reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Po pierwsze gdzie są te podglądaczki co się ujawniły...znowu podglądacie i nie piszecie?! Kogo masz na mysli???? Mial juz byc spokoj prawda ??
Ja ze swoja 8 godzinna zmiana czasu pisze kiedy moge I kiedy internet dziala....Dziewczyny nie boicie sie ze od tych nosidel dzieci beda chcialy byc tylko noszone?? Niebeda chcialy same probowac chodzic?

Sunshine i ja życzę Aurelce wszystkiego naj naj naj! mam nadzieję, że jeszcze załapię się na ślimakowatego buziaka? :)

lekarka powiedziała (bylismy prywatnie u tej pani, co nam niezwykle z AZS pomogła), że to jakiś wirus, ale nic groźnego pewnie, potem potwierdziła moje obawy co do pediatry z przychodni, że jest niespełna rozumu, wg tej doktor S nie powinien brać na tą opryszczkę Heviranu, bo ma zbyt dużo skutków ubocznych, a po wynikach moczu ogólnego i posiewów stwierdziła, że to nie ZUM tylko zanieczyszczenia spod napletka, więc antybiotyk też niepotrzebnie brał:wściekła/y: mamy na razie za jakiś czas powtórzyć ogólny
a pomyśleć, że ta z przychodni chciała dać nam coś mocniejszego znowu:wściekła/y: czy ja wam pisałam w ogóle o drugim posiewie? moja skleroza mnie przeraża!!!!:szok:

no baaaaa buzi, buzi
a lekarz porazka, a najgorsze ze bral antybiotyk jak nie musial :no:

iiiiii chodzimy sami :) sa pierwsze samodzielne kroczki :D to jest cuuuuuuuuuuuuudowne :D:D:D:D:D:D

oczyska bola, zwlasza jak siedze na lapku :-p:dry:

Gratki dla Nikusia, zuch chlopak :tak::-)

no i już zapomniałam co komu, własnie usnęłam nad laptopem, idę się myć. W pracy się czuję jak więzień a roboty coraz więcej...

a wczesniej jak bys sie dokopala to zobaczysz ze kupilam Maclarena :-) przez Ciebie :-p:-D ale triumph'a echhhhhh :rolleyes:
a jak kostka??? dajesz rade??? bo mnie kolano nawala delikatnie mowic jak dluzej pochodze w szpilkach w pracy :sorry2:

Dorota- witamy spowrotem :-) Peterek cudny :tak:

Macku- zumba + pifffko super polaczenie :-D:-D:-D

Iwon- co do nosidel to dziewczyny juz napisala ja ostatnio kupilam BabySam wyglada jak worek ale mloda dobrze sie w nim czuje, nie moge znalesc forty jutro zrobie i wrzuce ;-)

kifsi- &&&&& aby wszytsko sie ulozylo :tak:

Josie- dobrze ze juz lepiej je :tak: za to moja cos sie popsula :-( zawsze o 1pm ma obiad a dzisiaj i w niedziele nie chciala obiadu, zladla owoce, dopiero po 18 udalo mi sie i zjadla :dry: Wygladalo jakby jej nie smakowalo ale potem bez marudzenia zjadla wiec nie wiem.....

Dziewuszki uciekam bo mnie oczka bola :-(

Jeszcze raz dziekujemy za pamiec i zyczenia dla Perelki :tak::-) CMOK :*

Witam
Jestem i ja ale zapewne też tylko na chwilę bo moja dziadyga już mi wisi na nogawce i już wyje :-(

Oczywiście n ie nadrobię Was !!!

Widziałam tylko wczoraj że Iwon pytałaś czy ja naprawdę nie lubię prania z dworu, tak nie lubię a nawet nie znoszę tego zapachu

Kobiałki ja nie wiem kiedy ja z Wami tak usiądę i poklikam :szok:

Sunhine wszystkiego naj naj dla Aurelki :-D:-)

A tak w ogóle to wiecie co moja mała miała w łóżeczku pod prześcieradłem taką folię zabezpieczającą i to ona chyba była też przyczyna jej niespania w nocy bo przedwczoraj ją wyciągnęłam i mała przespała całą noc, a dziś w nocy wstawałam tylko raz i mała siedziała w łóżeczku, położyłam ją przykryłam i zasnęła odrazu bez żadnego płaczu, albo to ta metoda pomogła hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hej dawno mnie tu nie było nawet bardzo dawno bo neta nie miałam z resztą trochę problemów szkoda gadać i was zanudzać. Niunio chodzi trzymany za rączki. ma 6 ząbków idzie następny ;D.
O ile dobrze doczytałam to chyba nikoś zaczyna chodzić jak pomyliłam to przepraszam ale i tak gratki dla wszytkich próbujących. Byliśmy przedwczoraj na pierwszej bujawce takiej prawdziwej na ogródku i było fajnie niunio się śmial a na początku sie bal. W spacerówce nie chce jeździć muszę go nosić albo sadzam na daszku hihi. no chyba ze bez wózka idziemy to wtedy sam czlapie sie po malutku.:-D

Hej dziewczynki,

jestem spakowana, dzieciaki u teściów, jem z M. śniadanko i wpadam jeszcze do Was na chwilkę.

DZIĘKUJĘ Wam kochane za wszystkie rady i podpowiedzi na temat nosidła. Będę studiować temat :)

Maćku
no i dobrze, że kupiłaś ten wózek, nie ma co za długo myśleć, bo czacha zaczyna dymić, tyle za i przeciw. Jak Ci się podoba to fajno :tak:

Kasia.natka ja będę używała nosidła podobnie jak kasiek w górach :tak: W tym roku prawdopodobnie jedziemy do Karpacza, więc na pewno się przyda. Tylko, że tam będę używała takie na plecy, a do domu chcę coś wygodniejszego. Więc myślę, że jest jak najbardziej sens, żebyś kupiła :tak:

Tialana mój też miał gronkowca, dlatego po porodzie spędziliśmy w szpitalu 10 długich dni :-(

Andzia no witaj po przerwie i już nie znikaj ;-)

Paulinamaria
ja się nie boję, że młody się przyzwyczai do noszenia. Przy pierwszym bąblu myślałam podobnie, nie przyzywczajać, nie lulac, nie nosić. A teraz mam to naprawdę w nosku :blink: Skoro bąbel i tak jest marudny i chce być na rękach, a ja nie mam ani siły ani ochoty z nim walczyć (pracuję, więc każda chwila spędzona z nim, nawet 100% na rękach, jest ważna), to muszę sobie jakoś pomóc. A noszenie na rękach i tak niedługo minie, bo jak tylko dzieciaki zaczną chodzić, biegać, to ręcę będą ostatnią rzeczą o ktorą będą się prosić ;-)

Sunshine całuję w chore oczka (oczywiście przez chusteczkę ;-))

Alijenka ale numer z tą folią, normalnie rośnie Ci księżniczka na ziarnku grochu :-D;-)

Kifsi
zdrówka!

Ostatnia edycja:
reklama
alijenka jak mozna nie luic prania z dworu :szok::-D a z tym podkladem to moze jej szelescilo i sie wybudzala, albo jej za goraco bylo od tego...

moj tez zaczal ladnie spac od kilku dni. przesypia u siebie do rana, wieczorem bez pobudek, super! do tego dzis zjadl bez zajakniecia cala butle mleka rano i nawet plakal strasznie zanim ja przygotowalam wiec jest nadzieja ze apetyt wrocil!

papitka welcome back!
kifsi wspolczuje goraczki, zabki?

Ostatnia edycja:
Do góry