reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Nie ! no co za `bzdurny` artykuł - oczywiście wszytskie dzieci są idealne - Spią i jedzą tyle, ile "ktoś" im każe:szok::-D

We wtorek Mati wstał 6:30 ; drzemki 9:30- 11:00 i 15:30 - 17:00, poszedł spać o 22:00 - nocny sen =9,5 h i drzemki 3 h
Wczoraj pobudka o 6:30; drzemka 10:30 - 13:00, poszedł spać o 21:00 (próbowałam położyć go o 20, ale nijak zasnąć nie chciał) - nocny sen 8,5 h i drzemki 3,5 h
Dziś znowu wstał o 6:30
Czy ja powinnam się martiwć????????? Nie potrafię go zmusić, do tego żeby spał dłużej w nocy. Podkreślam, że do tego przebudza się kilka razy w nocy :wściekła/y::szok:

Alijenka nie wiem czy przez częste czyszczenie nosa choruje, ale na pewno nie powinna tego robić codziennie:szok:
Może ma przerośnięty 3 migdał - stąd uczucie ciągłego zatkania noska i choroby. Adi tak miał, nos zatkany i nic nie pomagało - psikanie, odsysanie, inhalacje. Teraz po usunięciu może normalnie noskiem oddychać. Chodzi teraz i dmucha nosem non stop i cieszy się, że może swobodnie oddychać.
Niech koleżanka idzie do laryngologa jak najszybciej.

Kasiek wspólczuje nocki. U nas te z ciągłe pobudki i stęki

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej wspolczuje nocek. U mnie tez srednio - ratuje sie kawa. Wyglad nieciekawy, skupienie -10.

Iwon umknelo mi, ze Julek chory. Mam nadzieje, ze szybciuchno mu przejdzie.

Aylin czy to nowa pasja, czy juz wczesniej mialas smykalke do tortow? Wyszedl super.

Zaza swietny pomysl z tym panienskim. Znajoma na pewno nie bedzie sie dlugo smucic. Jeszcze sie bedzie tak, ze panienski byl lepszy od wesela hihi

Papitka kciuki za wyniki. I tak jak dziewczyny napisaly - to sytuacja przejsciowa - bedziecie na swoim w koncu.

Kasia.natka wspolczuje powodzi i komplikacji z nia zwiazanych.

Kto pytal o mleko :zawstydzona/y: Mlody je o 5 ok 190-200, pozniej w ciagu dnia 150 ml, na koniec kasze na gesto z butli 210-240. Jak pomine mleko srodkowe lub zastapie je obiadkiem czy kanapka to bankowo obudzi sie w nocy na jedzenie. Dziwne.

Papitka - pamiętaj - nie ważne jak się zaczyna, ważne jak sie konczy.:-D:tak:
Rozsądna z Ciebie młoda kobieta i na pewno ułoży się po Twojej myśli.
No i przynajmniej masz dużo czasu dla Kubusia:-D
oj tak i to uwazam za plus bycia młodą mamą. Przez te dwa lata zanim kubulek idzie do szkoły skończe studium administracji i będę miała już coś na start przy szukaniu jakiejś pracy a potem zobaczymy co los mi dalej zgotuje :tak::-D

Niunio śpi. A tez śpi z nim. I mam w domu nieziemską cisze. A więcej marudzi niz kuba. :-D Pogoda strasznie zmienna raz złońce raz chmury nie wiadomo jak sie ubrać mam nadzieje że w sobote będzie ładnie bo u teściowej w pracy piknik jest i nas zabiera bo teść z A mają pracujące soboty i siedziałabym sama z niuniem a tak się kuba wyszaleje będzie lepiej w nocy spał;D

zaczełam i już wiem że nie mogę przeczytać dzisiejszego "Df", po tym fragmencie ściska w dołku:-(
Takich ludzi nie powinno zamykać się w więzieniach, kara smierci tez jest za łagodna. Powinni ja potraktować tak jak ona swoje dziecko- tylko kilka razy.

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Kasiek wspolczuje nocki, a co do jedzonka to Wojtek na noc pije butle mleka :tak: I mam nadzieje, ze bedzie pił mleko jak najdłużej. Oczywiscie butle dostaje po kąpieli przed samym wlozeniem do łóżeczka tak koło 17 jeszcze je jakiś jogurt, kanapkę lub cos innego. Na śniadanie zazwyczaj kaszka bo bardzo lubi.

Papitkka młoda mamusia z Ciebie, moja siostra miała 18 lat jak urodziła syna. Razem w ciąży chodzilysmy :-D Ja urodziłam Kubę w dniu jej terminu, Ona 8 dni pózniej tylko ja mieszkam w UK a Ona w Pl, szkoda ze tak na odległość to wszystko było. Aaa i miałam 23 lata jak Kubę urodziłam wiec jak bede miała 37 to Kuba bedzie miał 14 a Wojtek 11 :-D

Alijenka podeszła wiekowo haha, usmialam sie :-D Weź, przestań. Młoda jesteś :-D

Aylin śliczny tort :tak:

Nic, niedługo biorę sie za obiad bo Kuba wróci z przedszkola a mąż z pracy, jedzie od razu po Niego wiec nie musze iść. Wojtek śpi w najlepsze, ale spokój w domu, uwielbiam to...

reklama
Do góry