reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Baby, gdzie Wy są????

ja dzis dziecka wcześniej położyłam, sobie drineczka zrobiłam, popisałabym z Wami, a tu co???? Pustki!!

reklama
josie - rodzynki to świetne ćwiczenie dla malutkich paluszków, tylko na początek dawaj takie mniejsze rodzynki i kontroluj czy się nie dławi,

A odnośnie teściowej - Kubuś sam babcię "naprawił', też cały czas chciałaby go trzymać na kolanach, a on nie chce - jak jej z bańki do tyłu pociągnął (tak pod oko), to juz dała mu spokój, hihi

Maćku - sorki za post pod postem, jakoś tak.... ale karnego nie mogę 9a chciałabym), bo pani doktor zakazała przez 2 tyg. buuuu

Ostatnia edycja:
Haha katrina moze naucze mojego np gryzc w ramach samoobrony :))))
Aylin nie widze butkow z komoki:( ale jutro skomentuje:)
Iwon niezle z tym brakiem smaku!! A moze ma zatkany nos jeszcze?
Andzia dobrze ze oddajesz buty hehe
Jeszcze mialam cos munce ale zapomnialam:)

Ja właśnie skończyłam część prasowania jutro kolejna :) jutro moja rodzinka też wyjezdza na weekend więc zostajemy z Antkiem sami :) i chyba wpadnie kolezanka z synkiem na nocne pogaduszki.

Do Wawy zbliża się buuuurza!!! Ale się błyska!:-)

Aylin - śliczne paputki

Ponawiam pytanie: możecie polecić niedrogą parasolkę?? Wiem, że robiłyście rozeznanie.

zdjeccie z komrki wklejone na szybciora. Jutro z aparatu dam. Bo kolory telefon przeklamuje. na zywo ladniejsze sa.

dziec mi cos poprzestawial i polskich znakow brak. ale nie mam sily - ukladalam rzeczy dzieciny przez 3 godziny....

zaraz cos wkleje - prosze karnego nie dawac bo z komorki bedzie a teraqz z lapka pisze

Hej, mam na imię joanna i jestem zakupoholiczka

Załączniki

• DSC_0070.jpg
    DSC_0070.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0071.jpg
    DSC_0071.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 57
Hej, mam na imię joanna i jestem zakupoholiczka
Mogę podać Ci rękę :D właśnie musiałam Antkowi zrobić półkę wolną w mojej szafie, bo w swojej się nie mieści:szok:
A buciki śliczne!!! i na pewno są bardzo wygodne. A i szafa bardzo ładna.

Zaza, Josie współczuję Wam tych upartych (złośliwych) teściowych :/ no i Zaza może Twoja teściowa naprawdę podjada małemu mleko:szok: Ja się bałam, ze będzie gorzej jak mieszkam z mamuśką, a mam całki inny pomysł na żywienie Antka niż ona, a tu mnie miło zaskoczyła jak kupuje mięsko to dla A inne, jak gotuje zupę to się pyta czy mi odlać zanim doprawi itp.

Josie wytańcuj się za wszystkie czasy na weselu!!

Katrin115 widzę, ze Antek jest podobny do Kubusia z jedzeniem :D i rodzynki też musze wypróbować.

Kasia.natka, xdorota :)

No i w ogóle witam :)
Czy ma któraś problem taki jak ja by zaglądnąć malcowi w buzie czy idą nowe zęby?? Bo mój walczy ze mną :/

Ostatnia edycja:
Witam

W ogóle to wszystkiego naj naj dla naszych 11 miesięczniaków :-) tych z dnia 06.06, 07.06, 8.06, 09.06, 10.06, 11.06

Muńka ja mam taką parasolkę i kupiłam ją za 154 zł
https://www.google.pl/search?q=para...-spacerowy-parasolka-i2990674016.html;531;617

Aga moja też nie da sobie zaglądnąć do buzi :-)

katrina ale ja mam juz 37 lat i nie zamierzam starać się o drugie dziecko w wieku 40 lat, zresztą już nie chcę drugiego, z jednym nie mogę dać sobie rady a co dopiero dwoje dla mnie to masakra, dobrze że chociaż jedno jest bo zawsze mówiłam że nie będę miała dzieci

Aylin paputki śliczne :-)

zaza mojego K mama ostatnio nakarmiła małą kaszanką zresztą już pisałam o tym, a później wzięła ugryzła kawałek chrupka kukurydzianego wymemłała w swojej buzi i chciała małej to dać ale wtedy wystarczył mój wzrok i powiedziała aha mam jej tego nie dawać :baffled:, ja też staram się małej dawać 5 posiłków, czasami zdarza mi się dać jej chrupka kukurydzianego ale to już w wyjątkowych sytuacjach :-)

josie hahaha Twoja teściowa też niezła jest :-p

Ostatnia edycja:
aylin buty są przepiękne!!!

niespodzianka wtrącę się i powiem tylko, że biorę tabletki Azalie i jestem zadowolona:)

andziu jak dałam jej bebilon ha to miała zielone, śmierdzące i śluzowate kupsztalki, a po tym o dziwo normalne, pięknie zbite, brązowe itp.:D No i mleczko jest pyszne. A pomysł na mleko ha wzięłam od ciebie! Z ciekawostek dodam, że jak pepti jadła 210ml, to hipp wciąga 150ml i jest tak samo najedzona:D

muńka polecam ci Świnoujście. jest czyste, bardzo zielone (dużo parków), piękne chodniki i dużo szlaków rowerowych (do wypożyczenia wraz z przyczepką lub siedzonkiem dla dziecka) i wszystkie zejścia na plażę bez schodów i pięknie wykostkowane:D Mieszkaliśmy przy ul. Zdrojowej (w parku) i codziennie jelenie, sarenki - polecam:)

zaza josie ale macie przeboje z teściowymi - współczuję! jestem cała happy, że moja 120km ode mnie i mam spokój!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry