reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wypad nad wodę udany!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sergiusz zrobił swoje pierwsze 2 ;-) samodzielne kroczki i to w wodzie hehe po czym padł do wody i zanurkował:-D
z wody oczywiście nie chciał wyjść chociaż szczena latała:-D

poza tym nauczył się dzisiaj sam wchodzić na łóżko w sypialni

reklama
Aga najważniejsze że wszystko się udało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie ważne czy w domu czy na działce, jeszcze będą miały dzieciaczki okazję się pobawić :-D:-D:-D:-D

kasiek masz rację to solpadiene czy jak to tam działa cuda na ból i ja ketonal to brałam tylko jak mi dysk wyskoczył i do tego odrazu mocne osłonowe !!!!!!!!
a co do kotków to i ja ma 3 kotki w domu !!!!! na okrągło są kotne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

polaa fajnie że impreza udana, ciekawe jak będzie u nas :baffled::baffled::baffled::baffled:

zaza moja jak byliśmy nad morzem to nie chciała wychodzić z morza które miało 14 stopni :-D:-D:-D, a im wieksza fala tym lepiej, nie interesował ją już basenik po który specjalnie zasuwaliśmy do Kołobrzegu !!!!!!!!!!!

Papitkaa i jak z Twoim obiadem na mieście ????????? :-p:-p:-p

no to ja dziś na polu walki sama z bronkiem :-p:baffled:

ja to już dawno odpadlam ;-) nad wodą piwko, w domu drugie, a przed chwilką jeszcze trochę od D podpiłam :-D
ojej ale smaka robicie. Nie pamiętam kiedy tak mogłam usiąść sobie z pifkiem haha.

Papitkaa i jak z Twoim obiadem na mieście ????????? :-p:-p:-p

no to ja dziś na polu walki sama z bronkiem :-p:baffled:
A kebabik bardzo dobry haha.

wypad nad wodę udany!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sergiusz zrobił swoje pierwsze 2 ;-) samodzielne kroczki i to w wodzie hehe po czym padł do wody i zanurkował:-D
z wody oczywiście nie chciał wyjść chociaż szczena latała:-D

poza tym nauczył się dzisiaj sam wchodzić na łóżko w sypialni
Gratki pierwszych samodzielnych kroczków.
Ale macie fajnie mój mały jeszcze duzej wody nie widział trzeba sie kiedy wybrać jak będzie okazja.

Kasiek moj Kuba chciałby kotka ale niestety za daleko ;-) A tak poważnie sama bym chciała ale na razie nie ma jak, jak latamy do Polski to nie miałabym co z Nim zrobić, wiadomo jakiś hotel dla zwierząt albo coś ale jeszcze poczekamy.

Papitkka Wojtek tez dzisiaj spał do 8.30. No a Kuba to pobił chyba rekord bo do 11
No to śpioszek ;D

Nie wiem dlaczego - albo zęby, albo "cudna" pogoda to sprawiają, ale od 3 dni Kuba śpi 3 razy w ciągu dnia.
Wstaje rano ok. 8-mej, kładę go ok. 11-tej, śpi tak ok. 30 min. do godzinki, potem ok. 15-tej śpi 2 godz., a potem między 19-tą a 20-tą na godzinkę. Przebieram go już wtedy w piżamkę i nawet jak sie obudzi, to leży w łóżeczku i z powrotem zasypia tak ok. 22-giej. Wyszła nam juz ostatnia czwórka, tzn. przebiła się. Dziś już nocka była spokojna.

Alijenka - na prawdę się cieszę, że juz mamy czwórki na wierzchu, jeszcze tylko trójki i na moment powinien byc spokój. Teraz już jestem o tyle spokojna, że zaraz zaczynają się wakacje i Alinka nie będzie nic (czyt. infekcji) przynosić ze szkoły. Jest zatem szansa, że w miarę bezboleśnie już zakończymy to ząbkowanie, bo jak Alinka przynosiła "coś" ze szkoły, to Kuba zaraz miała zapalenie oskrzeli.

no a podobno trójki są najgorsze choć moja jak jej czwórki wychodziły to aż rany miała, a z trójkami troszke jakby lepiej tak mi się wydaje choć może już się do tego zaczynam przyzwyczajać !!!!!!!! :-D:-D

dobra idę spać, spokojnej nocki Wam życzę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
My też dziś byliśmy nad jeziorem, Polka nie dała się rozebrać, w ciuchach, butach do wody uciekała. A potem wielka pływaczka nie chciała z niej wyjść! Siedziała chyba z 2 godz. łącznie:D

alijenka
ja kotka nie mam i mieć nie będę:p Miałam i oddałam mojej mamie, bo sikał wszędzie oprócz kuwety! Mam psa i chomika - wystarczy:) Bosche ile ona ma tych zębów!!! Ja ciągle czekam na czwórki:/

katrina też zazdroszczę zęboli!

zaza gratuluje kroczków!!!

Ostatnia edycja:
Do góry