reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam się i uciekam, bo jedziemy kupić G buciorki w końcu :-)

Potem zaczynam wieeelkie pakowanie, bo jutro jadę sama z G na działkę, a w piątek wyruszamy stamtąd nad morze. Na działce przeważnie zasięgu internetowego brak, więc pewnie będzie mnie tu mało, no, a potem wywczasy. Także lachonki moje, będę wpadać w miarę możliwości.

mlodak - no to zdrowia dla Grubcia i oby szybko mu przeszło!!

Iwon - śniłas mi się dziś!!!! :-D:cool2: szłyśmy jakimś parkiem i nagle zza drzew wyłonił się pięęękny widok - plac z kolorowymi kwiatami!!! fantastycznie to wyglądało i jak to zobaczyłam to zaczęłam krzyczeć - Iwon Iwon musisz to zobaczyć!!!!! Nigdy nie sprawdzam sennika, ale tym razem sprawdziłam: znaczenie często seksualne :-):-D, dobre zdrowie, sukces, wiele dobrego :-)

nooo!! to tym optymistycznym akcentem życzę miłego weekendu.

reklama
Aga daj znać jak Antoś?

kurcze ale puchy:-( szkoda, że nie mam czasu wieczorami z wami posiedzieć:-(

hej mamuchy. Nie miałam kiedy wejść na kompa. Wczoraj wieczorem pofarbowałam sobie sama włosy :-D Wyszło nawet nie źle :tak:
Upały okropne Kubulek śpi teraz dwa razy dziennie znowu raz długi przed południem i po południu ok pół godziny. Próbuje sie wreszcie zmobilizować na zrzucenie brzucha ale nie mogę. Nie lubie się pocić a bez tego sam nie spadnie. mam do wyboru do końca życia chodzc w szerokich bluzkach i odpowiadać na pytanie czy znowu jestem w ciaży czy wejść w bikini i jechać z małym nad morze ;D ale dylemat. :-D

Dziewczyny, ja też bym chciała mieć więcej siły i energii, ale niestety nie daję rady... Za dużo tego, naprawdę...

W dodatku szukam opiekunki dla Moniki od 9 sierpnia, bo jej opiekunka jedzie na wakacje... od września też się nią nie zajmie bo wraca do pracy... I tak o, lipa... Chociaż jestem jej bardzo wdzięczna, że zgodziła się zostać z nią te kilka miesięcy. To dla nas była ogromna pomoc...

właśnie się położyłam żeby Wam odpisać, bo Monika śpi i sama komara przycięłam na jakieś 10 minut
wychodzi zmęczenie i niedospanie
jeszcze muszę ugotować obiad dla nas i zupę dla Moniki bo ostatnia została i w lesie jestem :p

Ale byliśmy już na spacerku - fajny wiaterek jest :D i nie ma aż takiego upału :) No i po obiadku jak już go zrobię (dzisiaj tortilla mięsno-warzywna) to znów na spacerek :) a raczej na plac zabaw :)

Aga tempka spadla? Zdrowka.

Mloda oby leki podzialaly. Jak Grubcio dzisiaj?

Zaza nie lam sie ja tez jakos wieczorami ostatnio nie siedze.

Munka milego urlopu :)

Papitka a jaki kolor wybralas? Ja mam faze na braz popielaty, ale przy moim naturalnym zawsze mi wylezie ten cholerny rudawy odcien :/

Rysica dobrze, ze chociaz weekend wolny - moze uda Ci sie troche odpoczac.

Kurde u nas upal niemilosierny. Sloneczko piekne, ale nie ma co na plaze ruszac bo w weekend to cialo przy ciele :p No i nie ma gdzie zaparkowac. Jak mlody sie obudzi to idziemy do znajomych - oni maja ogrodek i basenik dla dzieci - sama tam wleze ;)

hej laski :-)
wczoraj po pracy nawet was doczytałam ale już nie miałam siły żeby coś skrobnąć :sorry: dziękuję wszystkim za odpowiedzi o warzywkach itp.
młodak oby Grubcio szybko stanął na nogi &&&
Rysica obyś szybko znalazła jakąś fajną opiekunkę &&&
Muńka bawcie się dobrze i pięknej pogody życzymy :tak:

co do bobu to ja uwielbiam!!!

Hej, młody wczoraj miał tylko to 39tem noc spokojna, ale dzisiaj jest mega maruda, a najgorzej, ze nie wiem jak mu pomóc- czasami mam ochotę wyć razem z nim :( w takich chwilach ciężko jak się jest samotnym.

Bób też lubię i Antkowi posmakował, ale tez nigdy nie dawałam cukru.

Hej, ja na szybko. U nas leje, sciana wody.

Bób aby nie smierdział gotuje się w wodzie z dodatkiem cukru a sól dopiero po połowie czasu gotowania. Ale mi i tak smierdzi :) Co nie znaczy ze nie lubie :)

Ide konczyc zapiekanke.

Paaa

reklama
Nie ma. Tego cukru ja daje płaską lyzeczke na garnek wody.

A i środek działający na paskudne krwiopijce latające - esencja waniliowa, olejek waniliowy ten taki do ciasta za 1 zł z groszami. DZIAŁA. Tysia jest pogryziona tylko na głowie bo nie wpadłam na to aby jej włoski też posmarowac. Minus taki że się pachnie jak ciasto ;) a i trzeba tak co godzinę smarowac. Ale nie zra ;)

Do góry