reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Katrina- u nas to samo jak nie deszcze to grad!!! i to ma byc wiosna :angry:

Iwon- tez bym sie piwka napila ale nie chce mi sie do PL sklepu jechac moze na weekendzie ;-) a Ty sie relaksuj :tak: nalezy Ci sie :-)

reklama
Dom (nie)bezpieczny dla dziecka - wideo Dzień Dobry TVN - nie wiem czy widziałyście.. daje do myślenia spot na początku.

Ja byłam na helu kilka dobrych lat temu i też bardzo polecam, gdybym miała bliżej pewnie jeździlibyśmy często, ale niestety akurat ten zakątek Polski to dla nas najodleglejsza podróż. Spaliśmy gdzieś zaraz przy plaży, ale za chiny nie mogę sobie nazwy przypomnieć, ale jak to zrobię to napiszę MsMickey :-))

Iwon zdrówka dla Juleczka! Oby szybko z tego wyszedł!

Andzia dla Twoich chłopaków też zdróweczka!

katrina Kuba może sobie podać rękę z Lenką. Hobby mają takie samo. Ona też wciąga wszystko jak odkurzacz...

Dobry wieczór ;-)

Jesu zaczynam się martwić, że mój Zochan ma nadwagę. Na domowej wadze waży 1o kg! :eek:

Iwon, Andzia
zdrówka dla maluchów! :tak:
Jeju, Dziewczyny jak mnie gardło boli :wściekła/y::wściekła/y: No nie mogę juz...
Nie dość, ze ucho boli, ze kaszle jak gruźlik to dzisiaj doszło gardło, zwariuje... Tylko na tyle mnie stać, wiecej nie mam siły pisać, przepraszam :zawstydzona/y:
:-( oby szybko przeszło!
Maćku witaj, kopę lat :-D Nie znikaj już na tak długo, nie wstyd Ci Pani moderatorko? :-p;-)
Nie :-p trzymam rękę na pulsie i jak trzeba to karnego wystawię. Np dla Ciebie! ;-)
145fkpsmoasr.png

Zobacz załącznik 558597 Zobacz załącznik 558599 Zobacz załącznik 558598Butki nowki rozmiar 3 :confused2: beda na jesien :-D ale nie moglam sie powstrzymac :sorry::confused2:
Rewelacja! :tak:

Ide z psą a później wpadnę z winkiem ;-)

Załączniki

• 145fkpsmoasr.png
    145fkpsmoasr.png
    20,6 KB · Wyświetleń: 17
A ja tylko chcę napisać, że jestem padnięta, nienawidzę swojej pracy i codziennie wstaję o 5 rano i już jestem nieprzytomna! Zaraz idę spać...

Andzia zdrówka dla chłopców!!
Dla Julka tez!!

U mnie piękna pogoda :) dziś przez 6h miałam dwoje dzieci i powiem tylko, ze jest co robić :D no i jej mama była na rozmowie o pracę i jak dostanie ją to chce bym opiekowała się Milenką na co dzień.
A i kupiłam fotelik na rower taki jaki chciałam:laugh2::laugh2: tylko roweru nie mam :/ ale na razie zamontuje go na mamuśki rowerze i kiedy ona bedzie w pracy to bede jezdzic

MsMickey my w tym roku i jak się okazało że agaundpestka też jedziemy do Dźwirzyna ciekawe jak tam będzie :eek::confused:
I częściowo w jednym czasie :D Piwka się chyba razem napijemy??
Mi tam jedynie pogoda potrzebna nad morzem :)

Alijenka jedzie do wypasionego apartamentu/pokoju :D ja do zwykłego ośrodka wczasowego, ale z wejściem prosto na plaże :) i już odliczam i się cieszę, ze Antka zabiorę nad morze :)

reklama
Do góry