reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam

Ja jeszcze nie majowkuje. Kisze sie w domu. Mati nadal ma kaszel, katar, a od wczoraj 38 stopni. Lekarz twierdzi ze nic mu nie jest, a goraczka od zebow. Ale co maruda.....

Kasienka Mateusz dziekuje za zyczenia
Niespodzianka wszystkiego najlepszego dla Tomaszka
Munka dobrze ze napisalas o tym prowadzaniu, bo ja juz mialam wyrzuty, ze nie mam czasu cwiczyc chodzenia z malym:zawstydzona/y:

Alijenka co nozki, to moj starszak tak stawial jak zaczynal chodzic, a potem przy bieganiu na poczatku. Jak zlapal juz dobrze rownowage to nozke zaczal prosto stawiac.

Iwon tobie i sobie zycze zeby dzieciaki przestaly marudzic:tak:

Witam slonecznie :-):-):-) nareszcie ilez sie trzeba bylo naczekac na to slonko!!! :cool2:

Rano yoga zaliczylysmy a potem kawke u kolezaki w ogrodku :-):-) cale 3h w ogrodzie na slonku normalnie az sie opalilam :cool2: mloda padla a ja zabieram sie za obiadek :tak:

Josie- nie mam pojecia o tej firmie :sorry2:
Iwon- super ze dzionek sie udal a grilla zazdroszcze :sorry2: szkoda ze Julek marudny...
Munka- udanego wypoczynku :tak:
Andzia- moze goraczka od zabkow? tak czy inaczej zdrowka!!!
Alijenka- super, ze nocki przespane,i niech zyje gracja :-D

Dziewczyny a dodajecie juz mleko krowie np do platkow owsianych????

Witam,

u na tez od samego rana słońce :tak: I bardzo ciepło :-) Chyba pogoda angielska wymieniła sie z Polska :-D
Kuba jeszcze jutro do przedszkola, maz dzisiaj na kilka godzin do pracy, wróci w nocy a nie do południa i u nas zacznie sie długi weekend :-)

Iwon super, ze grill udany :tak:

Munka oby pogoda Wam dopisała i udanego wypoczynku na działce ;-)

Kurcze miałam dzisiaj kosić ale jednak maz to jutro zrobi, lenia mam.

a w ogóle zepsuła sie nam kosiarka, była tylko kilka razy użyta i dzisia moj pojechał do sklepu, byłam pewna, ze dać ja do reklamacji a tn druga kupił. Stwierdził, ze zanim z tamta zrobią to minie trochę czas a wykosic trzeba. No niech mu bedzie bo trżeba ale za ta kasę dzieciom bym coś kupiła :)

no jak wszystkie wrócą to mnie nie będzie, zawsze tak jest :-:)baffled::sorry2:

i zaś stukam kufelkiem w pusty monitor :-(

Ostatnia edycja:
Sunshine a ja palę w piecu bo tak zimno w domu :-)

Wiecie co nie ogarniam się jak jestem sama w domu, poprostu nie mam weny na zorganizowanie się:-(, dziś jestem wykończona, pojechałam do sklepu z Niuśką i musiałam ją wsadzić w to siedzenie w koszyku zakupowym no i skończyło się na wyjącej Niuśce na jednej ręce, dużym koszu zakupowym w drugiej ręce i kolejce na 30 min stania, porażka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W domu od poniedziałku nie sprzątałam, tylko gary myję :-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Andzia zdrówka dla Matiego :)

Sunshine opaliłaś się? Wow :) Nie daję jeszcze mleka krowiego.
Polaa daj spokój z tym koszeniem, wyciągaj leżak, zrób sobie drinka z palemką i wypoczywaj ;-)

Alijenka ja mam inaczej - bardziej "rozmemłana" jestem, jak weekend i M. w domu. Jak go nie ma, to pełna mobilizacja ;)

reklama
Sunshine ja też nie daję mleka krowiego

Iwon tylko że ja mam pod opieką jeszcze wujka z nim gorzej niż z dzieckiem

dobra spadam spać :-D

dobranoc :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry