mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Czasem robię te cwiczenia plus sexiki...szczerze mowiac to pewnie kolejny wymysl bialych ludzi. Kiedys nikt o tym nie słyszał przeciez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Avo, ale Ty mówisz o takiej glukozie do picia czy, takim zwykłym badaniu poziomu glukozy we krwi, ale bez picia tego świństwa... Ja też jestem z Wawy, właśnie skończyłam robić badania ze skierowania. Faktycznie była tam zaznaczona glukoza, zrobili mi ją, ale pić nic nie musiałam do tego...ćwiczeń Kegla nie robię i w 1 ciazy tez nie robiłam
co do glukozy to W Warszawie to badanie jest obowiązkowe dla każdej ciążarnej.
Ja miałam w pierwszej ciąży to badanie teraz też ok 5 miesiąca będę miala i wszystki emoje koleżanki mamy lub ciężarne również miały to badanie jeszcze nie nie spotkalam z tym zeby ktoś nie mial bo PODOBNO to badanie ma na celu wykrycie tej cukrzycy ciążowej która może być niebezpieczna w ciążysicilpol
ja jestem w drugiej ciąży a o tej glukozie dowiedziałam się z tego forum dopiero więc chyba trzeba mieć jakieś wskazania, z tego co czytam to się cieszę, że nie muszę tego przechodzić