reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin- Ale super i tylko 20 zł zapłaciłaś????????????:szok: Gdzie, gdzie gdzie?????????:-D
Kasiek - po drabince ?????:szok: wow. Mati wczoraj ćwiczył wchodzenie i schodzenie na krzesełko i to dla mnie za dużo:-D
tousRus
czy jakos tak sie to pisze

Ufffff..... dostalam eska od Claire, ze sprawdzila mlodej wlosy i jest czysto! oby tak zostalo! normalnie jak mi o tym powiedziala, ze co chwile sie drapalam:baffled: Nigdy nie mialam tego dziadostwa i nawet nie wiem jak to wyglada :eek: a poza tym nie wiem czy bym dala rade wyjmowac je bo przyznam, ze brzydzi mnie to :confused2:

Swoja droga to wydawalo mi sie, ze w PL nie ma juz tego problemu przynajmniej tak sie nie slyszy o tym jak tutaj ale moze sie myle....
aj jest, ja w liceum gdzies jeszcze załapałam. Na szczęscie teraz sa środki bez problemu do kupienia. Tak czy tak sprawdzaj jej jeszcze włoski przez jakis czas. Bo to badziewie moze nawet w głupiej piaskownicy załapac

reklama
Mati przespał dzisiaj cała noc mimo kataru:-):szok:
No i chyba zaczynamy chodzić , mamy już za sobą pierwsze, pojedyńcze samodzielne kroczki:-), ale ewidentnie boi się puścić palucha, więc czasem coś mu dam w zamian i idzie.:-D
Gratuluje;-) tylko patrzeć jak zacznie biegać. Moja kuzynka robiła tak ze swoim dzieckiem jak bało się póścić palca to dawała ołówek i chodził;-)

Witam :-)

Ale Kuba zrobił aferę o 5 rano, darl sie Mamooo jakby go ze skory obdzierali, lecę do Jego pokoju a ten, ze ktoś wszedł do naszego domu, ktoś obcy, ze nas zabije i takie rożne, masakra. Zasnął i śpi jeszcze :tak:
Bidulek, dobrze, że już nie pamięta

wczoraj poszlismy na zakupy - młoda dostała potwora do pchania na kiju - całe 20 zł zainwestowałam a dzieć mega szczęsliwy. Nawet do wanienki chciała z nim iść. Niestety w markecie uderzyła się o róg kartonowego pudła - śliwa na czole fioletowa moment wyszła.
Też się zastanawiam nad kupnem czegoś takiego. Ostatnio widziałam za 15 zł helikopterek tylko, że plastikowy. Buziak w czółko od BBciotki;-)

od dziś Polka sama wchodzi po drabince na ślizgawce i zjazd...a to nie jest ta najniższa. bosche teraz to już jej na sekundę nie zostwię:/ pomyśleć, że tak czekałam aż zacznie biegać:p
Damian już jakiś czas temu się nauczył włazić na drabinkę i urwanie głowy z tym jest

asik czytajac poranna prase wpadlam na to:

Sygnalistka musi odejść
najgorsze ze na tym cierpia dzieci :no: jak ja nie znosze lekarzy.

poza goraczka janek ma sie dobrze. wczoraj zrobil 2x po 4 samodzielne kroki ale tak nieswiadomie bo nie zauwazyl ze go juz nie trzymam :-D
Dzięki za artykuł. Brak mi słów po prostu, ręce opadają:no:

Gratki za pierwsze samodzielne kroczki:-)

Kuzwaaaaa zawiozlam mloda do opiekunki oczywiscie spoznione bo mloda jak nigdy postanowila pospac do 8 a my juz od wiekow nie uzywamy budzikow bo po co :-p mloda jest naszym budzikiem :-D ale ja nie o tym.... ta oznajmila, ze byla u niej dziewczynka z WSZAMI i, ze Aurelka mogla sie zarazic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kurde niby taki rozwiniety kraj a wszy sa na porzadku dziennym wrrrrr......
Oby mała nie załapała &&&&

Asik - i masz sprawę wyjaśnioną:wściekła/y: Cholerna służba zdrowia, tylko kasa się liczy:angry:
Tak jak piszesz, wszystko jasne czemu odwołują:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak reagujecie jak dziecko robi coś czego nie powinno??? Damian jak się uprze to nie ma zmiłuj, nie pomaga mówienie 'nie wolno' , przytrzymywanie itp. W ogóle u niego słowo nie to jak płachta na byka i tak swoje zrobi i to z większym zapałem:no::no::no:

Iwon oby szybko wyszły mu te ząbki :tak:

Andzia no juz na szczescie nie boli, jeszcze coś tam poczułam w trakcie ćwiczeń ale nie ma tragedii, na szczescie.

sunshine to dobrze, ze Aurelka nie złapała tego świństwa :tak:

Nic biorę sie za obiad, Wojtek śpi wiec na spokojnie mogę gotować :-D Dzisiaj szybkie danie - spaghetii, Kuba i Wojtek uwielbiają :tak: A za 1.5 godziny do koleżanki jedziemy, na szczescie maz nas zawiezie bo jakoś nie chce mi sie autobusami w taka pogodę.
Musze jeszcze zagrać z Kuba w memory bo mnie męczy :-D

Asik - ja też powtarzam "nie" , ewentualnie przytrzymuje. A jak sie rozryczy to pozwalam się wypłakać.
Byłam wczoraj z chlopakami na festynie koło mamy i pod koniec Mati zaczął marudzić chyba ze zmęczenia, po chwili sie rozryczał i nijak nie dal się uspokoić, nic mu nie pasowało. W końcu posadziłam go do wózka i tak sobie płakał (czekałam aż Adi skoncz malawać sobie buźkę), ale nigdy nie zapomne nigdy tego wzroku straszych babek:zawstydzona/y:, normalnie jakbym go maltretowala przynajmniej:-(

Polaa udanych plot u koleżanki:-p
Alijenka no niby też powtarzam do upadłego, że nie wolno ale czasami trwa to nawet pół h jak się uprze:no: i jak tu mieć cierpliwość?

mały zasnął to idę z Oliwką auto umyć bo wstyd jutro takim na wesele pojechać..

asik ja mojemu groze palcem i mowie nu nu nu. sa rzeczy ktore juz kojarzy ze nie wolno, i jak go na tym przylapie to on speszony macha palcem i mowi nununu.... po czym robi to samo dalej :-D ogolnie ma dni ze slucha a ma dni ze wcale i jak mu zabronie to rzuca sie glowa w sciane czy podloge w ramach protestu... ostatnio czolem walnal w kant parapetu bo mu nie pozwolilam siegac do kwiatkow.... siniak na czole ze hej.,.. no wiec tak srednio slucha...

mam dzis imieniny i po pracy idziemy na obiad - zabieram meza do restauracji na wzgorzu z widokiem na caly krakow, nigdy tam jeszcze nie byl, nawet nie wie ze takie miejsce jest :-)

Dzieci śpią więc tak na szybko.

Alijenka 1331025565_326266949_1-Zdjecia--Sto-Usmiechow-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci.jpg i zdrówka!!!

I oczywiście życzenia dla Wszystkich Anek :)

Załączniki

• 1331025565_326266949_1-Zdjecia--Sto-Usmiechow-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci.jpg
    1331025565_326266949_1-Zdjecia--Sto-Usmiechow-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry