Aha, Zygmunto, sprawdzilam, gdzie jest zoo w Warszawie i mam jeden wniosek - TO JEST NIESPRAWIEDLIWE!!! No przecież chyba na piechotę tam pójdziesz... no nic... potrzęsę się zaledwie godzinkę autobusem i tramwajem...
buahahahahahahahahaaha
no, ale spacerkiem to trochę daleko
Jak chcesz możemy umówić się gdzieś bliżej Ciebie. Poza tym, jak będzie nieciekawa pogoda, to może lepiej dom plus plac zabaw, wtedy przywitasz mnie w kapciach ;-)
Chciałam wczoraj coś napisać i usnęłam nad lapkiem
Antek dziecko urodzone do podróżowania
gorzej z matką która wczoraj przeżyła koszmar będąc sama z dzieckiem w pociągu i majc rozwolnienie
;-)
oj.... i jak sobie poradziłaś?
Dzięki Andzia. Właśnie o filtr mi chodzi. Oczywiście patrzyłam na 50+ ale mineralny czy mieszany? Te mineralne tworzą taki trochę film na skórze ale nie przedostają się do głębszych warstw i nie szkodzą. Bez tzw chemii. No nic chyba zdecyduję się na tą biodermę ...
W ogóle muszę się pochwalić idealnym dzieckiem:-):-):-) chyba jakiś skok ZA nami:-) śmieje się cały czas, bawi ładnie, no i ... UWAGA... zrobiła pierwsze kroki przy wersalce:-):-):-):-):-) ok wczoraj przy koszu na pranie... podsumowując: (trochę na wyrost): GOŚKUN CHODZI!!!!!:-):-):-):-) I fanfary zza chmur, baloniki spadające z nieba, właśnie baner przeleciał nad miastem z napisem "GO GOCHA!!!", B, Obama zadzwonił z gratulacjami ... tak to widzę:-):-):-)
taaaaa...koło mnie też przelatywał, a jeden balonik spadł na nasz balkon i Gabi ma go w pokoiku
Gratulacje!!!
Gabioszka pchała dziś przed sobą krzesło i szła.
Musicie koniecznie przyjechać do nas to dziewczyny poszaleją w pokoju G. Tylko niech ja się tu do końca ogarnę i zapoznam z piekarnikiem, żebym mogła coś upichcić ;-)
Jak już się zdecydujesz na krem i kupisz, to daj znać jaki, to kupię Gabi, skoro już robisz rozeznanie.
a ja sie dzis wyspalam bo poszlam spac o 11 a mlody wstal o 7
jaki rozmiar buta maja wasze dzieci? te sandalki kupilam 19 i sa z zapasem, w 18 tez sie miescil ale wolalam kupic wieksze bo na razie i tak malo co chodzi. na tej miarce z deichmanna wyszlo nam 18.
nie wiem czy widzialyscie dzis artykul na gazecie:-( jak jestescie wrazliwe to nie czytajcie
Matka 3,5-letniego Jasia: Dziecko umarło, bo lekarz potraktował je jak paczkę do nadania [WYWIAD]
mam lzy w oczach ale zawsze czytam takie rzeczy bo sobie mysle ze moze mnie kiedys taka wiedza uchroni w podobnej sytuacji.....
Ja nie wiem jaki Gabi ma numer buta, bo kupiłam jej póki co butki z F&F na 9-12 miesięcy.
Nie czytam, bo potem mam traumę przez kilka dni...
Wiem, że wałkowałyście temat parasolek, ale czy możecie mi wymienić te naj, które tu polecałyście??
Gabi dostanie chyba na roczek od jednej z ciotek, bo stwierdziłam, że na krótkie wypady jednak się przyda coś lżejszego.