no i jestem na biezaco jupiiii!!!
andzia jak pech to pech ale przynajmniej z dziecmi posiedzisz
aylin fajne te najkacze! a szynki mojemu nie probowalam jeszcze dawac, ale jak mu dalam kawalek kuraka na parze to sie krzywil i ledwo chcial dotknac... francuski piesek ehhh
Iwon gratuluje nocki mysle ze bulka mogla sie przyczynic do tego, w koncu zapycha
zaza ja bym nie wytrzymala. szczescie i spokoj sa najwazniejsze
zapytaj ta nianie jakie obiadki daje. moj teraz jak nie mial apetytu to jedyne co jeszcze dal sobie wcisnac to zupa pomidorowa z hipp a ona jest mega slona.... no i tez zauwazylam ze moj je ladniej jak jest czyms zainteresowany - np w weekend zjadl caly sloik patrzac na pana ktory nam montowal szafke... - moze Aurelka widzi inne dziecii biegajace wokolo tez wtedy zjada lepiej
my po majowym uruchamiamy nocnik
dzieki za odpowiedz z butami teraz musze jeszcze poczytac jak zmierzyc stope... ale i tak raczej wezme go do sklepu bo on te stopki takie grubiutkie ma
andzia jak pech to pech ale przynajmniej z dziecmi posiedzisz
aylin fajne te najkacze! a szynki mojemu nie probowalam jeszcze dawac, ale jak mu dalam kawalek kuraka na parze to sie krzywil i ledwo chcial dotknac... francuski piesek ehhh
Iwon gratuluje nocki mysle ze bulka mogla sie przyczynic do tego, w koncu zapycha
zaza ja bym nie wytrzymala. szczescie i spokoj sa najwazniejsze
Hejka ;-)
Mloda nie chce jesc moich obiadkow (wczoraj ponad 1h ja karmilam) a opiekunka mowi, ze u niej je bez problemu i tak sobie mysle czy ona czasem nie daje jej przyprawionych, albo ze sloiczka (chociaz mowi ze gotuje) bo moje to tylko z oliwa lub maselkiem i nie chce
zapytaj ta nianie jakie obiadki daje. moj teraz jak nie mial apetytu to jedyne co jeszcze dal sobie wcisnac to zupa pomidorowa z hipp a ona jest mega slona.... no i tez zauwazylam ze moj je ladniej jak jest czyms zainteresowany - np w weekend zjadl caly sloik patrzac na pana ktory nam montowal szafke... - moze Aurelka widzi inne dziecii biegajace wokolo tez wtedy zjada lepiej
Hej Dziołchy :-)
Muszę pochwalić moją G, wczoraj pierwszy raz zrobiła siusiu do nocniczka od kilku dni sadzam ją przed kąpielą w trakcie jak S nalewa wodę do wanny. I tak sobie siedzi i się uśmiecha, a ja mówię "psipsipsipsi"
Wczoraj ją podnoszę a tam siuśki !!! ale radocha!!!
taki na styk nie powinien być, ale też nie może być za duży. Jak po zmierzeniu stopa ma trochę ponad nr.19, to kupujesz 20.
my po majowym uruchamiamy nocnik
dzieki za odpowiedz z butami teraz musze jeszcze poczytac jak zmierzyc stope... ale i tak raczej wezme go do sklepu bo on te stopki takie grubiutkie ma
Ostatnia edycja: