reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a ja sie dzis wyspalam bo poszlam spac o 11 a mlody wstal o 7

jaki rozmiar buta maja wasze dzieci? te sandalki kupilam 19 i sa z zapasem, w 18 tez sie miescil ale wolalam kupic wieksze bo na razie i tak malo co chodzi. na tej miarce z deichmanna wyszlo nam 18.

nie wiem czy widzialyscie dzis artykul na gazecie:-( jak jestescie wrazliwe to nie czytajcie
Matka 3,5-letniego Jasia: Dziecko umarło, bo lekarz potraktował je jak paczkę do nadania [WYWIAD]
mam lzy w oczach ale zawsze czytam takie rzeczy bo sobie mysle ze moze mnie kiedys taka wiedza uchroni w podobnej sytuacji.....

tu fajnie o filtrach:
Zapiski Podwojonej czyli Sroka o....: Filtry dla dzieci - Analiza

Ostatnia edycja:
reklama
jaki rozmiar buta maja wasze dzieci? te sandalki kupilam 19 i sa z zapasem, w 18 tez sie miescil ale wolalam kupic wieksze bo na razie i tak malo co chodzi. na tej miarce z deichmanna wyszlo nam 18.
Ja kupiłam 20rozm, ale z "melania", a w deichmannie na miarce miał 20 czyli musiałabym kupić 21.

Brawo dla GOŚKUNA!!!

Dobrze, ze poruszacie temat kremów z filtrem, bo za niecały miesiąc jedziemy nad morze, a w domu mam ziaja i się zastanawiam czy będzie ok.

Aha, Zygmunto, sprawdzilam, gdzie jest zoo w Warszawie i mam jeden wniosek - TO JEST NIESPRAWIEDLIWE!!! No przecież chyba na piechotę tam pójdziesz... no nic... potrzęsę się zaledwie godzinkę autobusem i tramwajem... :p

buahahahahahahahahaaha:-D:-p no, ale spacerkiem to trochę daleko :-p
Jak chcesz możemy umówić się gdzieś bliżej Ciebie. Poza tym, jak będzie nieciekawa pogoda, to może lepiej dom plus plac zabaw, wtedy przywitasz mnie w kapciach ;-)

Chciałam wczoraj coś napisać i usnęłam nad lapkiem :D Antek dziecko urodzone do podróżowania :) gorzej z matką która wczoraj przeżyła koszmar będąc sama z dzieckiem w pociągu i majc rozwolnienie
;-)

oj.... i jak sobie poradziłaś?

Dzięki Andzia. Właśnie o filtr mi chodzi. Oczywiście patrzyłam na 50+ ale mineralny czy mieszany? Te mineralne tworzą taki trochę film na skórze ale nie przedostają się do głębszych warstw i nie szkodzą. Bez tzw chemii. No nic chyba zdecyduję się na tą biodermę ...

W ogóle muszę się pochwalić idealnym dzieckiem:-):-):-) chyba jakiś skok ZA nami:-) śmieje się cały czas, bawi ładnie, no i ... UWAGA... zrobiła pierwsze kroki przy wersalce:-):-):-):-):-) ok wczoraj przy koszu na pranie... podsumowując: (trochę na wyrost): GOŚKUN CHODZI!!!!!:-):-):-):-) I fanfary zza chmur, baloniki spadające z nieba, właśnie baner przeleciał nad miastem z napisem "GO GOCHA!!!", B, Obama zadzwonił z gratulacjami ... tak to widzę:-):-):-)

taaaaa...koło mnie też przelatywał, a jeden balonik spadł na nasz balkon i Gabi ma go w pokoiku :-D:-D
Gratulacje!!!
Gabioszka pchała dziś przed sobą krzesło i szła.

