reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Zaza może przejedz się po aptekach lub lepiej podzwon ?
Ale fura ciuchow :-):-):-) fajnie:-)
Ale fura ciuchow :-):-):-) fajnie:-)
andzia1980
Spokojnie. Oprocz tego ze maly goraczkowal od srody do soboty ( to napewno trzydniowka, bo dzisiaj go wysypało), a teraz jest na anty. , no i pogoda nie rozpieszczala (moze i dobrze, bo i tak nie mogłam wychodzic) to wszystko ok. :-)Andzia- co sie stało?
Uuuu Josie, MsMickey, kto sie jeszcze powoli szykuje na dzidzie? Ja poczekam - na razie mnie moj szarlatan pozbawia skutecznie energii. Cierpliwosc ostatnio tez na wykonczeniu Jakby co to bede trzymac kciuki.
Czy moglybyscie mi napisac jak dyscyplinujecie swoje dzieci? Karny jez, pojdziesz spac bez kolacji? ;-)
Ja narazie nie daje sie sterroryzowac, ale jak dla mnie to na dyscypline jeszcze za wczesnie;-) starszy siada na stoleczku, ale to nie zawsze pomoga:-(
Obiecałam kiedyś, że dam zdjęcia z zawartością ciuszków jakie mam dla Mai po Hani - to tylko 7 kartonów bo zapomniałam o 8 którym był schowany w innej szafie
Zobacz załącznik 556628Zobacz załącznik 556629Zobacz załącznik 556630
To jest tylko zawartość kartonów, drugie tyle poupychane jest po szafach
no, no ... dla trojaczek byloby za duzo. a Maja tak spokojnie siedzi, bo obmysla co do czego bedzie pasowalo:-)
oooooooo kurcze. My tez na pepti. wprawdzie mieszam z ha, ale boje sie jescze zrezygnowac całkowicie. Dzieki za info. Jutro sprawdze jak u nas w miescie sytuacja.jestem załamana! Sergiusz je Bebilon Pepti 2, mamy zniżkę 70%, ze względu na alergie i AZS i co z tego jak mleka nie ma w aptekach!!! dowiedziałam się dzisiaj, wygooglowałam i się okazuje, że to problem ogólnokrajowy
ciekawe czy uda mi się to mleko kupić nawet bez zniżki gdzieś?...
nie wiem co robić, masakra jakaś! w domu mam 1,5 puszki tylko
Waris
Dzięki dziewczyny za odzew w sprawie płytek itp rad:-).
Cieszę się że wypoczęłyście na majówkach, u nas tylko niedziela była słoneczna. My wędrowaliśmy po sklepach w poszukiwaniu skarbów do naszego gniazdka ale i tak sie cieszę że coś tam mi się spodobało. Czasami żałuję że tak wcześnie wróciłam do pracy, mogłabym posiedziec jeszcze tak do września w domku z małą. Z drugiej strony pocieszam się że może to i dobrze bo coraz więcej mała rozumie i im starsza tym bardziej by przeżywała rozłąkę ze mną. Szkoda mi tylko że nie mam aż tak dużo czasu aby być z wami na bieżąco :-(.
Co do rodzeństwa, jak urządzę dżamprezę na moje okrągłe urodziny i jak się już przeprowadzimy, na nowym gniazdku, najlepiej na jesień, zimę, i jeszcze przed rozpalonym kominkiem....
Zaza a jak okazujesz ten rabat przy zakupie? Może ja u siebie popytam to ci prześlę, gdzie najczęściej je kupujesz?
MsMickey nie przejmuj się, niebawem G. podrośnie i nie będzie się dało ukryć że to dziewczynka
Chętnie bym poszła do zoo może następnym razem w któryś weekend
Uciekam śpiochać,pa pa
Cieszę się że wypoczęłyście na majówkach, u nas tylko niedziela była słoneczna. My wędrowaliśmy po sklepach w poszukiwaniu skarbów do naszego gniazdka ale i tak sie cieszę że coś tam mi się spodobało. Czasami żałuję że tak wcześnie wróciłam do pracy, mogłabym posiedziec jeszcze tak do września w domku z małą. Z drugiej strony pocieszam się że może to i dobrze bo coraz więcej mała rozumie i im starsza tym bardziej by przeżywała rozłąkę ze mną. Szkoda mi tylko że nie mam aż tak dużo czasu aby być z wami na bieżąco :-(.
Co do rodzeństwa, jak urządzę dżamprezę na moje okrągłe urodziny i jak się już przeprowadzimy, na nowym gniazdku, najlepiej na jesień, zimę, i jeszcze przed rozpalonym kominkiem....
Zaza a jak okazujesz ten rabat przy zakupie? Może ja u siebie popytam to ci prześlę, gdzie najczęściej je kupujesz?
MsMickey nie przejmuj się, niebawem G. podrośnie i nie będzie się dało ukryć że to dziewczynka
Chętnie bym poszła do zoo może następnym razem w któryś weekend
Uciekam śpiochać,pa pa
kasiekz
ja dzidzię planuję pod koniec roku
zaza u mnie jest bebilon pepi 2. w hurtowni, w której zaopatruje się apteka też go pełno i pierwsze słyszą o jakimś braku. podzwoń po aptekach
zaza u mnie jest bebilon pepi 2. w hurtowni, w której zaopatruje się apteka też go pełno i pierwsze słyszą o jakimś braku. podzwoń po aptekach
agaundpestka
Witam i melduję, ze dziś wróciliśmy było cudownie!! Jestem padnięta dziś w drodze spędziliśmy do 5:45-16:10
MsMickey
Dziewczyny szukam dobrego kremu od słońca dla Goskuna. Podobnież najlepsze są mineralne (bez chemii). Znalazłam mustelę, bioderma i alphanova. Must i alph odpadły cenowo, bioderma jeszcze jakoś daje radę. Co myślicie o takim kremie?:
https://apteka-melissa.pl/produkt.h...t=3619#nclid=19bcde160513dd26a45bed5df6b471ae
Dziś na spacerze słońce tak świeciło, że nie da się ochronić dziecka całkowicie a nie mam nic w tej chwili.
