andzia1980
Fanka BB :)
wyszlysmy za braci :-)Andzia tragedia ... takie sytuacje pokazuja jak czesto niektorzy dorosli nie mysla ... a jak to macie jedna tesciowa :>??
mojemu sie lamia, ale zawsze zapominam spytac o to pediatre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyszlysmy za braci :-)Andzia tragedia ... takie sytuacje pokazuja jak czesto niektorzy dorosli nie mysla ... a jak to macie jedna tesciowa :>??
Apropos tesciowej. Wiecie za ta idio...a poszla z chorym tesciem w odwiedziny do 2-tygoniowego wnuka. No niby to tesc chory, aja objezdzam tesciowa, ale znajac ja to ona mu kazala pojsc. Moja siostra jak zadzwonila( tak, mamy wspolna tesciowa) i mi to powiedziala to. Na szczescie siostra szybko zareagowala, ale oni nawet nie przeprosili.
Muńka ja bym robiła inhalacje - na odrywajacy się kaszelek też dobre. O mam pomysł - przyjedź do nas to ja zrobię Gabi inhalacje a Ty rozpracujesz mi naciagniecie ...:-):-):-)
Dzięki dziewczyny za kciuki za mój tyłek... chodzic mogę ale ciągnie jak cholera.
Kupiłam w końcu fotelik na rower dla G (bobike mini city z osłoną). Rozmawialiśmy wczoraj o tym z Pe i on mówi, czy to nie za wcześnie, czy gdy usnie to glowa nie będzie jej latała (mikrourazy - Pe ma problem z tym odcinkiem kręgosłupa)... i na końcu: weź się zapytaj tej twojej I... forum rules:-):-):-):-):-)
Muńka swoją drogą pytam:-)
Aha, i na 89%zauważyłam lewą dwojeczke dolną u Gosiaka ;-)
mojemu dziecku rozdwajaja sie paznokcie u rak ... czy ktoras zauwazyla takie cos u swojego dziecia ??
a czy Wy wiecie ze Muńka jest na 8 miejscu wsrod najpiekniejszych kobiet na swiecie ??
ja tylko na szybko chciałam napisać, że Monika we wtorek miała szczepienie (wzrost 74 cm, waga 9400 czyli ok 75 centyla), a wczoraj biegunka, gorączka i wymioty więc walczymy...