyśmy się z Oliśką przebrać bo byłyśmy całe mokre, tyle zabawy przy tym było:-D:-D:-D

Alijenka dziś urodzinuje, więc i tu składam życzenia! Najlepszego, zdrówka, szczęścia, miłości i cierpliwości - wiadomka!:)

Życzenia również dla naszych babyboomowych Aneczek!

Aylin zrobiłam dziś chili con carne:D Polka zjadła tylko 3 łyżeczki i pogardziła, nie to co twoja:p

Josie plan extra!

Młoda tak sobie wkłada palce do buzi, że aż wymioty prowokuje tzn. nie wymotuje, ale wiecie o co chodzi. Mam nadzieje, że to na zębole. No i co chodzi bez pampka to sobie próbuje zajrzeć do psipsi, ale sprawdzałam i nie ma nic zaczerwienionego, więc pewnie żadne zapelnie:/

Alijenka sto lat urodzinowo!!!!!

I wszystkim Annom również wszystkiego najlepszego życzę!!!

I na tyle bo dzieć na dwór chce wyjść. Wyjął buty z szafki, skarpetki z szuflad i stanął pod drzwiami z oczami kota ze Shreka :-D

tia tia mam urodzinki, od 16.45 jestem o rok starsza :baffled:,aż wstyd się przyznać :szok::szok::szok:, w moim wieku już lepiej obchodzić imieninki :))))))

ale bardzo dziękuję za życzenia :-):-):-)

reklama
ej alijenka - żaden wstyd!!!! super, że masz tyle lat co masz, a wyglądasz na 10 lat mniej - dużo zdrówka jubilatko!

mlodak - Szymus na fotce w suwaczku ma krótkie włoski - jak sie udało taki fryz zrobić????

Mój mały jak zobaczył nożyczki, to zaczął płakać, udało sie tylko przyciąć grzywkę.

Do góry