NADROBIŁAM!!!
Wróciłam w majówki w Świnoujściu. Całe 7 dni świeciło słoneczko! Mała tarzała się w piasku z gołymi stópkami, uciekała do wody (tak, moczyła nogi i ręce), jadła rybę smażoną 'garściami' itp. Miała tyle wrażeń
Zaczęła chodzić przy wózeczku tj. trzyma się jedną rączką wózka i idzie, gdy ja go prowadzę
W sumie nie wiem czy to powód do radości, bo nie chce mi teraz w wózku siedzieć!
Jednym słowem było bosko!
Na nocnik jeszcze nie sadzam i w najbliższym czasie nie mam zamiaru. nie to, że mi się nie chce. po prostu uważam, że jest jeszcze na to za mała. przyjdzie jej czas
Co do podłogi w łazience to mam jedną białą i widać brud, ślady pociągnięć mopa, stóp itp. Na szczęście nie mam w niej fug, bo chyba zdarłabym ją po miesiącu użytkowania. W drugiej podłogę mam ciemną szarą i rewelacja - nic nie widać. Poza tym w przedpokoju i kuchni mam podłogę gresową niepolerowaną szaro-czarno-beżową i nic nie widać, sierści psa, kurzu, plam itp. Polecam
iwon bułkę je albo między śniadaniem a obiadem albo wieczorem jako dodatek po owocku
co do małżeństwa mam identycznie. zostawiłam po 6 latach spokojnego narzeczonego, na rzecz obecnego męża. teraz w domu są dwa nerwusy i rośnie trzeci
sunhine moja miód jadła już 1,5miesiąca temu
pomarańczy jeszcze nie daję.
muńka,
kasienka jak podajecie bułkę. dajecie całą czy dzielicie na kawałki?
kasienka buty kupiłam rozmiar większe i bardzo dobrze się jej chodzi
agaundpestka ja też młodą cienko ubieram i czasem widzę zdziwioną mamę patrzącą na moją Polkę w krótkim rękawku
andzia moja kolek nigdy nie miała, ale sąsiadki dziecko owszem i ona podawała mu kropelki sab simplex, bo bobodent i espumisan kompletnie nie działały (co drugie karmienie 15-20kropli).
zaza kurde ja też muszę któregoś dnia zostawić mojego M na noc z Polką. A co, niech zobaczy jak to jest
co do nocnego budzenia na mleczko to podczas ząbkowania moja też pięknie przesypiała, ale ząb wyszedł i zaczęła ponownie wybudzać się na mleko:/!
pamka 100lat dla naszego babyboomowego króla!
mlodak masz racje, zdrowie najważniejsze! Zacznij od wyników moczu (z posiewem włącznie) i morfologii. Mi na wahania nastojów i problemy skórne pomogły tabletki antykoncepcyjne.
alijenka to niebawem się spotkamy, jak tylko agaundpestka wróci to się jakoś zgramy
z nocnikiem też się nie spieszę