reklama
claudette
Fanka BB :)
Dom (nie)bezpieczny dla dziecka - wideo Dzień Dobry TVN - nie wiem czy widziałyście.. daje do myślenia spot na początku.
Ja byłam na helu kilka dobrych lat temu i też bardzo polecam, gdybym miała bliżej pewnie jeździlibyśmy często, ale niestety akurat ten zakątek Polski to dla nas najodleglejsza podróż. Spaliśmy gdzieś zaraz przy plaży, ale za chiny nie mogę sobie nazwy przypomnieć, ale jak to zrobię to napiszę MsMickey :-))
Iwon zdrówka dla Juleczka! Oby szybko z tego wyszedł!
Andzia dla Twoich chłopaków też zdróweczka!
katrina Kuba może sobie podać rękę z Lenką. Hobby mają takie samo. Ona też wciąga wszystko jak odkurzacz...
Ja byłam na helu kilka dobrych lat temu i też bardzo polecam, gdybym miała bliżej pewnie jeździlibyśmy często, ale niestety akurat ten zakątek Polski to dla nas najodleglejsza podróż. Spaliśmy gdzieś zaraz przy plaży, ale za chiny nie mogę sobie nazwy przypomnieć, ale jak to zrobię to napiszę MsMickey :-))
Iwon zdrówka dla Juleczka! Oby szybko z tego wyszedł!
Andzia dla Twoich chłopaków też zdróweczka!
katrina Kuba może sobie podać rękę z Lenką. Hobby mają takie samo. Ona też wciąga wszystko jak odkurzacz...
Dobry wieczór ;-)
Jesu zaczynam się martwić, że mój Zochan ma nadwagę. Na domowej wadze waży 1o kg!
Iwon, Andzia zdrówka dla maluchów!
Ide z psą a później wpadnę z winkiem ;-)
Jesu zaczynam się martwić, że mój Zochan ma nadwagę. Na domowej wadze waży 1o kg!
Iwon, Andzia zdrówka dla maluchów!
:-( oby szybko przeszło!Jeju, Dziewczyny jak mnie gardło boli No nie mogę juz...
Nie dość, ze ucho boli, ze kaszle jak gruźlik to dzisiaj doszło gardło, zwariuje... Tylko na tyle mnie stać, wiecej nie mam siły pisać, przepraszam
Nie trzymam rękę na pulsie i jak trzeba to karnego wystawię. Np dla Ciebie! ;-)Maćku witaj, kopę lat Nie znikaj już na tak długo, nie wstyd Ci Pani moderatorko? ;-)
Rewelacja!Zobacz załącznik 558597 Zobacz załącznik 558599 Zobacz załącznik 558598Butki nowki rozmiar 3 beda na jesien ale nie moglam sie powstrzymac
Ide z psą a później wpadnę z winkiem ;-)
Załączniki
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
A ja tylko chcę napisać, że jestem padnięta, nienawidzę swojej pracy i codziennie wstaję o 5 rano i już jestem nieprzytomna! Zaraz idę spać...
agaundpestka
Andzia zdrówka dla chłopców!!
Dla Julka tez!!
U mnie piękna pogoda dziś przez 6h miałam dwoje dzieci i powiem tylko, ze jest co robić no i jej mama była na rozmowie o pracę i jak dostanie ją to chce bym opiekowała się Milenką na co dzień.
A i kupiłam fotelik na rower taki jaki chciałam tylko roweru nie mam :/ ale na razie zamontuje go na mamuśki rowerze i kiedy ona bedzie w pracy to bede jezdzic
Mi tam jedynie pogoda potrzebna nad morzem
Dla Julka tez!!
U mnie piękna pogoda dziś przez 6h miałam dwoje dzieci i powiem tylko, ze jest co robić no i jej mama była na rozmowie o pracę i jak dostanie ją to chce bym opiekowała się Milenką na co dzień.
A i kupiłam fotelik na rower taki jaki chciałam tylko roweru nie mam :/ ale na razie zamontuje go na mamuśki rowerze i kiedy ona bedzie w pracy to bede jezdzic
I częściowo w jednym czasie Piwka się chyba razem napijemy??MsMickey my w tym roku i jak się okazało że agaundpestka też jedziemy do Dźwirzyna ciekawe jak tam będzie
Mi tam jedynie pogoda potrzebna nad morzem
alijenka
Mamcia Nataszki :))
no ba piwka nie odpuszczę Ci :-):-)
najważniejsze w pogodzie aby nie padał deszcz i oby nie było 8 stopni w dzień
agaundpestka
To Ci moge zagwarantowac, ze nie bedzie 8stopni, pogodę zamówiłam i będzie piękna!!no ba piwka nie odpuszczę Ci :-):-)
katrina115
Potrójna Mama
Iwon - przypomniałaś mi - wczoraj minął rok, jaz zaczęłam urlop macierzyński...
Alijenka i Aga - byłam w Dźwirzynie i Mrzeżynie (co prawda bardzo dawno temu), ale bardzo mi się podobało. W dźwirzynie bylismy na campingu "Biała Mewa",
Camping Biała Mewa, Przystań Jachtowa - Dźwirzyno
Alijenka i Aga - byłam w Dźwirzynie i Mrzeżynie (co prawda bardzo dawno temu), ale bardzo mi się podobało. W dźwirzynie bylismy na campingu "Biała Mewa",
Camping Biała Mewa, Przystań Jachtowa - Dźwirzyno
agaundpestka
Alijenka jedzie do wypasionego apartamentu/pokoju ja do zwykłego ośrodka wczasowego, ale z wejściem prosto na plaże i już odliczam i się cieszę, ze Antka zabiorę nad morze
reklama
agaundpestka
Ostatnia ja, pierwsza ja
Witam no nie powiem żebym była wyspana
Aurelka buziaki od Antka i ciotki
Witam no nie powiem żebym była wyspana
Aurelka buziaki od Antka i ciotki
Ostatnia edycja: