reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Brak weny dopadl i mnie. Jakis spadek nastroju... A obiecywali, ze jak sie cwiczy, to nastroj lepszy :dry: Cwicze codziennie, a nowe zakwasy uswiadamiaja mnie o istnieniu roznych dziwnych miesni (np pod lopatkami, wewnetrzna strona przedramion). Chce w koncu zdrowo zrzucic ten nadmiar kilosow i przestac czuc sie jak tucznik :-( To chyba przez to jakis dolek mnie dopadl.

Fajnie, ze jestescie dziolszki.

oj ja tez na siebie patrzeć nie mogę. A ze za diete kiepsko mi sie zabrać to zabrałam się za zwiekszenie aktywności fizycznej. Czyli do pracy i z pracy na rowerze i po południu 4 km spacerku z wózeczkiem.

A jaki masz, bo przegapiłam.

Moja radosc z fotelika nie trwała długo :( A wczoraj spał więc naszykowałam wszystko na wycieczkę i co gdy chciałam zamontować na mamuśki rower okazało się, ze nie pasuje na jej ramę- bagażnik i d... z wycieczki :(

no i sie napisałam znowu ciociuuuuuuuuuuu

romer comfort
f-roemer-jockey-comfort.jpg

A dlaczego nie pasuje? U mnie też ten takie element w środku nie pasował ale gość nam w serwisie podpowiedział rozwiąznie i mam zamontowany już.

a jeżeli chodzi o szczepionkę to nie wiem przed żadną się tak nie bałam jak przed tą :-:)szok:

oj i ja również....

A w ogóle to spanie - w opini mojego dziecia - jest dla mięczaków. Od 2 dni udaje nam się ją uspić około 22. Od 21 ledwo na oczy patrzy - ale nie zaśnie.
Wstaje róznie - dziś o 7

Załączniki

• f-roemer-jockey-comfort.jpg
    f-roemer-jockey-comfort.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

dzisiaj juz trochę lepiej :tak: Wojtkowi na szczęście dopisuje humorek :tak:
Ale oczka jeszcze ropieja niestety :(

Niespodzianka życzę poprawy humoru i wcale nie wygladasz jak tucznik ;-)

Aga moze Kuba i Antos sie "dogadają" ;-) tak to juz jest miedzy dziećmi, ja coś o tym wiem :)

Munka mam nadzieje, ze z nadgarstkiem bedzie wszystko w porządku i obejdzie sie bez zabiegu.

Sunshine gratulacje dla Aurelki :tak:

Macku moj tez lubi stać w wannie :tak: Fakt, jak sie zacznie bawić zabawka to posiedzi trochę. Ale stanie jednak najbardziej lubi, ale wtedy łatwo mi umyć pupke, nóżki wiec spoko :)

Widzę, że już trzecia osoba zachwala Emolium Krem Specjalny. A w naszym przypadku okazał się do d...Kompletnie nie działał, nie radził sobie z żadną córci wysypką i w ogóle nie nawilżał moich suchych rąk (od ramion począwszy).
Przy skazie lub przy jakiejkolwiek wysypce używam Oilatum Soft i wszystko błyskawicznie znika i w naszym przypadku najlepiej nawilża:)

Moja tylko po pneumokokach ma zawsze na drugi dzień prawie 40C. Przechodzi dopiero po nocce.

O proszę dowiedziałam się, że nie każdy fotelik pasuje na każdy rower...

Kasiekz no ja o Oilatum soft nic dobrego nie mogę powiedzieć. Zupelnie zadnej poprawy po smarowaniu nawet 5 razy dziennie a emolium 2 razy wystarczylo. Jak widać ja każdego dziala coś innego.

Hej Dziewczyny:-)
lecimy za chwilę do Ł więc szykowalam od rana... ogarniajac przy tym G oczywiście ;-)
chciałam drugą drzemkę w samochodzie ale Pe jeszcze nie ma a G już śpi. No nic, trzeba będzie zabawiac ;-)

Aga może faktycznie jeszcze da się zamontować... a jeśli nie to używany rower kup pod fotelik;-)

Pola zdrowka &&&&

Iwon jak młody lepiej ?

Mlodak uściski i nie daj się dyktatowi ;-)

G w wannie siedzi z zabawkami, a i tak wstaje co parę minut. i stoi. Też wykorzystuję na mycie pupki/pipki :p

G w nocy obudziła się zadowolona ok 2 (właśnie szlam spać) i postala trochę w lozeczku, pogadala, posmiala się do pięt Pe (miała pod nosem) ... pojadla i poszła spać:p obaw mieliśmy niezły:-)

Aurelko sciskam i całuję :-)

hmmm jak moj stanie w wannie to nie ma sily zeby mu cokolwiek umyc bo ma poslady spiete i stoi jakby na bacznosc

WEEEEEEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Msmickey dzięki, mały trochę lepiej, bo już tak nie gorączkuje. Za to niestety dostał wysypkę po tym antybiotyku :baffled: W ulotce jest napisane, że taki objaw często występuje i że odstawić trzeba tylko wtedy, kiedy są obrzęki czy duża biegunka, ale i tak nie wiem czy jechać do lekarki czy dać na wstrzymanie :dry:

A tak w ogóle, to pogoda piękna za oknem, a my się kisimy w domu, buuuu...

Witajcie

A ja byłam dzisiaj na kontroli, coś jest nie tak :-(

W poniedziałek idę do szpitala, bede miala tomografię i coś tam jeszcze. Mam powiększone węzły i nerkę... :-(

reklama
Do góry