Może któraś rozmawiała z dermatologiem?
https://apteka-melissa.pl/produkt.h...t=3619#nclid=19bcde160513dd26a45bed5df6b471ae
Dziś na spacerze słońce tak świeciło, że nie da się ochronić dziecka całkowicie a nie mam nic w tej chwili.
MsMickey no ale dziwisz sie jak ty sama do niej mowisz Gośkun! dla mnie wyglada jak dziewczynka. a mi sie tez czesto zdarza ze sie myla. ostatnio niani na spacerze podobno ktos powiedzial ze takie ladne dziecko to nie moze byc chlopiec
a z kremow to ja mam hipp i jakos sie nie zastanawialam nad nimi, po prostu kupilam co bylo mysle ze wazne zeby sie dobrze wchlanial, bo pozniej dziecko cale biale idzie na spacer...
Niespodzianka ja poki co dyscyplinuje tak ze ignoruje placz bez powodu, krzyki, i wymuszanie. Odkladam na podloge, mowie ze nie, ze nie dziala to na mnie, albo tlumacze ze nie wolno bo cos tam. I wiem ze dziala bo mam porownanie z totalnie rozpieszczonym bachorem mojej dobrej kolezanki, ktoremu slowa nie mozna powiedziec mimo ze cie gryzie i drze sie w nieboglosy. Moj przy nim to aniolek na przewijak niestety nie mam rady, moj drze sie jak poparzony jak tylko dupka dotknie przewijaka. nienawidzi ubierania i tyle...
Janek zaczal sie w koncu usmiechac do obcych ludzi i wrecz ich zaczepia
kupilam mu butki, te: sandały dziecięce - Marki - DEICHMANN
ide spac bo padam.... a ostatnio ksiaze budzi sie przed 6 znowu
edek: aga witaj jak antek przezyl podroz?
a z kremow to ja mam hipp i jakos sie nie zastanawialam nad nimi, po prostu kupilam co bylo mysle ze wazne zeby sie dobrze wchlanial, bo pozniej dziecko cale biale idzie na spacer...
Niespodzianka ja poki co dyscyplinuje tak ze ignoruje placz bez powodu, krzyki, i wymuszanie. Odkladam na podloge, mowie ze nie, ze nie dziala to na mnie, albo tlumacze ze nie wolno bo cos tam. I wiem ze dziala bo mam porownanie z totalnie rozpieszczonym bachorem mojej dobrej kolezanki, ktoremu slowa nie mozna powiedziec mimo ze cie gryzie i drze sie w nieboglosy. Moj przy nim to aniolek na przewijak niestety nie mam rady, moj drze sie jak poparzony jak tylko dupka dotknie przewijaka. nienawidzi ubierania i tyle...
Janek zaczal sie w koncu usmiechac do obcych ludzi i wrecz ich zaczepia
kupilam mu butki, te: sandały dziecięce - Marki - DEICHMANN
ide spac bo padam.... a ostatnio ksiaze budzi sie przed 6 znowu
edek: aga witaj jak antek przezyl podroz?
Ostatnia edycja:
Robię właśnie obiad dla siebie i G na jutro a najchętniej poszlabym spać!! ostatnio wcześnie robię się śpiąca, a tyle do zrobienia
Nie wiemy jeszcze jak długo, ale myślę, że na pewno rok. Pożyjemy zobaczymy ;-)
niezła zawodniczka z Ciebie!
Nie mam rozeznania. W zeszłym roku chciałam kupić z Medela, ale nie opłacało się, bo lato powoli się kończyło, a w tym roku krem byłby już przeterminowany. Kupiłam z Nivea. Mam go nadal, ale zastanawiam się czy nie kupić czegoś innego.
Munka super, ze okolica sie podoba Dlugo zamierzacie tam mieszkac?
Czy moglybyscie mi napisac jak dyscyplinujecie swoje dzieci? Karny jez, pojdziesz spac bez kolacji? ;-)
Nie wiemy jeszcze jak długo, ale myślę, że na pewno rok. Pożyjemy zobaczymy ;-)
Witam i melduję, ze dziś wróciliśmy było cudownie!! Jestem padnięta dziś w drodze spędziliśmy do 5:45-16:10
niezła zawodniczka z Ciebie!
Dziewczyny szukam dobrego kremu od słońca dla Goskuna. Podobnież najlepsze są mineralne (bez chemii). Znalazłam mustelę, bioderma i alphanova. Must i alph odpadły cenowo, bioderma jeszcze jakoś daje radę. Co myślicie o takim kremie?:
Nie mam rozeznania. W zeszłym roku chciałam kupić z Medela, ale nie opłacało się, bo lato powoli się kończyło, a w tym roku krem byłby już przeterminowany. Kupiłam z Nivea. Mam go nadal, ale zastanawiam się czy nie kupić czegoś innego.
reklama
MsMickey
Josie ja mówię Gośkun jak Gudrun - imię żeńskie np. Gośkun zjadła itp