reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Rysica ja tez zazdroszcze burzy:) uwielbiam! Za to moja niania tak sie boi ze nawet telefon w czasie burzy musi miec wylaczony...

Zaza u mnie w parasolce jest taka jakby nakladka grubsza na oparcie i zazwyczaj ja mamy wlozona, teraz na wyjazd musze sie jej pozbyc bo za duzo miejsca no i w upale to srednio chyba natym siedziec

Kurcze mnie zaczyna gardlo bolec i teraz mysle co jesli on ma angine? :/ a no i dzis mial 2 luzne kupy. Ale to chyba przez to ze malo je i glownie mleko

Sunshinr Aurelia przesliczna!!!! I jaka sliczna sukienka w paseczki, cudo!

Ostatnia edycja:
reklama
od wczoraj już bez gorączki, ale za to ze strasznym katarem. w nocy szczególnie, biedna aż tak charczy...grrry:/

aylin
ale masz z tymi zakupami:) Polka kartki papieru nie tylko drze, ale też je. to samo robi z kredkami. a uwielbia rysować (na razie tylko kreski:p) i cieszyć się do swoich gryzmoł, więc taka wodna mata to strzał w dziesiątkę już teraz:)

rysica
gratulacje dla Moni:)))

josie oby trzydniówka! w sumie gorączka wysoka na to wskazuje, jutro koniecznie daj znać! u nas choróbsko też pokrzyżowało plany i siedzimy w domu zamiast jechać w góry na urodziny dziecka szwagierki:/

agaundpestka dzięki wielkie za info, kupuje na 100%!

alijenka zdrówka! nie strasz, mam nadzieję, że trochę wytrzymają te zabezpieczenia - dam znać za tydzień:p kupiłam książeczkę dźwiękową!!! DZIĘKI:)
na szafki http://allegro.pl/baby-secure-boczne-zabezpieczenie-szuflad-szafek-i3276203791.html
na szafę przesówną http://allegro.pl/baby-secure-zabezpieczenie-wielofunkcyjne-1szt-i3227632932.html

Ostatnia edycja:
Msmickey przypadkiem znalazlam cos dla gochy :p

wriggle-wrapper.jpg

Załączniki

• wriggle-wrapper.jpg
    wriggle-wrapper.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 52
Biedny Jasio się męczy, do 3ego jeszcze pare dni więc mus mu przejść. A pomysł na bezpieczny sen Gosi świetny :D

Sunshine no niestety ceny niektóre powalają, ale nie wiem jak u Was, bo w de było pełno komisów z używanymi w idealnym stanie za super cenę. A Twoja dama piękna!! Świetnie ją ubierasz.

Kasienka mi tez się nic nie chciało, a miałam w planach tyle poprasować :/

Aylin myślę, ze taki osobny temat to dobry pomysł. A co do maty to myślę tak jak Kasiekz, ze sprawdzi się teraz, ale na mikołaja też nie będzie za późno.

Kasiekz cieszę się, ze mogłam pomóc :)

Rysca fajnie, ze dzień rodzinnie miło spędzony :)

Wiecie co też może być fajne dla naszych maluchów do zabawy :) zwierzątka przecież one teraz uczą się ich nazw odgłosów :)
4de83dc8ad60_m.jpg
Dobra już nie truję tymi swoimi pomysłami.

Załączniki

• 4de83dc8ad60_m.jpg
    4de83dc8ad60_m.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 30
Zaza specjalnie dla Ciebie. Oczywiście reszta cioteczek też niech się czestuje
DSC_0620.jpg

Josie oby to trzydniówka była &&&&&

Sunshine słodka jest ta Twoja mała. Córeczka mi się marzy.....

Kasieńka niech Ci się zachce no :))))

Rysica ja to bym chyba ze strachu przed burzą w majty narobila. Dzielne masz dzieciaki. Szymek ma problem z zaśnięciem jak walą pioruny.
I tyle pamietam. Spadam bo skonana jestem po całym dniu w kuchni.

Załączniki

• DSC_0620.jpg
    DSC_0620.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry