reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzień dobry!

mąż dostał nauczkę za glupią gadkę po pijaku i skacowany spał sam z malym w sypialni, a ja się wyniosłam do salonu... szkoda tylko, że i tak się budziłam, bo D chodził do lodówki po łyka Coli :/

Waris dzięki za chęć pomocy! niestety to mleko jest na receptę, więc musiałabym receptę przesłać Tobie :( na razie mam zamiar podzwonić po aptekach w większych niedalekich miastach...
ja też żałuję powrotu do pracy, ale niestety nie miałam wyjścia :(
a plany kominkowe super;-)

kasiek fajnie wiedzieć, jak coś czeka mnie wycieczka na dolnośląskie ;)

MsMickey S często mylono z dziewczynką, bo miał fioletowy pluszowy kombinezon na jesień ;) poza tym ja tam nie widzę w niej chłopca wcale, a na pocieszenie ci powiem, że mnie za chłopca brali tak gdzieś do 5 roku życia:confused2:

Aga hardcorowo!!! witaj z powrotem!!!

widzę, że Deichmann rządzi ;) josie my też kupilśmy tam sandalki, ale inne, bo te się mojemu D nie podobały :/

reklama
Dbry :-)
Zaza mnie po prostu bawi, że ludzie tłumaczą się, że nie widać...
Miłego dnia wszystkim:-):-):-)

wczoraj poszłam spać ok 1.45... nie wiem, jak się nazywam;-)

Aha, Zygmunto, sprawdzilam, gdzie jest zoo w Warszawie i mam jeden wniosek - TO JEST NIESPRAWIEDLIWE!!! No przecież chyba na piechotę tam pójdziesz... no nic... potrzęsę się zaledwie godzinkę autobusem i tramwajem... :p

Ostatnia edycja:
jestem załamana! Sergiusz je Bebilon Pepti 2, mamy zniżkę 70%, ze względu na alergie i AZS i co z tego jak mleka nie ma w aptekach!!! dowiedziałam się dzisiaj, wygooglowałam i się okazuje, że to problem ogólnokrajowy :(
ciekawe czy uda mi się to mleko kupić nawet bez zniżki gdzieś?...
nie wiem co robić,

Kochana, znam ten problem bo szukałam ostatnio z koleżanką dla jej synka, ale znalazłam

BEBILON Pepti 2 450 g | Problemy dzieci \ Biegunka u dzieci Żywność dla dzieci \ Mleka modyfikowane \ Mleka modyfikowane następne 2 | aptekadziecka.pl - wyspecjalizowana apteka dla dziecka i mamy

Zaza na allegro moze?

Kasiulka fura ciuchow imponujaca :D Ale zdziwilo mnie tez, ze Maja tak ladnie siedzi w lezaczku :D Dlugo Ci wytrzymuje?

Maja bardzo dużo czasu spędza w tym leżaczku i uwielbia w nim spać, ma w nim dziennie 2 drzemki. Teraz też własnie śpi :)

Aga super ze wyjazd sie udal. 12h w podrózy - jak to wytrzymaliscie?????????:szok:

edek: o kurcze, wspolczuje. Przeszło????

Ja w tamtym roku kupilam takie mleczko, przetestowalm na starszym, super sie rozprowadza i wchlania. Z dermatologiem rozmawialam, nie polecal nic konkretnego, ma miec najwyzszy filtr.
Mleczko ochronne na słońce SPF50+, PENATEN Baby
-

Ostatnia edycja:
Dzięki Andzia. Właśnie o filtr mi chodzi. Oczywiście patrzyłam na 50+ ale mineralny czy mieszany? Te mineralne tworzą taki trochę film na skórze ale nie przedostają się do głębszych warstw i nie szkodzą. Bez tzw chemii. No nic chyba zdecyduję się na tą biodermę ...

W ogóle muszę się pochwalić idealnym dzieckiem:-):-):-) chyba jakiś skok ZA nami:-) śmieje się cały czas, bawi ładnie, no i ... UWAGA... zrobiła pierwsze kroki przy wersalce:-):-):-):-):-) ok wczoraj przy koszu na pranie... podsumowując: (trochę na wyrost): GOŚKUN CHODZI!!!!!:-):-):-):-) I fanfary zza chmur, baloniki spadające z nieba, właśnie baner przeleciał nad miastem z napisem "GO GOCHA!!!", B, Obama zadzwonił z gratulacjami ... tak to widzę:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Andzia. Właśnie o filtr mi chodzi. Oczywiście patrzyłam na 50+ ale mineralny czy mieszany? Te mineralne tworzą taki trochę film na skórze ale nie przedostają się do głębszych warstw i nie szkodzą. Bez tzw chemii. No nic chyba zdecyduję się na tą biodermę ...
szczerze to nie wgłebialam sie az tak i nie wiem jaki ten jest .

edek:
PENATEN BABY Mleczko ochronne na słońce SPF 50+ 200ml dla dzieci - Aptekarz Warszawski - Apteka internetowa

tu pisza, ze zawiera filtry mineralne i organiczne, ktore nie przenikaja do krwi dziecka

Ostatnia edycja:
ms mickey zgadzam się z josie! miałam krem nivea i musiałam namachać się, aby go wetrzeć w skórę dziecka. ona tego nie cierpi i wrzeszczała - obie spocone a skóra i tak jeszcze biała. KOSZMAR! Kupiłam jak josie hipp 50 i jest o niebo lepiej!

niespodzianka uważam, że na dyscyplinowanie za wcześnie. jednak jak przesadza w swoich fochach i krzykach bez powodu to staram się ignorować:p nie zwracam uwagi i po paru minutach przechodzi jej:) ale moja jest grzeczniutka jak patrzę na córkę koleżanki:D

kasiulka ja również jestem w szoku, że ona w tym leżaczku tak spokojnie leży. Mój od 3 miesięcy na strychu:p

agaundpestka witaj:) Ja pikole, normalnie jesteś herosem! Nie wyobrażam siebie na twoim miejscu, po prostu jesteś niesamowita!!! Antek ma full wypas mamę:p

andzia ten penaten baby 50 extra, bo duża butla!

Ostatnia edycja:
kasiulka ja również jestem w szoku, że ona w tym leżaczku tak spokojnie leży. Mój od 3 miesięcy na strychu:p

Maja jest zakochana w tym leżaczku :-D

Dziewczyny, mam fajne sandałki Adidasa po Hani, ale Mai są na teraz za duże, a zanim jej stópka urośnie do tego rozmiaru to już będzie jesień.

Jeśli ktoraś jest zainteresowana to zapraszam, mogę wysłać pocztą za 9zł w kopercie bąbelkowej

Sprzedam sandałki ADIDAS rozmiar 20 Sprzedam - Buciki dla Dzieci - Gumtree Wielkopolskie / Poznań

reklama

W ogóle muszę się pochwalić idealnym dzieckiem:-):-):-) chyba jakiś skok ZA nami:-) śmieje się cały czas, bawi ładnie, no i ... UWAGA... zrobiła pierwsze kroki przy wersalce:-):-):-):-):-) ok wczoraj przy koszu na pranie... podsumowując: (trochę na wyrost): GOŚKUN CHODZI!!!!!:-):-):-):-) I fanfary zza chmur, baloniki spadające z nieba, właśnie baner przeleciał nad miastem z napisem "GO GOCHA!!!", B, Obama zadzwonił z gratulacjami ... tak to widzę:-):-):-)

:-D
:-D:-D gratulacje

Kasiek - tak duza i mleczko bardzo wydajne. Tylko te filtry organiczne ( niby maja nieszkodzic), no ale przed wszystkim ich nie uchronie.:-(

Ostatnia edycja:
Do góry