Musicie koniecznie przyjechać do nas to dziewczyny poszaleją w pokoju G. Tylko niech ja się tu do końca ogarnę i zapoznam z piekarnikiem, żebym mogła coś upichcić ;-)

Jak już się zdecydujesz na krem i kupisz, to daj znać jaki, to kupię Gabi, skoro już robisz rozeznanie.

a ja sie dzis wyspalam bo poszlam spac o 11 a mlody wstal o 7

nie wiem czy widzialyscie dzis artykul na gazecie:-( jak jestescie wrazliwe to nie czytajcie
Matka 3,5-letniego Jasia: Dziecko umarło, bo lekarz potraktował je jak paczkę do nadania [WYWIAD]
mam lzy w oczach ale zawsze czytam takie rzeczy bo sobie mysle ze moze mnie kiedys taka wiedza uchroni w podobnej sytuacji.....

Ja nie wiem jaki Gabi ma numer buta, bo kupiłam jej póki co butki z F&F na 9-12 miesięcy.

Nie czytam, bo potem mam traumę przez kilka dni...

Wiem, że wałkowałyście temat parasolek, ale czy możecie mi wymienić te naj, które tu polecałyście??
Gabi dostanie chyba na roczek od jednej z ciotek, bo stwierdziłam, że na krótkie wypady jednak się przyda coś lżejszego.

Josie- nie dalam rady doczytac do konca, poryczalam sie. Masz racje, ze lepiej miec pojecie co moze nasze dziecko spotkac, ale z drugiej strony... potem doszukujemy sie symptomów u naszych dzieci. Ja "stety niestety" jest przewrazliwiona matka, zwłaszcza w stosunku do młodszego.
Mojego mleczka nie ma w tej analizie:-(

Josie lzy mi stanely w oczach i od razu wyorazenie ze moze spotkac mojego synka ... tragiczne

my mamy 19 na miarce a butki 20 ... jak przymierzalam te butki ktore kupiliscie to i nas chodzil strasznie koslawo bo byly za waskie no i Nikos ma wysoka stopke na podbiciu ... :)

Aga podziiiiiwiam

MsMickey Muńka gratuluje kroczkow

Zaza jakie kupiliscie ??

Kasiulkakolekcja gigantyczna

a slyszalyscie o tych butach?

BOBUX - najlepsze zaraz po bosej stopie

bardzo mi sie podobaja te skorkowe i te step up tez maja fajne choc wolalabym dotknac. poczytalam wlasnie opinie w necie o tej firmie, zachwalaja

te jakie super
11749_1.jpg

Załączniki

• 11749_1.jpg
    11749_1.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
a slyszalyscie o tych butach?

BOBUX - najlepsze zaraz po bosej stopie

bardzo mi sie podobaja te skorkowe i te step up tez maja fajne choc wolalabym dotknac. poczytalam wlasnie opinie w necie o tej firmie, zachwalaja

Ja slyszalam. Podobaja mi sie od dawna, ale moje dzieci maja takie stopy, ze przez internet butów nie zamawiam, a do sklepu stacjonarnego za daleko.

drogie i nie ma w krakowie :p i tak zaraz bedzie trzeba kupowac nowe :p

Josie a jak sie Jasiowi chodzi w tych butrkach ?? kiedy sie spotykamy :p?

Kasienka my jedziemy w czwartek na wesele a jeszcze nie ogarnelam balaganu po majowce, wiec jakby co to przyszly tydzien :) potestujemy buciki :)
Jankowi mam nadzieje ze sie dobrze chodzi, przeszlismy sie po sklepie, postal przy lawce, poraczkowal po dywanie, sciagnelam skarpetke zeby sprawdzic czy sie nie odciskaja i wyglada ze ok... on ma ogolnie drobna stopke, tylko wysoka tuz przy zgieciu, ale te sa na pasku w tym miejscu wiec daja sie wyregulowac. no zobaczymy, stres byl. ale bylam w ecco (drogo), w bartku beznadzieja takie twarde, w smyku masakra, a o coccodrillo juz nie wspomne. szkoda ze tych bobuxow wczesniej nie odkrylam bo te mieciutkie pelne bym mu kupila... zobaczy sie

reklama
Do góry