reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam

Ja jeszcze nie majowkuje. Kisze sie w domu. Mati nadal ma kaszel, katar, a od wczoraj 38 stopni. Lekarz twierdzi ze nic mu nie jest, a goraczka od zebow. Ale co maruda.....

Kasienka Mateusz dziekuje za zyczenia
Niespodzianka wszystkiego najlepszego dla Tomaszka
Munka dobrze ze napisalas o tym prowadzaniu, bo ja juz mialam wyrzuty, ze nie mam czasu cwiczyc chodzenia z malym:zawstydzona/y:

Alijenka co nozki, to moj starszak tak stawial jak zaczynal chodzic, a potem przy bieganiu na poczatku. Jak zlapal juz dobrze rownowage to nozke zaczal prosto stawiac.

Iwon tobie i sobie zycze zeby dzieciaki przestaly marudzic:tak:

Witam slonecznie :-):-):-) nareszcie ilez sie trzeba bylo naczekac na to slonko!!! :cool2:

Rano yoga zaliczylysmy a potem kawke u kolezaki w ogrodku :-):-) cale 3h w ogrodzie na slonku normalnie az sie opalilam :cool2: mloda padla a ja zabieram sie za obiadek :tak:

Josie- nie mam pojecia o tej firmie :sorry2:
Iwon- super ze dzionek sie udal a grilla zazdroszcze :sorry2: szkoda ze Julek marudny...
Munka- udanego wypoczynku :tak:
Andzia- moze goraczka od zabkow? tak czy inaczej zdrowka!!!
Alijenka- super, ze nocki przespane,i niech zyje gracja :-D

Dziewczyny a dodajecie juz mleko krowie np do platkow owsianych????

Witam,

u na tez od samego rana słońce :tak: I bardzo ciepło :-) Chyba pogoda angielska wymieniła sie z Polska :-D
Kuba jeszcze jutro do przedszkola, maz dzisiaj na kilka godzin do pracy, wróci w nocy a nie do południa i u nas zacznie sie długi weekend :-)

Iwon super, ze grill udany :tak:

Munka oby pogoda Wam dopisała i udanego wypoczynku na działce ;-)

Kurcze miałam dzisiaj kosić ale jednak maz to jutro zrobi, lenia mam.

a w ogóle zepsuła sie nam kosiarka, była tylko kilka razy użyta i dzisia moj pojechał do sklepu, byłam pewna, ze dać ja do reklamacji a tn druga kupił. Stwierdził, ze zanim z tamta zrobią to minie trochę czas a wykosic trzeba. No niech mu bedzie bo trżeba ale za ta kasę dzieciom bym coś kupiła :)

no jak wszystkie wrócą to mnie nie będzie, zawsze tak jest :-:)baffled::sorry2:

i zaś stukam kufelkiem w pusty monitor :-(

Ostatnia edycja:
Sunshine a ja palę w piecu bo tak zimno w domu :-)

Wiecie co nie ogarniam się jak jestem sama w domu, poprostu nie mam weny na zorganizowanie się:-(, dziś jestem wykończona, pojechałam do sklepu z Niuśką i musiałam ją wsadzić w to siedzenie w koszyku zakupowym no i skończyło się na wyjącej Niuśce na jednej ręce, dużym koszu zakupowym w drugiej ręce i kolejce na 30 min stania, porażka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W domu od poniedziałku nie sprzątałam, tylko gary myję :-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Andzia zdrówka dla Matiego :)

Sunshine opaliłaś się? Wow :) Nie daję jeszcze mleka krowiego.
Polaa daj spokój z tym koszeniem, wyciągaj leżak, zrób sobie drinka z palemką i wypoczywaj ;-)

Alijenka ja mam inaczej - bardziej "rozmemłana" jestem, jak weekend i M. w domu. Jak go nie ma, to pełna mobilizacja ;)

reklama
Sunshine ja też nie daję mleka krowiego

Iwon tylko że ja mam pod opieką jeszcze wujka z nim gorzej niż z dzieckiem

dobra spadam spać :-D

dobranoc :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry