Brak weny dopadl i mnie. Jakis spadek nastroju... A obiecywali, ze jak sie cwiczy, to nastroj lepszy Cwicze codziennie, a nowe zakwasy uswiadamiaja mnie o istnieniu roznych dziwnych miesni (np pod lopatkami, wewnetrzna strona przedramion). Chce w koncu zdrowo zrzucic ten nadmiar kilosow i przestac czuc sie jak tucznik :-( To chyba przez to jakis dolek mnie dopadl.
Fajnie, ze jestescie dziolszki.
oj ja tez na siebie patrzeć nie mogę. A ze za diete kiepsko mi sie zabrać to zabrałam się za zwiekszenie aktywności fizycznej. Czyli do pracy i z pracy na rowerze i po południu 4 km spacerku z wózeczkiem.
A jaki masz, bo przegapiłam.
Moja radosc z fotelika nie trwała długo A wczoraj spał więc naszykowałam wszystko na wycieczkę i co gdy chciałam zamontować na mamuśki rower okazało się, ze nie pasuje na jej ramę- bagażnik i d... z wycieczki
no i sie napisałam znowu ciociuuuuuuuuuuu
romer comfort
A dlaczego nie pasuje? U mnie też ten takie element w środku nie pasował ale gość nam w serwisie podpowiedział rozwiąznie i mam zamontowany już.
a jeżeli chodzi o szczepionkę to nie wiem przed żadną się tak nie bałam jak przed tą :-szok:
oj i ja również....
A w ogóle to spanie - w opini mojego dziecia - jest dla mięczaków. Od 2 dni udaje nam się ją uspić około 22. Od 21 ledwo na oczy patrzy - ale nie zaśnie.
Wstaje róznie - dziś o 7
Załączniki
Ostatnia edycja: