reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Po pierwsze gdzie są te podglądaczki co się ujawniły...znowu podglądacie i nie piszecie?! Kogo masz na mysli???? Mial juz byc spokoj prawda ??
Ja ze swoja 8 godzinna zmiana czasu pisze kiedy moge I kiedy internet dziala....Dziewczyny nie boicie sie ze od tych nosidel dzieci beda chcialy byc tylko noszone?? Niebeda chcialy same probowac chodzic?

Sunshine i ja życzę Aurelce wszystkiego naj naj naj! mam nadzieję, że jeszcze załapię się na ślimakowatego buziaka? :)

lekarka powiedziała (bylismy prywatnie u tej pani, co nam niezwykle z AZS pomogła), że to jakiś wirus, ale nic groźnego pewnie, potem potwierdziła moje obawy co do pediatry z przychodni, że jest niespełna rozumu, wg tej doktor S nie powinien brać na tą opryszczkę Heviranu, bo ma zbyt dużo skutków ubocznych, a po wynikach moczu ogólnego i posiewów stwierdziła, że to nie ZUM tylko zanieczyszczenia spod napletka, więc antybiotyk też niepotrzebnie brał:wściekła/y: mamy na razie za jakiś czas powtórzyć ogólny
a pomyśleć, że ta z przychodni chciała dać nam coś mocniejszego znowu:wściekła/y: czy ja wam pisałam w ogóle o drugim posiewie? moja skleroza mnie przeraża!!!!:szok:

no baaaaa buzi, buzi
a lekarz porazka, a najgorsze ze bral antybiotyk jak nie musial :no:

iiiiii chodzimy sami :) sa pierwsze samodzielne kroczki :D to jest cuuuuuuuuuuuuudowne :D:D:D:D:D:D

oczyska bola, zwlasza jak siedze na lapku :-p:dry:

Gratki dla Nikusia, zuch chlopak :tak::-)

no i już zapomniałam co komu, własnie usnęłam nad laptopem, idę się myć. W pracy się czuję jak więzień a roboty coraz więcej...

a wczesniej jak bys sie dokopala to zobaczysz ze kupilam Maclarena :-) przez Ciebie :-p:-D ale triumph'a echhhhhh :rolleyes:
a jak kostka??? dajesz rade??? bo mnie kolano nawala delikatnie mowic jak dluzej pochodze w szpilkach w pracy :sorry2:

Dorota- witamy spowrotem :-) Peterek cudny :tak:

Macku- zumba + pifffko super polaczenie :-D:-D:-D

Iwon- co do nosidel to dziewczyny juz napisala ja ostatnio kupilam BabySam wyglada jak worek ale mloda dobrze sie w nim czuje, nie moge znalesc forty jutro zrobie i wrzuce ;-)

kifsi- &&&&& aby wszytsko sie ulozylo :tak:

Josie- dobrze ze juz lepiej je :tak: za to moja cos sie popsula :-( zawsze o 1pm ma obiad a dzisiaj i w niedziele nie chciala obiadu, zladla owoce, dopiero po 18 udalo mi sie i zjadla :dry: Wygladalo jakby jej nie smakowalo ale potem bez marudzenia zjadla wiec nie wiem.....

Dziewuszki uciekam bo mnie oczka bola :-(

Jeszcze raz dziekujemy za pamiec i zyczenia dla Perelki :tak::-) CMOK :*

Witam
Jestem i ja ale zapewne też tylko na chwilę bo moja dziadyga już mi wisi na nogawce i już wyje :-(

Oczywiście n ie nadrobię Was !!!

Widziałam tylko wczoraj że Iwon pytałaś czy ja naprawdę nie lubię prania z dworu, tak nie lubię a nawet nie znoszę tego zapachu

Kobiałki ja nie wiem kiedy ja z Wami tak usiądę i poklikam :szok:

Sunhine wszystkiego naj naj dla Aurelki :-D:-)

A tak w ogóle to wiecie co moja mała miała w łóżeczku pod prześcieradłem taką folię zabezpieczającą i to ona chyba była też przyczyna jej niespania w nocy bo przedwczoraj ją wyciągnęłam i mała przespała całą noc, a dziś w nocy wstawałam tylko raz i mała siedziała w łóżeczku, położyłam ją przykryłam i zasnęła odrazu bez żadnego płaczu, albo to ta metoda pomogła hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hej dawno mnie tu nie było nawet bardzo dawno bo neta nie miałam z resztą trochę problemów szkoda gadać i was zanudzać. Niunio chodzi trzymany za rączki. ma 6 ząbków idzie następny ;D.
O ile dobrze doczytałam to chyba nikoś zaczyna chodzić jak pomyliłam to przepraszam ale i tak gratki dla wszytkich próbujących. Byliśmy przedwczoraj na pierwszej bujawce takiej prawdziwej na ogródku i było fajnie niunio się śmial a na początku sie bal. W spacerówce nie chce jeździć muszę go nosić albo sadzam na daszku hihi. no chyba ze bez wózka idziemy to wtedy sam czlapie sie po malutku.:-D

Hej dziewczynki,

jestem spakowana, dzieciaki u teściów, jem z M. śniadanko i wpadam jeszcze do Was na chwilkę.

DZIĘKUJĘ Wam kochane za wszystkie rady i podpowiedzi na temat nosidła. Będę studiować temat :)

Maćku
no i dobrze, że kupiłaś ten wózek, nie ma co za długo myśleć, bo czacha zaczyna dymić, tyle za i przeciw. Jak Ci się podoba to fajno :tak:

Kasia.natka ja będę używała nosidła podobnie jak kasiek w górach :tak: W tym roku prawdopodobnie jedziemy do Karpacza, więc na pewno się przyda. Tylko, że tam będę używała takie na plecy, a do domu chcę coś wygodniejszego. Więc myślę, że jest jak najbardziej sens, żebyś kupiła :tak:

Tialana mój też miał gronkowca, dlatego po porodzie spędziliśmy w szpitalu 10 długich dni :-(

Andzia no witaj po przerwie i już nie znikaj ;-)

Paulinamaria
ja się nie boję, że młody się przyzwyczai do noszenia. Przy pierwszym bąblu myślałam podobnie, nie przyzywczajać, nie lulac, nie nosić. A teraz mam to naprawdę w nosku :blink: Skoro bąbel i tak jest marudny i chce być na rękach, a ja nie mam ani siły ani ochoty z nim walczyć (pracuję, więc każda chwila spędzona z nim, nawet 100% na rękach, jest ważna), to muszę sobie jakoś pomóc. A noszenie na rękach i tak niedługo minie, bo jak tylko dzieciaki zaczną chodzić, biegać, to ręcę będą ostatnią rzeczą o ktorą będą się prosić ;-)

Sunshine całuję w chore oczka (oczywiście przez chusteczkę ;-))

Alijenka ale numer z tą folią, normalnie rośnie Ci księżniczka na ziarnku grochu :-D;-)

Kifsi
zdrówka!

Ostatnia edycja:
reklama
alijenka jak mozna nie luic prania z dworu :szok::-D a z tym podkladem to moze jej szelescilo i sie wybudzala, albo jej za goraco bylo od tego...

moj tez zaczal ladnie spac od kilku dni. przesypia u siebie do rana, wieczorem bez pobudek, super! do tego dzis zjadl bez zajakniecia cala butle mleka rano i nawet plakal strasznie zanim ja przygotowalam wiec jest nadzieja ze apetyt wrocil!

papitka welcome back!
kifsi wspolczuje goraczki, zabki?

Ostatnia edycja:
Do góry