Hej baby
My już od szóstej na nogach, M. w pracy, starszak w szkole, a J. poszedł się zdrzemnąć. Chwila na kawę i BB
Spóźnione gratulacje dla
Aurelki! Ciocia przeprasza, że wczoraj nie zauważyła
Alijenka ja bym może nie posunęła się aż tak daleko we wnioskach, że ta szczepionka
wywołuje takie efekty uboczne. To "tylko" teorie. Ponoć lekarze zgodnie twierdzą, że robiono badania i nie udowodniono zależności pomiędzy MMR i autyzmem. No, ale skoro tyle się o tym pisze, to trudno oczekiwać, że człowiek nie będzie miał stracha i zastanawiał się, czy to przypadkiem nie jest prawda
Muńka nie wiedziałam, że w Europie wycofali już MMR. Ale teraz ponoć u nas jest jakaś MMR II (lepsza?) i płatna, coś na "p" (
alijenka wczoraj pisała).
Mam nadzieję, że z nadgarstkiem będzie ok! Ja też muszę się wybrać do lekarza, bo mnie lewa dłoń boli od dłuższego czasu. Chyba kości, może stawy? I to wtedy, kiedy naciskam coś tą ręką, np. jak próbuję odkręcić butelkę lub słoik. Ała
A krochmal to prosta sprawa - łączysz wodę z mąką (lub skrobią) ziemniaczaną, podgrzewasz, dodajesz ewentualnie mąki, żeby była taka papkowata konsystencja i gotowe
Kifsi my też póki co bez planów wakacyjnych :-) To znaczy plan jest, ale taki, że coś wymyślimy w ostatnim momencie ;-)
Maćku mój też lubi ostatnio stawać w wannie, wszelkie próby usadzenia go kończą się ponownym wspinaniem na paluszkach ;-)
Kasieńka ja też już od piątej nie śpię, wprawdzie rodzinka wstała o 6-tej ale ostatnio jak się tak jasno na dworze robi, to budzę się z kogutami