reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Meldujemy sie i pragne oswiadczyc, ze to byla TRZY DNIOWKA!!! dzis perelke wysypalo na buzce, brzuszki i pleckach ale tak delikatnie..... myslalam, ze to potowki bo za uszkami najpierw zauwazylam ale potem patrze, ze na calym cialku a przeciez nie spocila sie dzisiaj..... :-):tak:

Sunshine dziwna ta twoja lekarka, raczej dziewczyny narzekają, że na wyspach to tylko paracetamol zalecają, może to jakaś Ruska? ;-)

Pakistanka :-p

Niespodzianka- i jak woda w basenie :-D

Aga- i jak Antos?

Aylin- u nas na muszki stopuje sie olejek waniliowy ten do ciasta :tak: nie wiem czy u Was sa te dziadostwa ale te dopiero gryza :szok:

Bylismy dzisiaj w Walii i jako pamiatki przywiozlam sobie galki do szuflad :-D:-):-p

Kobitki, ja na chwilkę!!

Skończyłam pakowanie, jem kolację i idę do wyra, bo jutro samotna podróż z G.

Sciskam Was mocno!!! Jak będę miała możliwość to wpadnę na moment, ale może być z tym problem. paaaa

P.S. uwielbiam bób!!!!!! ja gotuję i dodaję do wody łyżkę masła, łyżeczkę cukru i sól. Mniam!!!!!

Papitka a jaki kolor wybralas? Ja mam faze na braz popielaty, ale przy moim naturalnym zawsze mi wylezie ten cholerny rudawy odcien :/
Czerwony.

Ale farbe odradzam wszystko brudze muszę codziennie włosy myć teraz żeby to cholerstwo zmyć jasiek cały czerwony od potu jak w nocy spałam farbowałam sie już na ten kolor ale nigdy tak nie brudziłam. Fajnie pachnie na początku a teraz po umyciu to włosy mają taki dziwny zapach bleee. Nowa farba garniera do dupy się nadaje a nie do włosów.

U nas dzisiaj chłodniej, kubulek śpi, obiad się robi.

Mój A dzisiaj poszedł do pracy na 6 wróci o 15 i na 21 idzie znowu tyle roboty na magazynie jest ;/
Co do bobu też go uwielbiam ale nie umiem go gotować nigdy mi ze skórki nie wyskakują tylko albo za twarde albo rozmaślone są ze sie wyjąć nie da :wściekła/y:

Sunshine dobrze, że to "tylko" trzydniówka

Aylin udało Ci się opanować wodę?

Papitka dzięki za cynk, bo mnie się niektóre rudości z nowej serii Garniera podobają i się zastanawiałam nad tą farbą...

Muńka udanych wakacji!!!!!!!!!!

my niedawno wróciliśmy znad wody, znowu Jeziorko Srebrne - uwielbiam to miejsce!!! szkoda, że jutro do pracy :(

Wróciłam od teściów:)! Nie odzywam się z moim M, jestem wkurzana na wszystko i nic mi się nie chce. Nie mam już weny pisać co i jak! Było gorzej niż tragicznie, tort rodzinny przesiedziałam w aucie itp.

Pola spała całe noce do 8.00 po wrażeniach z całego dnia: stada kóz, konie, krowy, kury i ganianie wielkiej ropuchy:D Dobrze więc, że chociaż dzieć zadowolony:) Obecnie to mamy mały pomocnik: podaje pranie, 'składa' suche, odkurza, wyciera podłogi ścierą itp.:D

aga chyba nie zauważyłaś, że Antoś był najwyższy ze wszystkich dzieci! Po prostu duży z niego chłopak będzie - koszykarz:) Jak tam jego zdrówko?

papitkaa ja zawsze sama farbuję i tylko raz w życiu byłam u fryzjera:p

Bób też lubię, zapach mi nie przeszkadza:) Najczęściej również rozgotowuję:p

Woda w teorii opanowana. Burza minęła ale panowie od remontu zostaną powitani średnio optymistyczna informacja - w piątek się chwalili że znaleźli prZyczynę podmakania naszej ściany. Jutro rano zostaną wyprowadzeni z błędu...

Piękny weekend szkoda, ze juz sie skończył :-( Dziś byliśmy w parku z rzeźbami, mloda troszke pospała a my wykorzystalismy czas na opalanie sie na kocyku :-)

Ja tez uwielbiam bób :-):tak:

Ile utrzymuje się wysypka po 3dniówce?

reklama
Hej,

za bardzo nie nadrobilam ale na szczescie duzo tez nie pisalyscie ;-)

Sunshine dobrze, ze to tylko trzydniowka.

Papitka ja sie tak raz zalatwilam farba, tzn cała poduszka była pózniej czerwona, teraz jak nałoże farbe to nawet jak juz mam suche włosy to podkładam ręcznik pod głowę do spania :tak:

Co do bobu to ja tak sobie lubię, zjem ale nie przepadam jakoś specjalnie, a to mąż i Kuba bardzo lubią, ja gotuje z koperkiem, polecam, super zapach i smak pózniej :tak: No ale każdy woli co innego :)

u nas dzisiaj rewelacyjna pogoda, ale grzalo, chłopaki praktycznie cały dzien w ogrodzie w basenie, Wojtek miał radocha, uwielbia wodę :-) A ja teraz padam, zmęczona jestem strasznie. Mąż wlasnie pojechał do pracy. Rano do przedszkola, nie chce mi sie ale ostatni tydzień i Kuba ma wakacje :tak: Ach bedzie mi brakowało tego czasu dla siebie w ciagu dnia :zawstydzona/y: Akurat jak jest w przedszkolu to Wojtek śpi tez w tym czasie i mam spokój no ale cóż, tez sie mu należą wakacje :-D

Do góry